Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Soutěž
Tak Interlagos nejspíš praská ve švech, neboť v současné době by na něm mělo testovat 14 týmů a 23 jezdců. Chudák okruh!!! Doufám, že se dočkáme kvalitních časů a jsem zvědav na to, jak bude vypadat tabulka tak po třech závodech. Doufám, že nebudu poslední!!! :-))) -
« Soutěž
Takže 4 dny před zahájením soutěže je přihlášeno 13 týmů a 21 jezdců! Doufám, že instalace proběhly všude v pořádku.
Kdo chce, může před začátkem soutěže poslat na adresu :
soutezgp2@volny.cz
nebo
fenix@centrum.cz
svůj hotlap a bude mu zkontrolován. Bude tak mít jistotu, že v soutěži má vše dobře nastaveno. -
« Re: To Bugr
A kdo by si je jako měl upravit??? Řekni mi prosím tě, koho takhle můžeš zvýhodnit a naopak. Pro mě za mě si udělej soutěž třeba bez omezení, ať si každej nastaví koní kolik chce apod., ale tady je to prostě takhle, tak vychladni. Alespoň to bude bavit víc lidí, než jenom ty, kteří si to vymysleli. To, že to nebaví tebe a že se nepřihlásíš mě trápí stejně jako rýma v Albánii! Každopádně je zajímavé, že se přihlásilo pomalu stejně lidí jako k Barakovi, když bych nepočítal vás. Asi to bude nuda. K jaký F1 se máme vyjádřit? -
« To Bugr
To ti to trvalo, nez jsi jim napsal komentar. :-)) Ale jestli je to s tema klavesnicema tak jak pise GIGI, tak se mu vubec nedivim. Kdysi, kdyz jsem se honil po gp2 serverech, tak jsem nasel hotlap pro Imolu zajetej klavesnici bez F7 o sekundu rychleji nez nejlepsi vykony s F7. A kdyz jsem si ho poustel, tak tam nebyly takovy ty tvoje zvuky prerusovanyho pridavani plynu v zatackach, nebo aspon jich bylo malo. Mozna to bylo typem klavesnice.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!