Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Jerez
Jenze me se prave ten starej trackpack libi, jenze ten Jerez ho kazi (aspon pro me). Jestli spravne chapu, tak by jezdilo synchrone s se skutecnym MS F1??? To neni spatnej napad, ale mam obavu, ze ne vzdy budu mit cas. Ted sem vylepsil svuj hardware a GP2 mi jezdi jak po masle. Jo kamos mi rika, ze v GP3 bude pry promenlive pocasi=promenliva prilnavost trati... Nevim jestli keca, ale bylo by to prima zazit na pocitaci zavody jako napriklad GP Evropy 1999. -
« Re: ...
Fenix,Gigi: Koukam, ze tu stranku uz pekne rozjizdite...:) I kdyz zpocatku sem myslel, ze sem se teleportoval na homepage Katie...:/ Ted sem taky s hruzou zjistil, ze starej trackpack (jak uz je to dlouho co sem jezdil...) obsahuje moji nejnenavidenejsi trat... Jerez. Sakra. Tak na tyhle trati bych chybel rad i kdybych mel zarucenej dobrej vysledek ;-) -
« Re: To Gigi
To je presne ono. Kdyz nekdo vidi, ze je nekdo na nejake trati o dve sekundy rychlejsi, tak ho to odradi a ani nema chut to zkouset. Kdyz ty jsi zajel Madarsko v tu chvili o dve sekundy rychleji nez druhy a Monako o sekundu, kazdymu to asi vzalo chut na tuhle trat. Kdyz jsme se my dva pretahovali ve Spa a dalsi za nama byl o tri sekundy, tak to bylo to samy. To proste nikoho nebavi. Mozna by slo poslat casy k nejakemu terminu a ne prubezne, pak to bude zkouset kazdy, protoze nebude vedet, jak na tom ostatni jsou. A treba trate postupne, ne najednou. -
« Re: Konečně !!!
Robenek: Ja uz sem ty stranky cet nekolikrat, ale nejak sem nevedel co dal...(kategorie) A navic mi to trosku pripomina to tipovani vysledku co se "hralo" v auditu F1. Teda, ze bych byl nejak odvazanej z 3427. mista..., to sem radsi tipoval na Mageu, kde nas bylo 40 a bylo to mnohem zabavnejsi... Kdyz sem videl casy Gigiho a spol., tak mi bylo jasny, ze nemam sanci, ale aspon 2 okruhy sem natrenoval a zajel. Ja bych zustal teda radsi u cesky verze soutezeni. Hlavne zacit co nejdrive!!! (at stihnu do konce roku aspon 3 trate ;-)) -
« Konečně !!!
Dovoluji si Vám oznámit, že poprvé v sezóně 1999/2000 LFRS se mi podařilo dostat do prvních 10 v třídě B.
8.místo v Montrealu
Teď jsem si dočetl Vaše rozvahy o soutěži, já myslím, že by jste měli přijmout pravidla LFRS pokud chcete zajistit fair-play. Spíše bych doporučoval ať se připojíte do LFRS a KONEČNĚ vznikne 1. český tým... -
« Sprava stranek
Pokud jde o me, tak sprava stranek neni zas tak velky problem. Kdyz se mi podari i ta vec, aby si kazdy mohl svoje casy mazat, tak se na to ani nemusim koukat, ale soutez samotna (tak jak jsme ji jeli loni) mi prijde uz ponekud nudna. Stejne jedou vsichni na stejnem, nebo podobnem, set-upu vsechny trate. A pri tak slabe ucasti, jakou jsme meli, mi to ani neprineslo ocekavane uspokojeni. Vzdyt treba v Belgii, kterou jsem celkove odjel asi 10x, mi stacil naprosto podprumerny cas na zisk tretiho mista. Jak by ne, kdyz tam byly jen ctyri zapisy. :o))
Pokud byste chteli, muzete vyuzit k nove soutezi stranky na mem serveru, ale ucast bude asi jeste slabsi, nez loni. -
« Re: Nová soutěž !?!
:-)))) Přesně tě chápu. No ta stránka je tam jenom proto, aby tam byla. Zejtra to opravím, u toho sponzora má něco bejt, ale blbě jsem to nalinkoval! :-)))Víš Migu, to je přesně to, co potřebujeme. Není problém, abych si udělal s Gigim a Dalinem soutěž pro sebe, ale jde o to, abysme se tady všichni dohodli a vyšel z toho kompromis pro všechny! Osobně bych klidně zůstal u hotlapů, nehledě k tomu, že jsme chtěli jiné tratě i výkon (820HP). -
« Re: Nová soutěž !?!
Dobra stranka, hlavne sponzor :)))) Ja bych se teda osobne do zavodu moc nepoustel. Po mesici sem si dal plnej zavod a po 10ti chybach a vyletech mimo trat ve Spa sem to radsi zabalil, najednou tam po tech nekonecnejch hot lapech bylo moc aut...:))) -
« Re: Nová soutěž !?!
No my bysme taky chtěli to rozjet co nejdřív, ale je otázka, za jak dlouho se nám povede udělat stránky atd. Jinak stránky se budou průběžně vyrábět na : www.volny.cz/soutezgp2. Já budu taky potřebovat víc času, jde o to, že se zatím neví, jestli to budou jenom hotlapy, nebo kombinace se závodem a tak podobně!
« Nová soutěž !?!
Jaguare, přesně o to jde. Udělat trochu jiná pravidla, jiné tratě a celkově soutěž zpopularizovat. Myslím, že bude lepší udělat alespoň něco, než nic. Baraka sice má pravdu, ale trochu mě mrzí, že i když má vyvinutej engine, tak nemá další nápady. Původně jsme to přece jeli proto, aby se vyladili chyby apod.
Migu, že se taky ukážeš! Ano máš pravdu. Chtěli bychom jezdit buď na úplně novém Track Pack (teď ho testuje GIGI), anebo zkusit prostě orig. tratě 94. Bude to také částečně záležet na Vás, co se nakonec zvolí. -
« Re: to Fenix
No, proc ne. Budete si zas moct vy vymyslet svoje pravidla a my se prizpusobovat. :-) Ale jak to bude s tou gp3, to nevim. Nejaky souteze v ni bych nechal na dobu az bude a budeme vedet jak vypada. Co se GP2 tyce, tam se Baraka trochu bal, jestli by dalsi kolo souteze nevypadalo podobne jako tohle: Podobna ucast, podobne trate, podobne vysledky. A ma pravdu. Moc novych trati nebude, takze to asi bude porad o tom samem. Nejake zlepseni? V nektere soutezi jsem napriklad cetl, ze pri kazdem hotlapu musi byt formule vzdy aspon jednim kolem na sedem asfaltu (nebo nad nim), aby se vyloucilo nejake zkracovani. Treba Busstop ve Spa nebo Imola... By ses divil, ale Imola se podle nasich pravidel dala zajet vic nez o dve sekundy rychleji... Nejvetsi problem mozna bude prostor na hotlapy, mozna uz to nepujde resit podobne jako v minule soutezi.
www.volny.cz/soutezgp2