Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:16

« Re: Pravidla

Můžeš jezdit s kým chceš, kdo je volnej! Zajo asi bude volnej, a jestli se potom chcete domluvit na změně jména, třeba bez toho Z, tak no problem!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:13

Ja chci sakra nejakej tym, hele co to je ten Zajuv FerrariZ ??? To jeko normalni Ferrari? Ted sem si precet, ze tam mas tabulku pro tymy, takze nechci jezdit solo.

ZAJO: Mas volnej flek v tymu???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:09

TAK SE ROZHODNI!!!!!! JOOOO NEBO NEEEEE!!!! To víš, že platí do 14.2.2000 23:59:59s budu to sledovat!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:06

Nechci. Teda chci. Sakra, mate to nejak komplikovany. Sakra jakej nuz, dyt je uzaverka az 15.2. Plati prihlaska jeste 15.? nebo jen do pulnoci 14.???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:04

Hmm tak na příští ročník si to píšu, teď s tím asi nic neudělám, když se pomalu začíná. Chceš jezdit nebo ne??? :-)))) Máš nůž pod krkem!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:01

No jasne! :-) Ty ses sef. Pekne bych to omezil na 28 soutezicich a kdo prvni prijde ten driv ma oblibenej tym. Neco jako dela Hofy soutez v GP Monako na Mageu a Cyberspace...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:00

Migu, když si stáhneš ten soubor gp2000.gp2, tak si tam změň ten tým MotorBar. Dej tam svoje jméno, Tým a motor, a dej si tam texturu jakou chceš. No když si tam někdo dá tu samou, tak co s tím jako mám dělat. Zakázat mu to?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  14:54

FENIX: Proc ne GP2lap? Mimochodem ten funguje jen pri zavode a ne kvalifikacich ci practice. Ale jinak je to moje nejoblibenejsi utilitka :). A jeste k te prihlasce. Nejak nechapu jak si mam vybrat tym? Proste nejak nahodou neco placnout nebo se bude zachovavat startovni cisla a tym podle originalu? Kdyz si pak poustim hotlapy, tak mi tam deset lidi se vozi na Ferrari a to me stve, protoze na nem jezdim JA! :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  14:40

ad 1) Proto, že nemusí mít každý CD a tak kdyby si to někde půjčil, aby mohl jezdit. Tedy spíše kosmetická úprava.

ad 2) Převzato od LFRS

ad 3) Nejde to, záleží na čestnosti hráčů a na tom do jaké míry chtějí šidit sebe a celou soutěž! Příští ročník se bude jezdit se souborem GP2Lap, letos to nebudeme komplikovat!
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  13:44

« Pravidla

Koukam, ze z magea tam zatim neni prihlasen nikdo...

1. Dotaz: Proc pozadujete programek nocdrom, kdyz se jezdi originalni trate?

2. Dotaz: Proc v kategorii B je zakazano vypnute F7?

3. Dotaz: Jak chcete ohlidat zatizenost procesoru? Vim, ze kdyz to nekomu jezdilo doma na 80%, me ten jeho hotlap jel na 220%. Navic v nekterych usecich muze procesor stoupnout treba o 40%, kdyz je tam hodne baraku.

A jeste dve pripominky: Pisete, ze v gp2 editoru se nesmi menit nic nez jmeno, nazev tymu a motoru. O bmp texturach tam neni ani slovo. A jeste neni nikde ani slovo o zkracovani trati.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  12:08

« Re: TO HAROUS

To víš, Harous to zatím jenom lechtá. Až bude soutěž a půjde do tuhého, tak nám ukáže vejfuky! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  11:58

« TO HAROUS

Tak to bys na to mel trochu vic dupnout :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  08:49

« Re: Testy - interlagos :-)))

Jo jo trénujeme, testujeme! Osobně jsem se do toho vrhnul po hlavě, ale nezapomeňte na to, že sezona je dlouhá a první vyhrání z kapsy vyhání!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  07:42

« Testy - interlagos :-)))

Tak lidičky, začali ste už testovat svoje stroje? Já trošku a rád bych zjistil jak špatně na tom sem. Takže zatim se nemůžu dostat pod 1:16.332 a rezerva už tam asi moc velká nebude. Maximálně tak 0.5 vteřiny, jestli se mi ještě povede líp vyladit auto.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  10:59

« Kalendář 2000

Na náš web byl umístěn kalendář závodů naší soutěže.

[odkaz]
    Soutěž začíná 15.02.2000, takže máte dost času se přihlásit!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.00  06:55

« To Mig21

Ne neslíbil, ale jestli budeš jezdit, tak mi pošli přihlášku. Jméno, Tým, Motor, Kategorie.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  23:01

« Re: Textura

ZAJOMAR: To je jednoduch, jestli mas GP2edit, tak si uloz texturu jako BMP a potom si ji muzes v libovolnym programu pomalovat a pak uz jen zase upload v GP2editu.

FENIX: A co melo dojit, ja sem slibil neco poslat?????
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  16:11

« Začátek soutěže!!!

Soutěž začne 15.2.2000 na okruhu Interlagos v Brazílii. Kdo má chuť, ať se přihlásí do naší soutěže. Všechny podrobnosti najdete na naší webové stránce :

[odkaz].
    Neváhejte a dejte se k nám, pobavíte se a srovnáte síly s lidmi z celé ČR!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  14:13

cafte! akym programom si mozem pomalovat svoj monopost v gp2? dik
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.00  06:53

To máš jedno, hlavní je jestli budeš jezdit taky, když už jsem ti prosadil ty originální tratě! Zatím mi od tebe nic nepřišlo!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…