Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  15:49

« Re: Pravidla !!!!!!!...??????

Sorry, nějak se mi to "reloadlo".
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:49

« Re: Pravidla to Jaguar

Vím proč vznikl nocdrom, jde o to, že to někdo nechce vypalovat, ale chce jezdit. Co potom??? A co by dělal BUGR v LFRS? Nejezdil? Je to jinak protože je to jiná kategorie. V digitální tedy v B F7 ztrácí význam, sám to víš, že to Bugrovi moc nepomohlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:49

Daline, v pohode. Nejsem opravdovy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  15:48

Tak se to tu teda suprově rozjíždí a začíná mi být na 100% jasný Fenixi, že si domů asi nepřivezu za celou sezónu ani bod !!!! Samej závodník a já amatér, sakra.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:46

Promin Fenixi. Ja jsem se tam samozrejme dival, ale nevsiml jsem si te kategorie.
  • « 00 Reagovat !

foto

Jo a Mig bude mít vlastní kategorii leteckých stíhačů :-))
  • 00 Reagovat !

foto

« Bez nadpisu

Mimochodem, ta stranka o tyhle soutezi je moooc pekne udelana.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:45

« Re: Pravidla to Fenix

Ad 1) To je jasny. Ale kdo nema CD rom, ten tu hru tezko bude instalovat z CD. A kdo ho ma, ten pak zas nepotrebuje programmek. Ten nocdrom podle me vzniknul kvuli obmenovani trati v adresari circuits. U originalnich trati to ztraci vyznam.

Ad 2) No jo, jenze nekteri jezdci (BUGR) jsou specializovani na jezdeni bez F7 a s nim to on nikdy jezdit nebude. Me spis udivilo, ze je to pro kazdou kategorii jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:45

Koukni se na naší stránku

www.volny.cz/soutezgp2

Tam je sekce startovní listina. Je tam i kalendář, pravidla apod.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:44

« Re: Radegast team:

Jako BAR vloni? Pokud nam dovolite dvoupatrove motorhomy tak ano, ale auta budou minimalne spolehlivejsi. Jak rychli budeme, to netusim (ale asi moc ne), vlasy odbarvovat nehodlame.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:44

« kategorie

Jo ted si mi JV pripomel, ze v kategorii analogovych ovladacu je prazdno, asi si nekde narychlo sezenu volant a mam titul jasnej....nebo je omezeni, ze se soutez bude konat jen pri urcitem poctu zavodniku???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:41

Radegast uzivame skoro kontinualne (teda spise ja), pred zavodem ovsem ne, obavame se dopingovych testu.
    Jeste jsem chtel rict, ze budeme jezdit na klavesnici. Na kolik lidi to zatim vypada v kazde kategorii?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:41

« Radegast team:

Jo a jeste by me zajimalo jestli budete jako BAR vloni a pomyslite na vitezstvi??? Mym cilem je ziskat 1. bod v F1 pro mesto Kladno :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:39

Fenix: OK, sem potizista. Takze uz mlcim a zkusim sehnat to angazma u FerrariZ nebo u jinyho volnyho tymu. Snad mi bude divizou, ze sem te Fenixi (sice jen 2x) porazil v Polemanovi :))))

JV: Doufam, ze pred jizdou budete aktivne uzivat RADEGAST, aby ste byly FAST :-) (a abych nebyl posledni :))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:38

Super, začíná jít do tuhého. To bude už 14 lidí! No na 6 bodujících pozic celkem tlačenka!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:34

No jo no, ale GIGI udělal ten soubor takhle, takže to snad nějak doklepeme, ne. Tohle všechno bude příští rok odstraněný, zatím se učíme! A nestěžuj si porád! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:33

Dneska se uvidim se svym kamaradem a s nejvetsi pravdepodobnosti zalozime tym. Takze muzete pocitat s 1. ciste Ostravskym tymem, sponzorovanym Radegastem.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:30

Pak by ale bylo logictejsi vzit tymy uz existujici , avsak v gp editu jim dat stejny vykony a parametry a ne vymejslet novy a novy. Protoze zatim se to tvari, ze kazdej chce mit svuj tym. No, snad me teda Zajo vezme do toho FerrariZ.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:23

Jak jsi na to přišel??? Všude je napsaný, že 1tým = 2 jezdci a konec a jestli ne, tak jsem si to jenom povídali mailem, no nic. Takže : 1 tým = 2 jezdci. Co se ti na tý tabulce nezdá?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:19

Takze jestli to chapu spravne, tak se tady nehraje na model F1: 1tym = 2jezdci, ale klidne v jednom tymu nas muze bejt treba deset a sbirat tak vice bodu. Protoze jinak by ta pripravena tabulka Poharu konstrukteru nejak nedavala smysl...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…