Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Wallpaper tydne
Zase se nekomu neco nelibi. Ja za to nemuzu ze na tebe nevykoukne Schumi nebo Salo nebo kdo vi???.....Tak jsem tam dal zatim Catherine Zeta Jonesovou aby se bylo na co koukat. Tak dobre zitra tam dam Jannu Svenson,Navic jestli chce nekdo fotky z japonska od Macu tak je mam o neco niz - a jsou celkem hezky -
« TO MIG & JAGUAR
MIGU obcas me dokazes vytocit :-))). Za prve tvoje poznamky k gp2editu ---> Fenix ho chtel uz v puli ledna takze jsem vubec nevedel jak budou vypadat tymy v roce 2000 kdo bude vubec jezdit u Wiiliamsu atd... K tomu vykonu: Ten jsem stahnul z alphaf1/gp2 a tak jsem myslel, ze to bude OK. Vidim, ze asi ne. Koukam, ze navic chcete jezdit za urcite jine tymy a ne jen za ten jediny,ktery se da prepsat. No dobre, ale rikate to trochu pozde. Ptal jsem se Fenixe jestli to mam teda predelat a bylo mi receno, ze tuhle sezonu to vydrzite. Tak vas prosim - vydrzte to !!!.
JAGUAR:> 1. GP2nocd - Jsme doma dva - mame dva pocitace, ale jen jedno CDcko- Co s tim asi udelame ???. Tebe bavi porad zandavat a vynadavat cd z mechaniky??? Ja nevim jak ty ale obcas posloucham i MP3. ktery mam na CD cku a montovat si do pocitace dalsi CD romku nehodlam.(stejne uz nemam misto)......a bez hudby to snad vydrzis.....???
2) F7???
No to je kvuli klavesnicim - Neni klavesnice jako klavesnice - myslim, ze jsem ti o tom uz psal
Byla by to svinarna jako ten muj Joystick !!! -
« Re: problem
no, proste stahnu carset, rozbalim, natahnu do gp2editu a dam export. v ty nabidce muzu vybrat co tam chci exportovat. pokud vyber uplne vsechno tak se stane to co jsem psal (plno barevnejch tecek po obrazovce, napis please wait a po 1-2 sec. to spadne). jedine kdyz vynecham export Menu Helmets, tak je ok a vsechno bezi. -
« problem
mam problem s tim , kdyz pomoci gp2editu chci pridat do gp2 bitmapy helem do menu, tak se po spusteni ukaze misto uvodniho obrazku takovy "sumeni" a spadne to. problem je zapisu do F1PCSVGA.BIN, ale kdyz jsem rucne pridaval pozadi do menu tak to slo, ale helmy ne :((( poradite mi nekdo? -
« gp2
Tak sem se koukal na tu sezonu do gp2editu a mam par poznamek.
1.Proc tam jeste furt mate satryho (neexistujiciho) williamse? Ale co me dostava je nastavena jeho nizka poruchovost - to ma jako bejt vtip?
2.Benetton je opet lonska verze
3.BAR ma taky nastavenou nelogickou poruchovost.
4.McLaren ma jako jedinej lepsi texturu z lonskyho setupu.
5.Proc tam mate ty hnusny kola, kdyz lonska textura je nepomeritelne lepsi a to tech hnusnejch prilbach v menu, pretazenejch z textur prileb ve hre se neda ani napsat.
Shrnuto a podtrzeno, tak hnusnej setup sem jeste nevidel. Melibyste se jit podivat k Barakovi, jak se dela setup pro soutez...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!