Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

06.01.00  12:21

« to Jaguar

Ahoj Jagu. Zatím nevíme, jenom si trochu srovnáváme myšlenky. Je možný, že by to mohlo jít i na závody, ale hlavně to chceme udělat tak, aby nebyl problém dát za rok místo GP2 GP3. Pravidle vezmeme asi z Hotlapů a trochu to upravíme ohledně ovládání. Měl bys nějakej nápad nebo tak?
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.00  12:15

« Bez nadpisu

Koukam, ze to tu zmrtvelo podobne jako na mageu. Ja si uprimne receno taky nejsem vubec jisty, jestli mi bude chodit gp3, abych to rozchodil s osmi mega grafiky. Se uvidi. Co planujete za soutez? Cele zavody?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  14:25

« Re: Řekne mi někdo jak si pohrát s nastavením auta?

Otevřeně ti řeknu, že s tímhle ti asi nikdo moc neporadí. Auto si nastavuje každý indivudálně, přesně podle toho, jaký je jeho styl jízdy. Proto, když ty pojedeš na mém setupu, tak je pravděpodobné, že nedosáhneš mého maxima. Jestli máš Monako pod 1:20, tak to celkem jde, ale taky musíš říct, jestli na orig. tratích nebo na nových Track Packách?
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.00  14:11

« Řekne mi někdo jak si pohrát s nastavením auta?

Řekne mi někdo jak si pohrát s nastavením auta?
    GP2 je super hra, jde tam fakt o všechno a jediná chyba znamená konec. Čas MONAKA mám pod 1:20, ale myskím, že to jde rychleji. Do toho předělávání auta se mi samotnému moc nechce, tak prosím o odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  13:40

« Re: VŠEM + hlavně BARAKA

Souhlasím s Dalinem. Chtěl bych se Barako zeptat, jaká je asi práce s údržbou těch stránek? Myslím teď, když už jsou hotoví a vlastně se tam nic nepředělává. A nebo, kolik ti to vlastně zabírá místa na serveru, jestli to máš nějak omezený?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.00  12:58

« VŠEM + hlavně BARAKA

Určitě bych jezdil dál GP2 (jsem nováček a doufám, že vám taky trochu zatopím dobrýma časama). Když vyjde GP3, tak přestane stačit můj (asi nejen můj) počítač a bude po ježdění. Určitě se zastávám jezdit alespoň rok ještě GP2. A když už ne oficiálně, tak jak Fenix podotkl, alespoň mi tady zájemci. Hru jsem párkrát zajezdil a zdá se dobrá, akorát ta pakárna s nastavením auta, ale v tom je ten vtip.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.00  12:49

« Re: To Sip

Jo to bych musel mit ten GP2editor. Muzes mi ho (nebo i nekdo jiny) poslat na mail "sip@email.cz".
    Diky
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  14:30

« TO FENIX

OK
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  13:35

« Re: to Gigi

Hele GIGI, probereme to pořádně přes mail, ale myslím, že by to šlo. Začneme dělat na pravidlech, ale asi to nebudeme přehánět, spíš, abysme vyplnili čas do GP3!
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  13:21

« To Fenix

To je presne ono. Ja si sezenu publikace a naucim se to, protoze se na to chystam uz celkem dlouho
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  13:08

Dostal? Chtělo by to asi nějaké skripty, to já neumím.
    No ¨já bych to tam mohl uploadovat od sebe, ale to bysme museli domluvit.
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  12:36

« Fenix

Spis nemam takovy dobry pripojeni. Potreboval bych nejakyho poskytovatele na pripojeni
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  12:33

« To Fenix

Celkem dobre ale zase ne tak jako Baraka. Musel bych si k tomu sednout a uz bych si mel sakra koupit nakou knizku. Ja jsem ti prece poslal moji stranku, nebo jsi ji nedostal ???
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  12:20

No jo no, ale zase si uvědom, že bude třeba problém s počítačema. Každej nemá doma na stole nějakej hi-end a je rád, že mu jezdí gp2. Ale na druhou stranu bysme mohli udělat nějakou soutěž my. Jak jsi na tom s webem a vytvářením stránek???
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  11:29

« To Fenix

To zalezi na Barakovi a nebo na vydani F1GP3. On psal, ze nevi jestli to ma cenu jezdit dalsi rocnik, ale ja si myslim ze urcite ma. Nevim jak by to se mnou melo byt, ale pokud se budou parit gp2 - tak obdobne. Ja bych byl treba pro to aby se konecne zaclo parit na novym Track Packu v1.8 protoze tam ty trate jsou zase o krucek vernejsi. Celkem bych uvital i zvyseni vykonu o par koni, alespon abych dosahl 350 v Hockenheimu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  10:33

Já žádný zprávy nemám, jsem teď úplně out of infos. Jenom jsem zvědav, jak to s tou soutěží dopadne dál. Co myslíš?
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  10:12

« TO FENIX

Mas jeste nejake hezke Zpravy ???
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.00  10:09

« to Gigi

Hmm tak to je blbý, ale stejně jsi byl nejlepší, takže co. Gratuluju ti a jsem rád, že jsi jezdil za tým, který by jinak neměl moc šancí!
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  10:01

« To Sip

dostanes to do hry pres gp2editor. Tam ten soubor otevres a importujes ho do hry - Je to uplne jednoduche
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.00  10:00

« To Fenix

To ze me predjel Jaguar me ani tak nevadi, bohuzel mne vadi to, ze se nemuzu prihlasit na volny.cz pres analogovou ustrednu, protoze kdyz se mi to konecne povede tak tam jsem 5 minut a modem se najednou vypne - no proste parada. Takze to je duvod proc jsem o Vanocich vubec neparil. Jen obcas kdyz se mi to povedlo tak jsem se kouknul na casy nebo na auto.cz ale jinak nic. Stejne konecnej vysledek je 11 - 4 - 1 -> GIGI - Jag - MAX takze se zase nic moc nestalo :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…