Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« TO JAGUAR
Teda jestli masopravdu 333 tak nevim, protoze ja mam 266 Celera a tam me to obcas sem tam zacuka, ale na 19 framu mi to jezdi porad skvele v SVGA a to staci mit 64MB RAM. Kdyz to dam na 400 Mhz tak mi to 19,2 beha uplne krasne. Ted mam myslim 21,6 a pohoda.......... -
« Re: Procenta...
Frejmama je to urcite ovlivneny. Ale koukni na Zajomara. Pocitac dost dobre a na plny detaily na 80-90%. Fakt by me zajimalo, jak to nekdo muze jezdit na 50, to musi mit vsechny detaily u ledu...
Jinak vetsimi procenty se podle me neda zlepsit cas, naopak na min procent to podle me jezdi rychleji. A ja nejezdim gp2 kvuli procentum, ale abych z ty grafiky taky neco mel, takze mam plny detaily i v zrcatkach, jen to snimkovani asi na tech 19. -
« Re: Procenta...
podle mě na to RAM vliv nemná, já mám v práci 128mega a jede mi to přes 100%, Barcelona je míň, Monaco zase víc. A nechápu jak to může ukazovat při plnejch detailech z kokpitu 50%, to bych chtěl opravdu vidět. mám v práci nepřetaktovanou čtyřstovku, doma přetaktovanou čtyřistapadesátku. -
« Okruhy
To all: lidi, nevite kde by se daly stahnout nejake dalsi okruhy pro GP2? Mam Brands Hatch, Paul Ricard, Elkhart Lake, Vancouver, Bathurst a Adelaide. Hlavne by me zajimalo jestli nekdo neudelal Brno nebo Most a jestli neni nekde ke stazeni. Taky by se mi libilo Pau, Macao a Le Mans-Sarthe, tedy dlouha trat na ktere se jezdi ctyriadvacetihodinovka... Ozvete se prosim na the.ghost@dream.cz. Diky -
« Procenta...
...proc teda v ty mezinarodni soutezi v F1 co jezdi myslim Robenek je povinnost mit maximalne 100procent kvuli objektivite... Ja bych rekl, ze aspon zlomkovej vliv to mit muze. Jinak ja to jezdim na P233MMX-64MB-ATI 8MB a to v SVGA, ale bez textur v zrcatkach a bez textury nebe...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!