Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

03.01.00  09:59

« season99

Tak jsem si stahnul letosni, no uz vlastne lonskou sezonu season99.gp2, ale nevim, jak to mam dostat do hry. Muzete mi nekdo poradit, prosim.
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.99  13:41

« Konec souteze Pole Man v GP2

Soutez jsem dnes (31. 12. 1999) v 12:00 uzavrel a zpristupnil jsem "Zlatou knihu rekordu". Prvnich 16 zlatych, stribrnych a bronzovych zápisu je jiz napsano, takze kdo ma zajem, necht se mrkne.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  10:25

« Re: Poleman

No ty hlavně začni trénovat, abys to potom zvládnul v GP3. Začni ladit auto a hlavně se uč styl jízdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.12.99  10:13

No nevím, nevím, manželce ani svedení na rok 2000 nic neřekne a musím trvat na předchozím přízpěvku ode mne. Vždycky se najde "něco" co bude chtít peníze na něco jiného než na graf. kartu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  09:56

Navrhuji všechno svádět na rok 2000 a podobné kraviny. většinou to prochází u těch, kteří tomu nerozumí. Těm se to nejlépe okecává! :-)) Ale teď už to moc nestojí, počítám, že za dobrou kartu dáš max. 5000,- a to se dá. Určitě se to potom v té hře vyplatí! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.12.99  09:16

Jen aby mi GP3 běželo na mý mašince !!!, z toho mám největší strach, nehodlám kupovat jinou grafickou kartu s min 10 MB paměti (nehledě na to, že bych byl doma utlučen manželkou). Slovo "nová věc do počítače) nesmím doma vyslovit, protože už "ten" počítač stál tolik peněz ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  09:10

« Poleman

Tak se nám to blíží ke konci. Škoda, že někteří nevydrželi až do konce a dodali jenom pár časů nebo vůbec nic. No nevadí, osobně jsem se celkem vyhecoval a chvilkama jsem se myslím i zlepšil. No a to byl pro mě cíl. Na špici zatím nemám, ale to nevadí, v GP3 na tom budeme všichni stejně, protože se bude začínat od začátku. Už se těším!
  • 00 Reagovat !

foto

24.12.99  15:40

« PEKNE VANOCNI SVATKY

• 00 Reagovat !

foto

19.12.99  15:35

« Sit

Napiste mi, kde je program na hrani po siti ve vice lidech. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.99  22:29

« Re: Co je?

Fenix: Nemam cas a kdyz ho zas mam, tak nejak neni chut jezdit...:(
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.99  15:13

« TO ALL

uz tam jsou - vsech 16
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.99  14:28

« TIMES

Dneska se mi možná povede zaregistrovat hot lapy. To pak bude sranda....:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.99  07:26

« to tomášz

• « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  19:14

« Re: to ALL

Potřeboval bych si nějak vylepšit GP2. Můžeš mi něco poslat na: zemekt@student.fsik.cvut.cz
    Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  14:26

« Re: Co je?

Ale jo jezdí, ale ty nějak neposíláš times! Tak co je s Tebou???
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.99  14:18

« Co je?

To se nejezdi nebo co? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.99  13:13

« Re: GP3

Jeste sem to radsi nehledal, takze nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.99  13:13

« Re: Detaily

...ja sem to kdysi jezdil na 386 :)))) Uz to, ze to slo spustit byl zazrak :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.99  12:06

« Re: Detaily

No nahodou, ja to na zadny 386ce nejezdim. Ale je pravda, ze tady v praci jsem taky zajel par hotlapu, mam tu P120, a jezdim na plny detaily ve VGA na 16 framu. :o))) Ale doma mi to na P333 jezdi lip. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.99  15:49

« Re: GP3

NEVIETE NAHODOU CI NA INETE NIE JE NIEKDE DEMO NA GP3?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…