Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  15:07

« Re: Zavody

S tim Brnem to moc nevidim. Ale Radotin nekdy klidne. Akorat jsem v Praze jenom pristi dva tydny, pak budu tak stridave v Ostrave, Praze a uplne nekde jinde. Takze jeste muzem v Hlucine :).
    Kolik tak jezdite jizd? Kvuli penezum samozrejme :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:52

Gut, pristi tyden ve stredu zavodime v Brne, ale jestli budem jezdit "maraton", to nevim. Mozna nekdy v Radotine, kdyby jsme se domluvili ja, Jos, Kobdzey a ty, jezdime uz celkem dobre ;-), se zbytkem to vypada asi spatne, mozna jeste Dizzy, ale nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:36

Ales rikal, ze druhy den nemohl vstat z postele :).
    Ja jsem o nejake vytrvalostni soutezi uvazoval taky, ale spise tak 40 minut ve dvou lidech, aby to nebylo tak financne narocne. A kvalita predpokladanych pilotu by nebyla nic moc.
    Te vasi bych se mozna i zucastnil, jenze nemam nikoho dost rychleho vedle sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:32

Hmm, tak to docela jde...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:31

Tusim, ze jich bylo sest. Z toho dva profesionalove.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:28

S tim casem je to gut, ono dotankovavat v hodinovem zavode by bylo docela blbe ;-)

Mimochodem, to teda jezdili dva nebo jich bylo vic? Tri hodiny na kare mi prijde zatracene hodne...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:24

Bavil jsem se s nim o tom a rikal, ze se stridali asi tak po dvaceti minutach. Ze sledovali casy a kdyz zacly klesat, tak dali jezdci signal, ze ma vystridat. Zhruba kolem te mety dvaceti minut pry prijde prvni krize, ktera kdyz se prekona, tak to zase jde :)

Kolik vydrzi kara na jednu nadrz nevim, ale myslim, ze to bude tak kolem hodiny.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:20

Zrovna o necem podobnem diskutujem - ale trosku kratsi vytrvalostni zavod - hodina nebo hodina 20 minut, kolik lidi a jak casto se behem tech 6 hodin vystrida? A jak je to s doplnovanim paliva ci se stridaji primo motokary?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:14

Ales Kohout urcite, on je treba i vitezem jedne z tech sestihodinovek.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:13

Mmch - ti dva maji licenci?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:12

Jo, treba stejna jako my :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:00

Kohout mel pole position, ale v zavode (jel s jednickou) mu to nesedelo a tak pres neho sel clovek se jmenem Marvin. Takze Kohout az druhy. Pravda je, ze ti dva jsou uplne jina klasa nez my.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  13:56

Jo, se sestkou mam docela dobre zkusenosti, mam na ni zatim osobak.

Jinak gratuluju k patemu misto, kdo to vyhral? Zase Kohout?

Sakra, ja tam budu muset jeste tento tyden skocit, rad bych jeste pred Brnem zajel licenci, minule jsem byl tragicky...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  13:54

« Re:

Hmm, tragedie, uz ani GP3 nikoho nezajima :-(

Asi zrusim forum na kart-fm.wz.cz, at se aspon kousek zivota vrati sem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  12:19

Tak jsem byl v sobotu paty a zajel jsem si osobak na kratke trati 1:03:48. Mel jsem sestku, ta kara jela suprove.
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.01  21:20

« Bez nadpisu

tak to je urcite rekord , 2 dny tu nikdo nebyl !!!!:-( , nevideli jste Le Mans ?Docela se mi to
    libilo , hlavne mam radost , ze Bentley aspon jedno dojelo a ke vsemu na skvelem tretim miste ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:27

« Re: Re:

Josi, snad do patku je casu dost, ne ? Kdyztak se muzes stavit, kdyz bydlis kousek ode me.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  15:09

« Re: FIJA

nevim GIGI, snad jo. Uvidime, kam to pujde, az dostanu konecne poradny setup. Zatim jsem se aspon naucil trat :-))) To JE baba :-))) Ale proc jsi to posilal i Katusce a Janicce ? ;-)))) Jako inspiraci ? :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  14:16

« FIJA

To vis, Uz starnes :-) Mel bys jit uz do duchodu :)) Slabnou ti ruce a s reflexama to uz taky neni vubec dobry.....No ale pod 17 se snad dostanes :)?????, ne ??
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  09:13

« Re: Re:

Josi Josi, nerozumny chlape ;-))) Co to provadis svemu compliku, kdyz nemas poslany hotlap ? ;-))) Si to z disku stahni na jinym pocitaci a posli to. A pod 16 kazdej nebude, treba ja mam vysoko nad 16, zatim :-((((((
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…