Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  16:00

« Re: Návrh do soutěže

Kde sou ty starý zlatý časy, kdy to stálo za h..... Né, snad už se dá konečně oprava mojí Deltičky pořádně do pohybu. A co ty a Sirka?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:54

Sakra tady se to rozjelo, jak se máte?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:48

No ještě se uvidí, hlavně aby to nebylo pod mojí (rozuměj HHF) úroveň, jezdit s DC. :-))) Kdy se na vašich stránkách ukážou pravidla?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  15:42

Hele stejně každej budete jezdit na jinym kompu. No můžete bejt spolu v týmu, kterej bude mít stejnej název a budete se počítat spolu, ale auto bude stejně stejný pro všechny! Jenom si tam dáš nějakou texturu a je to. Brácha může mít jinou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:39

Když von jezdí s Mekáčem...a já chců Jordan.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  15:38

Nebyl blbej, ale možná, že ho tam dáme na příští rok. Hele stejně to vidím tak, že tady budeme všichni kecat o časech a podobně. No už se na něj těším na toho tvýho bráchu. Hele tak si ho dej do týmu a je to!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:34

Přerpokládám, že jezdit bude. Což mě bude neuvěřitelně sr.., protože málokdy mám lepší čas než von. S tim tlakem je to fakt a taky se každej v tu dobu nemusí dostat na web. To byl jen takovej návrh (dobře tak blbej návrh :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  15:29

Nápad je to dobrej, ale uvědom si, že je to další tlak na pilota. Takhle mu stačí, když k určenému datu pošle nejlepší čas a je to. To bysme museli do toho zakomponovat, že výsledky se budou posílat do př. 30.3.2000 a opravy do 1.4.2000, kdy by byl konečný výsledek. Jo jinak brácha bude taky jezdit????
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:25

« Návrh do soutěže

Tak mě tak nějak cosi napadlo, tak se zkuste vyjádřit, co vy na to...Co takhle výsledky všech zveřejnit tak 24 - 48 hodin před koncem termínu. To by se pak po domácnostech děli věci. Fenixi vzpomeň, jak si se proháněl s mym bratrem. To byl potom nářez. Člověk si myslí, že už to zkrátka líp zajet nejde a ono ještě několik setinek stáhnout jde.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  15:23

« Re: Blbý závady :-)))

Super. Koukal jsi se na stránky? Je to tam srozumitelný? Myslím, že bude dobrý, že se bude bodovat jako v F1 a že budou na okruhy termíny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:21

Pod hrozbou fyzického zničení zakletím stylu woodoo byste teda měli. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  15:17

No to asi jo!!! Hele Harousi, můžeme s tebou počítat do soutěže???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.00  15:13

Na tý hře je boží, že se nedá voblbnout. Samozřejmě sem to zkoušel znovu a znovu nahrávat, ale Electric probleme se vždycky objevilo ve stejnym místě. Ta hra už mě musela odepsat snad před tréninkem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  14:28

« NOVA SUTAZ

CAFTE VSETCI! VIDIM ZE NESPITE A CHYSTATE NOVU SUTAZ. TO JE SUPER! JA TERAZ NA NIC NEMAM CAS LEBO MAM FOFRY V ROBOTE! ALE NA TU SUTAZ SI CAS MUSIM UROBIT! ZATIAL SA MAJTE!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  06:54

No já jsem včera komplet přeinstaloval podle naší nové soutěže a zkusil jsem pár okruhů v Monaku na svém starém setupu a zase jsem toho rychle nechal. Už to vidím, že budu muset zase všechno přestavět a vzhledem k tomu, že na každý okruh bude přibližně 14 dní, tak nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  15:29

Jakto ze je Schumak mimo hru? On se Ti taky v Silverstone zranil??? :)))) Jinak oba Mekace doporucuju tvrde poslat z trati hned po startu. Ohledne znicenyho zavodu..., me se stava problem zvany PAUSE. Nejlepsi je zapausovat zavod, v nejakym "krizovym" momente = po odpausouvani jdete automaticky do zdi nebo do jinyho auta...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.00  15:23

« Blbý závady :-)))

Tak sem včera málem přišel o počítač. Po 14 dnech hledání volnýho času, trénování, ladění a znovu ladění "mýho" Jordanu, sem zajel nějak tak kvalifikaci a pustil se do závodu. Ta bestie mě nechala ujet 1 kolo a potom se mi jaksi vys.... elektrika. Nejdřív sem chtěl zkusit fyzicky ublížit počítači, ale pak sem si to rozmyslel. Takže teď před poslednim Japonskem sem sice ještě první, ale DC -3 body a Hak -9 bodu. Schumák už je ze hry. Problém je v tom, že Japonsko mi vyloženě nesedí..:-( Asi je odstřelim hned na startu oba a bude pokoj. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  14:59

« Re: Jerez

Tak to me uklidnilo...:))))))) Co takhle misto Jerezu zkusit Kyalami nebo Mugello nebo Fiorano!!! No dobre, uz toho nechavam, ale nechapu jak muzou Ferrari zajizdet ve Fioranu cas tesne nad 1min, kdyz ja s vypetim sil mam 1:03...:(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  14:56

To se vůbec nic neděje, jenom ztratíš body pro tým a pro sebe, nic víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  14:52

To ste se rozhodli spravne, ale pri tusim 14. zavode sezony budu asi pro "zraneni" chybet :))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…