Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

03.02.00  00:00

« Re: jezdíte, jezdíme

no je to stazeny z netu, upraveny na sezonu 99, takze to bude ten duvod. diky
    btw, resit se to asi orig. instalaci, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:43

« Re: To JV

No hlavně si tam nahraj ten náš carset!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:41

Ja uz zase utikam, takze se mej fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:39

Prinejhorsim si udelam specialni instalaci pro zavody. Mam totiz spoustu veci na GP2 zmenenych, ruzne Carshapes, carsety, trate atd... Ale asi to nebude potreba.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:37

Právě, že je zajetý na čisté instalaci přesně podle návodu, tak nejlépe poznáš, jestli jsi i sám postupoval správně. V případě, že něco nesouhlasí, ať už konečný čas, nebo výlet mimo trať, tak je na tvé instalaci něco špatně. Ale podle všecho to máš v pořádku!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:33

Aha, tak uz chapu v cem je kontrolni. Poustel jsem si ho, z trate nevyletel, ale casy jsem neporovnaval. Udelam co nejdrive.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:31

Výborně. Stačí, když si stáhneš ten kontrolní hotlap a porovnáš ten čas, kterej je napsanej v názvu. Fe118785 znamená : Fenix 1min 18sec 785tis. Když se ti ten čas nebude lišit a nevyletím ti z tratě, tak je to OK!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:27

Jasnej. Jeste jsem si pro jistotu dneska stahl pravidla abych to porovnal, ale myslim, ze to mam tak jak to ma byt.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:24

No má na to čas, já jenom, abych to pak stihl všechno udělat. Jinak hodně štestí v soutěži! A trénuj. Systém instalace je jasnej?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:04

Nevim, ale asi s nim dneska budu mluvit tak mu muzu rict at se prihlasi co nejdrive.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  16:02

« To JV

Takže já to tam večer dám. Kdy se přihlásí ten tvůj kolega???
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  15:27

« Re: Dalsi tym

OK už to píšu do listiny, za chvíli se budeš moct podívat.(Teda jestli se mi povede hejbnout s FTP) :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  15:22

Ja jsem do vetru nemluvil, jsem ale tedka pryc z koleji a tak mam omezeny pristup na net. Mail uz je na volnym.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  15:18

No sláva, já už myslel, že jsi jenom tak mluvil do větru. Našich časů si nevšímej, jsou pouze orientační :)))). Čekám mail!
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.00  15:14

« Dalsi tym

Takze jak jsem jiz minuly tyden predznamenal, sestavili jsme s kamaradem (a za chvili ho zaregistruju) tym Radegast GP - Mugen Oltcit. Hotova je i textura v puvodni barve Beerish Radegast Green (sorry Fiku, ale napadlo me to, kdyz jsem se v hospode dival do ubrusu). Ale kdyz tak zatim vidim ty vase casy, tak musim se svym kanadskym jmenovcem rict, ze mame 'lack of speed'.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  14:38

ČAF MIG-U. JE TO DOBRE TAK AKO TO JE. PREPIS MOTORBAR HOD TAM SVOJU HELMU, TEXTURU A HOP HO TRENOVAT :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  12:58

Já vím, bylo to lepší :))) Souhlas! Ale tak snad se to nějak přežije ne? Prostě si změníš MotorBar na Ferrari nebo na Wartburg nebo na cokoliv a je to. Příští rok to bude udělaný lípučíme se no!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  12:54

No prave, loni sem si jako svuj tym dal u baraky Ferrari a bylo uplne jedno kam se kdo pichne. Ted se da "editovat" jen Motorbar. Kosmeticka vada, ale sere me :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  12:46

Začínám mít pocit, že nějak nechápeš, o co v té soutěži jde. Je to přece úplně to samí jako loni, akorát, že hotlap budeš posílat mailem a jenom jeden! Jestli tam má McLaren 850HP nebo 200HP ti může bejt úúúplně ukradený, protože se s ním stejně nepotkáš. Mimochodem ty si musíš změnit MOTORBAR a mít čistou instalaci, prostě jako loni, jinak to nebude fungovat!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  12:41

Jako ze se vydrzi, ze MotorBar je tam komplet a zbytek se hodi nekam nebo ze je to setup jen na jedno kolo, protoze zajet si s nim jen tak zavod se neda. Proc nejsou nastaveny u vsech aut stejny hodnoty jako to udelal Jaguar u Baraky? Takhle si radsi predelam ten Motorbar protoze i kdyz dam vsechny auta stejny, tak tomu moc neverim. Proste komplikace.

XANDREW: Nepouzivas nahodou patchnutej *.bin od Zaja. Ja mam od nej specialni menu a obrazky trati a kvuli nestanartni velikosti, tam taky nemuzu menit prilby v menu, ale mam trosku jiny priznaky, ale jinak se to shoduje...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…