Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  16:17

« Re: Kolik mate procent?

teda pri SVGA a pri plnejch detailech abych byl presnej, v praci mam to samy ale lepsi RAM ale to asi nema vyznam
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  16:15

« Re: to Jaguar

jaky mate masiny, ze vam to jede na 50%??? ja mam PII CELERON A na 450 a beha mi to kolem 110 % ???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:57

No jo no a je to venku. No nedá se nic dělat. Ale že to Gigimu trvalo, co? :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:56

« TO Fenix

Presne 12 hodin a 5 minut
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:47

« To JAGUAR

áááá, už tomu rozumim :-(o)
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:37

« TO JAGUAR

CVAK....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:31

« to Fenix

No, a je to venku. Kdyby jsi to nerikal nahlas, tak Gigi vubec tu moji ironii nepochopil, takhle to uz muselo docvaknout i jemu. :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  15:30

Ja jezdim zasadne na 100%. :)) Obcas i na 120%, jako v petiletce. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  14:33

no asi 60 %
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  07:23

No asi 50%.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.99  07:10

84-100
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.99  00:00

« Kolik mate procent?

Tak sem zkusil spustit GP2 pri lepsim configu a s minimalni grafikou a ejhle, hned sem zajel pri takovym nicmoc kole o 0,2s lepsi cas. Tak me hned napadlo, kolik mate procesor occupancy??? Ja tedka 55-70%.
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.99  20:06

« TO FENIX

To s tim LEMTROŇEM TO SI JEŠTĚ UPŘESNÍME.........
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  10:06

« to Jaguar

Jak to myslíš, nepřišlo na mysl. Vždyť jsem si spolu povídali o tom, jak už nás to nebaví jezdit furt vepředu a že musíme najít nějakýho lemroně, aby měl radost. No Gigi přišel jako na zavolanou :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  09:51

« Re: Kolik nas to vlastne jezdi?

Kolik je prihlasenejch lidi nevim, neco pres tricet, ale vim, ze aspon jeden hotlap tam poslalo 12 lidi. Z toho Miki ma neplatnej link, takze se mu nepocita, ale aspon ho poslal.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  09:50

« Re: to Fenix

Jo, tak nejak. Tahem zapni, stiskem vypni. A kdyz to zapnes nebo vypnes pri malejch rychlostech, tak nechutne proklouznou nebo se zablokujou kola. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  09:48

« Re: To GIGI

To ze jsi lemro me vubec neprislo na mysl. :o))) Jinak bys nejezdil takovy casy. Spis, zcela soukrome, me negativne prekvapil Max, od ktereho jsem s volantem cekal lepsi vysledky. Ne ze by mi to vadilo. :)) Jinak je mi jasny, ze joystick je taky potreba zvladnout, ze se musi trenovat a naucit se na nem, ale kdyz se to naucis, jsi proste rychlejsi. Klavesnice bez F7 je fakt sranda, hlavne pomaly zatacky, proto dava Bugr jednicku hodne vysoko.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.99  07:09

« Re: Kolik nas to vlastne jezdi?

Čus Migu. Hele nejhorší jsem já, takže si toho nech, jo! :-))) No nic někdo musí to pole uzavírat, ale mě se to jednou povede a něco určitě zajedu! A to se potom těšte! :-))) Co teď jezdíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.99  15:14

« Kolik nas to vlastne jezdi?

Furt me stve, ze ze 40ti nebo kolika prihlasenejch, nas opravdu jezdi sotva 10. A stve me to hlavne proto, ze z ty elity co jezdi sem nejpomalejsi a kdyby se ukazali vsichni prihlaseni, tak verim, ze nebudu na konci tabulky. Priste by to chtelo nejakej "mirnej donucovaci prostredek" :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.99  14:13

Máš pravdu. Já jsem si jenom myslel, že se třeba zapojí víc lidí. I s tím ovládáním je dobře popsáno. Je to opravdu mnohem lepší s analogem. Je to opravdu jako kdybys měl v autě čudlík na plyn a známou cedulku "Tahem zapni, stiskem vypni" (doufám, že to nebylo obráceně :-)) ). Je fakt, že na klávesnici bez F7 se už může mluvit o super pilotovi. No nic, uvidíme co s tím udělá Baraka.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…