Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  16:30

« Re: Pravidla !!!!!!!...??????

Fenix: Koho zabiješ, nějak mi to nemyslí, hahaha
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:29

MiGu, nezapomen si zjistit jestli mas fakt GP2 at nedopadnes jako v S'n'S :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:26

« Re: JV:

Ani ne. Spise jenom nejake vlastni pokusy.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:26

Jo TY jo!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:25

Jinak soutěž týmů je pochopitelně doplňková, protože je možný, že někdo nebude mít v týmu nikoho a bude znevýhodněn. Ale to jenom tak na okraj. Hlavní je soutěž jednotlivců!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:24

Jeste jednu mensi technickou: Muzu se ucastnit v obou kategoriich zaroven???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:22

Držte mě, já ho snad zabiju!!!!!!!! OK tak teď už to víš a pěkně si sháněj angažmá, ať víš jaký to je!
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:21

« JV:

Mas nejakou zajimavou texturu??? Posli, poslu ti jakoukoliv jinou, mam i CD s texturama nejakejch starsich tymu F1...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:20

Tesim se, ale nemam zatim potvrzeny misto v tymu. Taky si moh dat vedet driv, ze pujde i o tymy a ne jen o jizdu na vlastni triko...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:17

JV: Tak to je fajn! Já jenom, že tady byly nějaké nejapné poznámky apod, že Migu! :-)) No uvidíme. Za 14 se to pomalu rozjede! Těšíte se?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:12

GIGI: jezisi, kliknu na wallpaper tydne a cekam nejakou F1 a tam na me vyskoci nejaka zenska??? Co to je? To je jako na www.ferrari.it online prodejna chleba...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:11

Jasne, ja uz nad tim pomerne dlouho uvazuju jak uvest svoje GP2 do puvodniho stavu. K texturam - ja uz mam asi desatou verzi sveho vozu, takze s tim mam vice nez dost zkusenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:05

JV:Hlavně si pořádně přečtěte pravidla instalace, protože se neje na standardním nastavení, ok? Kdybys nevěděl, jak si nahrát třeba texturu svýho auta, tak se koukni na stránku : www.volny.cz/gigin a tam je to přesně popsaný!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:03

DALIN a JV: To je naprosto shodny. Taky ladim celej den auto, pak s kamosem po "seriaku" vitnem do zavodu, jedu jako drak na 1. miste a pak to nekam zalomim a kamos o vterinu pomalejsi na kolo me v pohode vobjede a slizne bodovou smetanu. Kdyz jedu 100% zavod, tak na 100% udelam chybu, a pak uz jen dohanim a dohanim. Co bych dal za bezchybnost Frentzena...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  15:57

MIG-21: Když já jsem magor, když jedu dobrý kolo, na mezičasech dobrý časy, tak na 100% před cílem udělám výlet mimo trať a pak lítaj třísky a počítač se třese, abych ho zlikvidoval. To samý když udělám chybu na začátku, tak pak jedu jako bůh, ale chybí mi ta ztráta ze začátku. Já nejsem schopen zaject na 100% celý kolo!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:57

Ja jsem se zatim skoro s nikym krome meho tymoveho kolegy nesrovnaval. Ale on me porazel (takze jednicku mu necham) a to i presto, ze si ladil auto naprosto minimalne. Az jsem si nekdy rikal jestli to tim setupem nezpomaluju.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:54

DALIN: Ja mam uz najezdenej snad milion kilometru, ale hromada novacku me hrave predjede s prstem v nose, takze bud v pohode. Obcas se cejtim jak lonskej Démon Kopecek...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:52

Mozna by se ale BUGR jako "exot" (bez urazky) moh soupnout do kategorie analog. :-) Ale ma vlastne vubec BUGR zajem jezdit Jaguare???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  15:52

Villeneuve: já vím že ne ale ten a ten minule porazil v polemanovi Fenixe a ja ho zaboha nemůžu porazit (to víš jsem dvojka v týmu), ale už se k němu blížím. Třeba ho někdy taky porazím. A třeba nejenom jeho!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  15:51

JV: OK nevadí, trošku to tam porovnám, aby to bylo více jasné

Dalin: Jo jo mě taky!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…