Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« jezdíte, jezdíme
Tak koukam, ze trenink je na nejvyssich obratkach. Jeste sem si nezatestoval, ale mam informace od Zaja a je v ty skupince 1:15. Tak sem na sebe zvedavej.
GIGI: Sorac, za tu kritiku, pochopil sem, ze je to testovaci obdobi, ale ty i Fenix ste kazdej den na internetu, takze nevidim duvod, proc by nemohla probihat AKTUALIZACE!? Nechci nikoho prudit, ale sem puntickar, kritik a taky ruska stihacka :-) Tak ja jdu jezdit, mam po zkousce a tejden flakani nez me vyhodej z dalsi zkousky. Takze at to drandi. -
"-- skrytý --" 02.02.00 08:43
« Re: Vąichni
Harousi, ted jsem se nasmal, jak nikdy !!! Uplne nachlup stejne jsem si nastavoval auto i ja, 5 vterin jsem si liboval jak mi to suprove jede (akorat bylo slyset nejaky drhnuti a deska svitila cela zlute), pak bum, koukam nechce to zrychlovat, cervena deska, konec. Fakt jsem se ted nasmal, protoze to byla nachlup stejna situace!!! -
« Re: Všichni
Nooo to vypadá dobře. Uvidíme jak na tom budou kluci z Ferrari 2000, a vypadá to na pěkný souboj o 2. místo. Pěkně se to rozjíždí a to jsme ani nezačali! Harousi, to že drhneš je v pořádku, no a že se ti to stane na konci neměřenýho kola je dobrý, ale horší je, když se ti to stane na konci měřenýho, když si na 2. splitu ještě rychlejší, a na začátku rovinky to přestane jet! :-))) -
"-- skrytý --" 02.02.00 07:57
« Všichni
Protože ste mě a bratra včera nas..., tak sme se do toho trošičku opřely a výsledky sou docela povzbudivý. Já mám pořád hodně, asi 1:15.5xx, ale mám stejnej problém jako Dalin. Když mám na mezičase -0.4xx, tak si můžu bejt jistej, že zkurvim příští zatáčku... Bratr je na to o něco líp, ten se dostal na 1:14.9xx, ale asi to ještě stáhne...To sem taky jednou tak "sqěle" nastavil auto, že sem vyjel z depa, objel neměřený kolo a v cílový rovince už auto drhlo o zem a nejelo..:-)))