Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: To GIGI
To ze jsi lemro me vubec neprislo na mysl. :o))) Jinak bys nejezdil takovy casy. Spis, zcela soukrome, me negativne prekvapil Max, od ktereho jsem s volantem cekal lepsi vysledky. Ne ze by mi to vadilo. :)) Jinak je mi jasny, ze joystick je taky potreba zvladnout, ze se musi trenovat a naucit se na nem, ale kdyz se to naucis, jsi proste rychlejsi. Klavesnice bez F7 je fakt sranda, hlavne pomaly zatacky, proto dava Bugr jednicku hodne vysoko. -
« Kolik nas to vlastne jezdi?
Furt me stve, ze ze 40ti nebo kolika prihlasenejch, nas opravdu jezdi sotva 10. A stve me to hlavne proto, ze z ty elity co jezdi sem nejpomalejsi a kdyby se ukazali vsichni prihlaseni, tak verim, ze nebudu na konci tabulky. Priste by to chtelo nejakej "mirnej donucovaci prostredek" :o) -
« Re: to Jaguar
Máš pravdu. Já jsem si jenom myslel, že se třeba zapojí víc lidí. I s tím ovládáním je dobře popsáno. Je to opravdu mnohem lepší s analogem. Je to opravdu jako kdybys měl v autě čudlík na plyn a známou cedulku "Tahem zapni, stiskem vypni" (doufám, že to nebylo obráceně :-)) ). Je fakt, že na klávesnici bez F7 se už může mluvit o super pilotovi. No nic, uvidíme co s tím udělá Baraka.