Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« F1RACING
to je opravdu *, stejny jako Monaco, ja to mel nainstalovany asy dva a pak jenom DELETE. Zkousel jsem sety z internetu, auto se opravdu zrychlilo tak o 2sec. na kolo ale ten set mi pripadal hrozne nesmyslnej, jenom snizit zadni kridlo a jede to. Zvuk je taky dost mizernej a ty auta je kapitola sama pro sebe, takhle formule nevypadaj :-((((((( -
« OFFICIAL F1 RACING
Ptas se jak je hratelna Official F1 Racing.
Stoji to za *. Pokazdy kdyz vjedes na pisek nebo do travy - udelas hodiny, ale takovym zpusobem, ze se ti zadek otoci dopredu a tak zustanes stat. Pokud narazis ve 100 Km rychlosti do bariery - casto (porad) si neurazis asi predni kridlo a navic inteligence CC je na bode mrazu. Pokud nekoho predjizdis tak to klidne do tebe nasejri a navic kdyz uz ho predjedes tak vubec nevi, ze existuje nakej vzduchovej pytel a jede pekne vedle za tebou. Navic pokud se priblizis k CC asi tak na 2 metry ze zadu (trochu zleva nebo zprava) tak pak ho muzes vytlacit z trati aniz by ses ho dotkl. Dal jsem zjistil ze CC maji nekdy takovej GRIP ze zatacku kterou ve skutecnosti jedes 60 km/h jezdi priblizne 94 a nekdy i 120. Nestacil jsem valit oci. O dalsich vecech se nechci uz ani zminovat, navic udrzet auto na silnici je obcas taky nadlidsky ukol.
POZN. V Hockenheiemu se mi nepodarilo jet rychleji nez 323 km/h--> tomu rikam OFFICIAL kdyz Coulthard tam vytah pred rokem 351.4 (doufam ze si spravne vzpominam)................ -
« Re: BARAKA
ZAJO: Tabulky jednou za tyden setrepavam a vyhazuji casy, ktere jiz jejich majitel prekonal. Navic neni pravda, ze by se do tabulky zapisovalo jen pet nejlepsich casu. Pokud bude v databazi 150 zaznamu a Ty tam pridas 151., tak se take zobrazi. Tady neni zadne omezeni. -
« Komunikace
Nazdarek MIG 21 a FENIX. Dik ze ste se ozvali ale jak tak koukam jsem na tom stejne jako ja. Dost me to mrzi protoze kdyby me nekdo pochvalil ze sem zajel Pol pozisn tak by to cloveka hned v tahlo do deje mnoohem vic . Takhle je to hluchy a to je vo nicem Snad uz budou GP 3,ale ty mi asi nepudou. Jinak nevite nekdo jak je hratelna Oficial F1 racing. -
« Re: BARAKA
to baraka:mam jeden dotaz:nebolo by lepsie keby pre kazdu trat bol v tabulke umiestnenia kazdy jazdec iba 1X a to s najlepsim casom? takto staci ak niekto zajazdi urcitu trat 5X s najlepsim casom a dalsi jazdec sa do tabulky nedostane. alebo aj ked ju nezajazdi 5X ale iba 2X tak vsetci za nim maju umiestnenie o jedno miesto horsie pretoze on zabera pred nim 2 miesta -
« BARAKA
BARAKA: Promiň, to jsem tak nemyslel! Omlouvám se, měl jsem nějakou blbou náladu, promiň. Chtěl jsem říct, že jsem začal trochu víc jezdit na tvůj popud. To je snad pravda, ne? Trošku mě tady naštvalo, že jsme v tom zůstali s Migem a Zajem sami. Ale to už bylo vyřešeno, takže ještě jednou promiň! -
« Bez nadpisu
FENIX: Co ja si pamatuju, tak si to byl ty, kdo byl cely zhavy do souteze. Nikoho jsem nenutil a sproste jsem se na webu vyjadril jen jednou a to na adresu nekoho uplne jinyho. Navic jsem myslel, ze vasi neucast jsme uz vyresili a vzajeme se omluvili. Tak nechapu Tvoje zdejsi vyroky. :o((
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!