Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« to Jaguar
Ahoj Jagu. Zatím nevíme, jenom si trochu srovnáváme myšlenky. Je možný, že by to mohlo jít i na závody, ale hlavně to chceme udělat tak, aby nebyl problém dát za rok místo GP2 GP3. Pravidle vezmeme asi z Hotlapů a trochu to upravíme ohledně ovládání. Měl bys nějakej nápad nebo tak? -
« Re: Řekne mi někdo jak si pohrát s nastavením auta?
Otevřeně ti řeknu, že s tímhle ti asi nikdo moc neporadí. Auto si nastavuje každý indivudálně, přesně podle toho, jaký je jeho styl jízdy. Proto, když ty pojedeš na mém setupu, tak je pravděpodobné, že nedosáhneš mého maxima. Jestli máš Monako pod 1:20, tak to celkem jde, ale taky musíš říct, jestli na orig. tratích nebo na nových Track Packách? -
« Řekne mi někdo jak si pohrát s nastavením auta?
Řekne mi někdo jak si pohrát s nastavením auta?
GP2 je super hra, jde tam fakt o všechno a jediná chyba znamená konec. Čas MONAKA mám pod 1:20, ale myskím, že to jde rychleji. Do toho předělávání auta se mi samotnému moc nechce, tak prosím o odpověď. -
"-- skrytý --" 05.01.00 12:58
« VŠEM + hlavně BARAKA
Určitě bych jezdil dál GP2 (jsem nováček a doufám, že vám taky trochu zatopím dobrýma časama). Když vyjde GP3, tak přestane stačit můj (asi nejen můj) počítač a bude po ježdění. Určitě se zastávám jezdit alespoň rok ještě GP2. A když už ne oficiálně, tak jak Fenix podotkl, alespoň mi tady zájemci. Hru jsem párkrát zajezdil a zdá se dobrá, akorát ta pakárna s nastavením auta, ale v tom je ten vtip. -
« To Fenix
To zalezi na Barakovi a nebo na vydani F1GP3. On psal, ze nevi jestli to ma cenu jezdit dalsi rocnik, ale ja si myslim ze urcite ma. Nevim jak by to se mnou melo byt, ale pokud se budou parit gp2 - tak obdobne. Ja bych byl treba pro to aby se konecne zaclo parit na novym Track Packu v1.8 protoze tam ty trate jsou zase o krucek vernejsi. Celkem bych uvital i zvyseni vykonu o par koni, alespon abych dosahl 350 v Hockenheimu. -
« To Fenix
To ze me predjel Jaguar me ani tak nevadi, bohuzel mne vadi to, ze se nemuzu prihlasit na volny.cz pres analogovou ustrednu, protoze kdyz se mi to konecne povede tak tam jsem 5 minut a modem se najednou vypne - no proste parada. Takze to je duvod proc jsem o Vanocich vubec neparil. Jen obcas kdyz se mi to povedlo tak jsem se kouknul na casy nebo na auto.cz ale jinak nic. Stejne konecnej vysledek je 11 - 4 - 1 -> GIGI - Jag - MAX takze se zase nic moc nestalo :-)))