Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  12:37

« Re: jezdíte, jezdíme

Ahoj. Jakou aktualizaci myslíš. Tady šlo o to, jestli ten soubor celej předěláme, nebo jestli se to vydrží s tím přepsáním jenom jednoho týmu. Já myslím, že teď už jo!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  12:29

« jezdíte, jezdíme

Tak koukam, ze trenink je na nejvyssich obratkach. Jeste sem si nezatestoval, ale mam informace od Zaja a je v ty skupince 1:15. Tak sem na sebe zvedavej.

GIGI: Sorac, za tu kritiku, pochopil sem, ze je to testovaci obdobi, ale ty i Fenix ste kazdej den na internetu, takze nevidim duvod, proc by nemohla probihat AKTUALIZACE!? Nechci nikoho prudit, ale sem puntickar, kritik a taky ruska stihacka :-) Tak ja jdu jezdit, mam po zkousce a tejden flakani nez me vyhodej z dalsi zkousky. Takze at to drandi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  10:33

« Dotaz !!!

Byl by někdo ochoten dát na svoji stránku banner s reklamou na naší soutěž??? Už je umístěna na těchto stránkách :

- [odkaz]

- [odkaz]
    .

Odkazy jsou dále umístěny na serverech :

- Seznam.cz

- Atlas.cz

- Centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.00  10:30

« TO ALL

V mém minulém přípspěvku chybí ...je to v prstech... Omlouvám se tímto všem zúčastněným. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  10:00

« Re: GIGI

Čus. Už jsi mi to poslal?

V mém minulém přípspěvku chybí ...je to v setupu... Omlouvám se tímto všem zúčastněným. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.00  09:58

« FENIX

Vše je relativní.......:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  09:21

« Re: Vąichni

Koukám, že se nám to srovnává na hranici 1:15s, takže zase jedinej exot je Gigi. Já teda nevím, jak to ten chlap dělá, to se snad ani nedá zvládnout. On říká, že to je v já tomu věřím, ale přeci jen - 1,2s je moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.00  08:43

« Re: Vąichni

Harousi, ted jsem se nasmal, jak nikdy !!! Uplne nachlup stejne jsem si nastavoval auto i ja, 5 vterin jsem si liboval jak mi to suprove jede (akorat bylo slyset nejaky drhnuti a deska svitila cela zlute), pak bum, koukam nechce to zrychlovat, cervena deska, konec. Fakt jsem se ted nasmal, protoze to byla nachlup stejna situace!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  08:02

« Re: Všichni

Nooo to vypadá dobře. Uvidíme jak na tom budou kluci z Ferrari 2000, a vypadá to na pěkný souboj o 2. místo. Pěkně se to rozjíždí a to jsme ani nezačali! Harousi, to že drhneš je v pořádku, no a že se ti to stane na konci neměřenýho kola je dobrý, ale horší je, když se ti to stane na konci měřenýho, když si na 2. splitu ještě rychlejší, a na začátku rovinky to přestane jet! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.00  07:57

« Všichni

Protože ste mě a bratra včera nas..., tak sme se do toho trošičku opřely a výsledky sou docela povzbudivý. Já mám pořád hodně, asi 1:15.5xx, ale mám stejnej problém jako Dalin. Když mám na mezičase -0.4xx, tak si můžu bejt jistej, že zkurvim příští zatáčku... Bratr je na to o něco líp, ten se dostal na 1:14.9xx, ale asi to ještě stáhne...To sem taky jednou tak "sqěle" nastavil auto, že sem vyjel z depa, objel neměřený kolo a v cílový rovince už auto drhlo o zem a nejelo..:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.00  15:35

« HAROUS

No možná dneska budu flashovat bios, ale že bych formátoval hadr to ne. Je to setupem !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.00  15:19

« Re: HAROUS

Harousi, ja taky zajizdel casy 1:20.000 a myslel jsem ze nejde lip, ale ted jsem na tech 1:15.203, litam ze strany na stranu, ale citim jeste nekde nejakou chybicku, tak kdybych zajel na 100% (zlaty oci), tak bych mohl pod 1:15.000 jit ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.00  15:10

« všichni

Doufám, že den před tim, než budete chtít posílat hotlapy vám někdo zformátuje hadr...:-))) Mě se to nějak nezdá, opravdu cejtim, že sem na hranici. Nemohlo by s tim časem mít co dočinění vytížení procesoru???
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.00  15:00

« Re: GIGI

Aha, tak to jo.No každopádně se snaž se z toho transu rychle dostat! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.00  14:56

« To FENIX

No, ale za to může Jaguar. On mě vždycky dostal do takovýho nervovýho transu, že už mi to tak ňák zůstalo........Uvidim co se s tim dá dělat
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.00  14:13

« GIGI

Hele my pro tebe uděláme extra kategorii, protože takhle to teda nejde!!! :-)))) Buďto se umírníš, nebo budeme muset přehodnotit tvojí účast v soutěži :-))))!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.00  13:39

« Re: HAROUS

Tak kdyz uz jste to tady vybalili, já mám rekord ze včerejška: 1:15.203, ale doufám, že se ještě zlepším, alespoň pod 1:15.??? bych byl šťastnej !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.00  13:27

« GIGI a Fenix

Halelujá vole......:-))) Zamykám kancl a jedu domu smažit...:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.00  13:17

« HAROUS

Takze ted vis, na cem ses - jen 3 sekundy....
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.00  13:16

« HAROUS

Teda psat bych to nemel, ale protoze verim ve zmenu 1:13.6xx, ale urcite to jeste zmenim
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…