Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Pravidla
FENIX: Proc ne GP2lap? Mimochodem ten funguje jen pri zavode a ne kvalifikacich ci practice. Ale jinak je to moje nejoblibenejsi utilitka :). A jeste k te prihlasce. Nejak nechapu jak si mam vybrat tym? Proste nejak nahodou neco placnout nebo se bude zachovavat startovni cisla a tym podle originalu? Kdyz si pak poustim hotlapy, tak mi tam deset lidi se vozi na Ferrari a to me stve, protoze na nem jezdim JA! :o)))))) -
« Re: Pravidla
ad 1) Proto, že nemusí mít každý CD a tak kdyby si to někde půjčil, aby mohl jezdit. Tedy spíše kosmetická úprava.
ad 2) Převzato od LFRS
ad 3) Nejde to, záleží na čestnosti hráčů a na tom do jaké míry chtějí šidit sebe a celou soutěž! Příští ročník se bude jezdit se souborem GP2Lap, letos to nebudeme komplikovat! -
« Pravidla
Koukam, ze z magea tam zatim neni prihlasen nikdo...
1. Dotaz: Proc pozadujete programek nocdrom, kdyz se jezdi originalni trate?
2. Dotaz: Proc v kategorii B je zakazano vypnute F7?
3. Dotaz: Jak chcete ohlidat zatizenost procesoru? Vim, ze kdyz to nekomu jezdilo doma na 80%, me ten jeho hotlap jel na 220%. Navic v nekterych usecich muze procesor stoupnout treba o 40%, kdyz je tam hodne baraku.
A jeste dve pripominky: Pisete, ze v gp2 editoru se nesmi menit nic nez jmeno, nazev tymu a motoru. O bmp texturach tam neni ani slovo. A jeste neni nikde ani slovo o zkracovani trati. -
"-- skrytý --" 26.01.00 07:42
« Testy - interlagos :-)))
Tak lidičky, začali ste už testovat svoje stroje? Já trošku a rád bych zjistil jak špatně na tom sem. Takže zatim se nemůžu dostat pod 1:16.332 a rezerva už tam asi moc velká nebude. Maximálně tak 0.5 vteřiny, jestli se mi ještě povede líp vyladit auto.