Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Návrh do soutěže
Nápad je to dobrej, ale uvědom si, že je to další tlak na pilota. Takhle mu stačí, když k určenému datu pošle nejlepší čas a je to. To bysme museli do toho zakomponovat, že výsledky se budou posílat do př. 30.3.2000 a opravy do 1.4.2000, kdy by byl konečný výsledek. Jo jinak brácha bude taky jezdit???? -
"-- skrytý --" 19.01.00 15:25
« Návrh do soutěže
Tak mě tak nějak cosi napadlo, tak se zkuste vyjádřit, co vy na to...Co takhle výsledky všech zveřejnit tak 24 - 48 hodin před koncem termínu. To by se pak po domácnostech děli věci. Fenixi vzpomeň, jak si se proháněl s mym bratrem. To byl potom nářez. Člověk si myslí, že už to zkrátka líp zajet nejde a ono ještě několik setinek stáhnout jde. -
« Re: Blbý závady :-)))
No já jsem včera komplet přeinstaloval podle naší nové soutěže a zkusil jsem pár okruhů v Monaku na svém starém setupu a zase jsem toho rychle nechal. Už to vidím, že budu muset zase všechno přestavět a vzhledem k tomu, že na každý okruh bude přibližně 14 dní, tak nic moc. -
« Re: Blbý závady :-)))
Jakto ze je Schumak mimo hru? On se Ti taky v Silverstone zranil??? :)))) Jinak oba Mekace doporucuju tvrde poslat z trati hned po startu. Ohledne znicenyho zavodu..., me se stava problem zvany PAUSE. Nejlepsi je zapausovat zavod, v nejakym "krizovym" momente = po odpausouvani jdete automaticky do zdi nebo do jinyho auta... -
"-- skrytý --" 18.01.00 15:23
« Blbý závady :-)))
Tak sem včera málem přišel o počítač. Po 14 dnech hledání volnýho času, trénování, ladění a znovu ladění "mýho" Jordanu, sem zajel nějak tak kvalifikaci a pustil se do závodu. Ta bestie mě nechala ujet 1 kolo a potom se mi jaksi vys.... elektrika. Nejdřív sem chtěl zkusit fyzicky ublížit počítači, ale pak sem si to rozmyslel. Takže teď před poslednim Japonskem sem sice ještě první, ale DC -3 body a Hak -9 bodu. Schumák už je ze hry. Problém je v tom, že Japonsko mi vyloženě nesedí..:-( Asi je odstřelim hned na startu oba a bude pokoj. ;-)