Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: soutěž
to jak kdo to ovládá zjistíš většinou podle zvuku pohým uchem při výjezdu ze zatáčky nebo při brždění. A na 100% to zjistíš z grafu brzd a přidávání plynu. tam problém opravdu neni. mě prostě vadí administrativní omezování soutěživosti, připdáte mi jako Mosley v F1 kterýmu vadí že jezděj auta rychle. Samozřejmě to máte právo tak udělat a já můžu maximálně nějezdit ale je to podle mě nelogický. To může být jako povinnost F1 což je úplně stejná logika. howgh -
« BUGRRRRRRRRRR
Takže proč F7 - já ti to jednoduše vysvětlim. Měl jsem doma nový počítač. PIII 450, Nvidia Riva TNT 2 Ultra atd... 256MB RAM,ale co je neldůležitější měl klávesnici MITSUMI KFK-EA4XA. Zkusil jsem na tomhle PC hrát GP2 bez F7 a šlo mi to PODSTATNĚ lépe než na mém PC, kde mám klávesnici úplně tu základní - se 102 klávesami.
Takže, abys tomu rozuměl, neni klávesnice jako klávesnice. Doufám, že ti tenhle velice stručný článek stačí k porozumění, a věř mi, protože já jsem na to koukal taky jako vyjevenej.....
VÍC INFORMACÍ najdeš na MAGEU a má to datum 10.1.00 - 14.50. Takže, jestli mi pořád nevěříš, tak se koukni do Barakova auditoria -
« soutěž
nechápu pro jste zakázali vypnout F7??? mě to připadá jako nesmyslný omezování a v jednom ze starších příspěvků někdo psal že to stejně nemá význam tak proč to zakazujete??? mě s F7 nebaví jezdit protože je to takový chcíplý :-((( přece čím to člověk líp umí tím používá míň helpů takže mi toto pravidlo připadá dost kontraproduktivní. -
« prosba
Panove, s kolegou jsme se vcera z hecu prihlasili.
Ale mame drobnej problemek - nejsme zadni odbornici a nejsou na jasne veci v nastaveni auta.
Docela chapu nastaveni predniho a zadniho kridla - to udela pritlak (a drobet snizi moznou rychlost), ale nejsou nam jasne dalsi veci.
Pokud muzete, podelte se s nama nekdo o zkusenosti, jaky prvek ovlivnuje jake vlastnosti.
Napr.: pomer brzd mezi predni a zadni napravou, tlumice, pruziny, vyska vpredu a vzadu, a v Advanced, co to je ten predni a zadni "roll-bar", k cemu je ta vaha na palec u nej, a ma smysl nejak nastavovat i Advanced2 ? Tam uz vubec nechapem. Pokud to nejni moc tajny, zkuste mi, prosim, poslat nejaky strucny popis na e-mail fija@grisoft.cz
Diky. -
« TO MIG
Jak jsi to myslel, ze jsem kazdej den na netu ??? Ja jen jdu obcas do skoly nebo na zkousku nebo jeste pro zapocet :-(( ale ze bych sedel u netu porad to teda vubec ne. Ted tu sedim pro to, ze si du nechat zapsat hnusnou znamku z matiky :-(((. Takze si nemysli, ze jses sam kdo tu porad neni. A sere me ta skola a sere...... -
« Soutěž
Takže poté, co se včera zaregistroval Villeneuve i novým týmem Radegast GP, máme další nový tým - Grisoft - Škoda! Celkem tedy konstatuji, že se počet jezdců zvýšil na 16 a počet týmů na 9. Čeká nás zajímavá sezona. BTW: Včera jsem se zlepšil, ale nic moc! :-))