Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

27.01.00  15:03

« TO ZAJOMAR

BERU TO! Ferrari Z mi nevadi a cerna je moje druha barva (hned po rudy :)), muzes mi prosim poslat na mig21@email.cz tu texturu??? Kdyby si chtel tak mam textury starsich Ferrari nekdy od 80.let, ale to je jedno. Jo a poslu Ti jeste obrazek moji prilby ve hre v menu, aby si videl kdo to Ti bude v zavode kryt zada :).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  15:02

« Re: - není povoleno zkracování tratě - minimálně 2 kola musí

Já tam chtěl původně napsat na asfaltu, ale věděl jsem, že bys stejně rejpal, takže si to přeber jak chceš. Prostě okruh je asfalt a hotovo. Je zajímavý, že to všichni chápou! :))) Napiš, co s tím týmem?
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.00  15:00

« - není povoleno zkracování tratě - minimálně 2 kola musí být

Tohle Fenix tak trochu nechapu, bere se treba, ze za okruh pasaz, kde uz neni trat, ale je to tam vybetonovany. Treba jako v Monze...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  11:36

« Re: Pravidla to Fenix

Jak říkám, jde taky jenom o kosmetickou úpravu, ale s tím, že se stejně bude příští rok jezdit na jiných tratích, takže je to takhle jednodušší. Mimochodem, já to intro stejně přeskakuju, ty ne? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:56

No jasny, ja jsem jen nechapal, k cemu mi ten nocdrom bude. :-))

Ja vim, ze me nikdo nenuti. Uvidime. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:34

« Re: Pravidla to Jaguar

OK jestli tě ohromuje ta hudba v menu, tak si to klidně nainstaluj bez nocdrom :-))) Jinak si nevzpomínám, že by tě někdo nutil s námi jezdit. Je to jenom na tobě. Přirozeně budu rád, když se přidáš, ale jestli marně hledáš motivaci, tak nemá cenu se přemáhat :-)). Počkej si na další ročník - s qualifikací a závodem!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:33

« Re: Ja budu také jezdit - za Jaguar - to FIK

To by bylo fajn. Zkus nejakou originalni trat co nejlip a schvalne, jakej budes mit cas. Treba by Jaguary mohly ukazat, co dovedou. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.00  10:32

« Bojim, bojim

Chlapi neděste mě s těma časama!!! To se nedělá. :-))) Včera sem už začal měnit v setupu i položky o kterejch netušim co znamenaj a zkoušel, co to bude dělat. No a po dlouhym testování sem nějak tak došel k závěru, že ještě tak o půl vteřiny to dolu pude. Ale co pak, jestli já budu mít 1:15.7/8, tak Fenix to už bude jezdit pod minutu, né? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:31

Už to letělo v úterý, tak bys to měl dneska mít!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:27

No uvidím o víkendu ( Fenixi ? ) a v pondělí Ti řeknu jak se mi daří. F1GP2 jsem zatím nehrál, ale určitě se chytnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:16

Jak umis jezdit? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  10:13

OK, uznavam, ze nekdo si muze pujcit originalni CD, vratit ho a pouzit nocdrom. Kolik takovych ale je? A jde o to, jestli ma pro ostatni cenu instalovat ten programek, jestli jeho instalace neco zmeni oproti originalu. Kdyz uz budou originalni trate, tok uz to muze byt i s demem a hudbou v menu. :o))

Ale jinak MIG asi uhodil hrebik na hlavicku, BUGR asi stejne jezdit nebude, ale muzu se zeptat, a ja v sobe zatim marne hledam nejakou motivaci taky se zucastnit.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.00  08:04

« All

Tak jsem trochu upravil pravidla, teda ne nijak závratně, ale jsou tam doplněny některé údaje, třeba systém hodnocení apod. Takže kdo má zájem, nechť se koukne na náš web :

www.volny.cz/soutezgp2
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.00  08:02

« to fik

Začíná přituhovat, měl by sis taky někoho sehnat, protože jinak budeš v nevýhodě v týmech.
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.00  08:00

« Ja budu také jezdit - za Jaguar

Takže pokud se najde nějaký kolega ??
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.00  07:33

« TO MIG

CAF MIG-U! AK CHCES IST SO MNOU POD JEDNU STRECHU K FERRARI Z TAK OK. ALE BUDEM MAT PREMALOVANY MONOPOST TROCHU INAK AKO FERRARI. BUDE TAM TROCHU VIAC CIERNEJ FARBY A NIE JE TAM MARLBORO. AJ TO "Z" MOZEME VYHODIT AK TI VADI ALE BUDEM SI MUSIET PREMALOVAT MOJ MONOPOST. NAPIS CI TO CHCES BEZ TOHO "Z"
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:40

« Re: Pravidla !!!!!!!...??????

MiG: Ja taky hraju 1.30d jenom kvuli soutezim, 1.30c mi taky sedelo vice. Ze starsich jsem hral jenom 1.1, to bylo jeste finsky a vubec se to nedalo.
    Ja koncim, jeste nekam musim. Zase nekdy
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.00  16:36

Sranda musí bejt, jinak by to byla nuda.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:36

FENIX: Ty me motas hlavu, jakto ze najednou je souteztymu jen doplnkova, tak mas si hledat angazma nebo ne? Jedme pekne natvrdo soutez tymu, pak by mohla nastat zajimava situace az bude kazdej lakat toho nejlepsih do "svyho" tymu na pristi sezonu...o to bych nerad prisel (az ja nula budu lakat viteze :))

JV: Clovece veril bys, ze ty stary Sliky s kamosem parime kazdej vikend uz pres 4 roky a na ty "novy" ani nesahnem...?! Nevim cim to je, ale chteli sme se ucastnit toho vanocniho turnaje, ale po par projeti sme od toho upustili...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  16:31

Daline, moc se nesmej, nebo bude vrazdit hromadne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…