Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  19:31

« Re: soutěž

to jak kdo to ovládá zjistíš většinou podle zvuku pohým uchem při výjezdu ze zatáčky nebo při brždění. A na 100% to zjistíš z grafu brzd a přidávání plynu. tam problém opravdu neni. mě prostě vadí administrativní omezování soutěživosti, připdáte mi jako Mosley v F1 kterýmu vadí že jezděj auta rychle. Samozřejmě to máte právo tak udělat a já můžu maximálně nějezdit ale je to podle mě nelogický. To může být jako povinnost F1 což je úplně stejná logika. howgh
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  19:27

« Re: BUGRRRRRRRRRR

čet jsem to a dokud to neuvidim tak tomu neuvěřim :-)) myšleno vážně
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  11:33

« Re: GIGI

:-))))))))))))))))
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.00  11:18

« TO FENIX

Počkej, nejdřív to voko musim nějak vyndat...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  09:19

« GIGI

Hoď voko na startovní listinu. Zase další dva jezdci přes noc!
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.00  09:14

« BUGRRRRRRRRRR

Takže proč F7 - já ti to jednoduše vysvětlim. Měl jsem doma nový počítač. PIII 450, Nvidia Riva TNT 2 Ultra atd... 256MB RAM,ale co je neldůležitější měl klávesnici MITSUMI KFK-EA4XA. Zkusil jsem na tomhle PC hrát GP2 bez F7 a šlo mi to PODSTATNĚ lépe než na mém PC, kde mám klávesnici úplně tu základní - se 102 klávesami.
    Takže, abys tomu rozuměl, neni klávesnice jako klávesnice. Doufám, že ti tenhle velice stručný článek stačí k porozumění, a věř mi, protože já jsem na to koukal taky jako vyjevenej.....
    VÍC INFORMACÍ najdeš na MAGEU a má to datum 10.1.00 - 14.50. Takže, jestli mi pořád nevěříš, tak se koukni do Barakova auditoria
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  07:43

Zajo nech je, to je v pořádku. Jsou to takové podněty pro příští ročník. Mimochodem, máš slovenského kolegu, koukni se do listiny. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  07:36

cafte! to all: pozrite sa. sutaz organizuje fenix a spol. oni urcili pravidla tak komu sa nepacia nemusi sutazit. nie? raz urcili ze f7 bude zapnuta tak bude zapnuta.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.00  07:26

To by mě teda zajímalo, jak by jsi potom chtěl zjistit, jestli to náhodou ten člověk nejel na analogovým joysticku?
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.00  19:01

« soutěž

nechápu pro jste zakázali vypnout F7??? mě to připadá jako nesmyslný omezování a v jednom ze starších příspěvků někdo psal že to stejně nemá význam tak proč to zakazujete??? mě s F7 nebaví jezdit protože je to takový chcíplý :-((( přece čím to člověk líp umí tím používá míň helpů takže mi toto pravidlo připadá dost kontraproduktivní.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.00  22:42

« GIGI

Tak dobre, prehazuju to na Fenixe, ten tu je denne. A takova aktualizace fakt neni spatna vec :)!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.00  12:33

« Re: O co jde?

Koukni sem :

[odkaz]

nebo mailni

fenix@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.00  12:20

« O co jde?

Ahoj zavodnici :-)
    Muzete mne trosku zasvetit o co tadu jde? Chapu ze je to emailova sezona F1GP2, ale nechapu detaily, protoze ty budou zrejme az nekde na zacatku diskuze a tam se pomoci tlacitka "Dalsi" dostanu tak nekdy za tyden :-)))
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.00  07:31

« to fija

caf fija! ked ti to pomoze tak na [odkaz] v sekcii Grand Prix2 je manuál pre GP2
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.00  23:34

« prosba

Panove, s kolegou jsme se vcera z hecu prihlasili.
    Ale mame drobnej problemek - nejsme zadni odbornici a nejsou na jasne veci v nastaveni auta.
    Docela chapu nastaveni predniho a zadniho kridla - to udela pritlak (a drobet snizi moznou rychlost), ale nejsou nam jasne dalsi veci.
    Pokud muzete, podelte se s nama nekdo o zkusenosti, jaky prvek ovlivnuje jake vlastnosti.
    Napr.: pomer brzd mezi predni a zadni napravou, tlumice, pruziny, vyska vpredu a vzadu, a v Advanced, co to je ten predni a zadni "roll-bar", k cemu je ta vaha na palec u nej, a ma smysl nejak nastavovat i Advanced2 ? Tam uz vubec nechapem. Pokud to nejni moc tajny, zkuste mi, prosim, poslat nejaky strucny popis na e-mail fija@grisoft.cz
    Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.00  14:23

« To HAROUS

Tak jsem se zase trochu zlepšil. Jo mimochodem, můžeš mi poslat tvůj a Tomskinův mail, abych ho mohl dát do Startovní listiny pro případné lanaření na příští sezonu? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.00  13:55

« TO MIG

Jak jsi to myslel, ze jsem kazdej den na netu ??? Ja jen jdu obcas do skoly nebo na zkousku nebo jeste pro zapocet :-(( ale ze bych sedel u netu porad to teda vubec ne. Ted tu sedim pro to, ze si du nechat zapsat hnusnou znamku z matiky :-(((. Takze si nemysli, ze jses sam kdo tu porad neni. A sere me ta skola a sere......
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.00  13:25

« Re: gp3 a f1 od EA SPORTS

Teda já nevím, ale mě se to moc nelíbí. Ty auta jsou takový neforemný. Místo jezdce tam sedí hlava bez rukou, kola jako od traktoru apod. No nevím. Jde taky o to, aby se tam nenastavovali jenom křídla a hotovo.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.00  08:13

« gp3 a f1 od EA SPORTS

GP3 BUDE VYDANÁ NAJSKOR 2Q-3Q ROKU 2000!
    KUA! VEĎ MALA BYŤ VYDANÁ UŽ V OKTÓBRI 99! STÁLE TO ODĎALUJÚ!
    EA SPORTS PRIPRAVUJÚ NOVÚ HRU F1 2000! 20 OBRÁZKOV Z F1 2000 NA: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.00  07:38

« Soutěž

Takže poté, co se včera zaregistroval Villeneuve i novým týmem Radegast GP, máme další nový tým - Grisoft - Škoda! Celkem tedy konstatuji, že se počet jezdců zvýšil na 16 a počet týmů na 9. Čeká nás zajímavá sezona. BTW: Včera jsem se zlepšil, ale nic moc! :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…