Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Interlagos
Tak nás čeká poslední víkend v Brazílii! Počítám, že se přes sobotu a neděli ještě vylepší dosavadní časy, které jste zajeli a to bude jenom dobře. Jenom nezapomeňte, že 29.02.2000 musíte zaslat vaše HotLapy na známé adresy. Jinak nebude možno Vám je započítat. Snažte se a hodně štestí!!! -
« Re: Kontrola
Hele GIGI na tvejch stránkách píšeš v knize rekordů, aby jsme si nemysleli že jezdilo jenom 6 lidí, ale už tam nepíšeš, že nás opravdu jezdilo tak 9. Že se sice přihlásilo 30 lidí, ale nikdo v podstatě nejezdil! Což ale nesnižuje tvoje výkony, spíš naopak! -
« To Fenix
Já nejsem blázen. Já za to nemůžu, že jsem v tomhle zrovna lepší. Např. mě zase sejří když někdo hraje mnohem líp na klavír a sedí u toho stejně dlouho jako já. To je prostě skutečnost a nic se s tim nedá dělat. Každopádně kdo si chce prohlídnout Zlatou knihu ze souteže polemana z minulýho roku ( Track Pack 1.3 ), tak se může kouknout ke mně na stránky a porovnat si tak svůj čas s minulým rokem. Jo, ale minulej rok se ale hrálo na trochu upravený Brazílii............ -
« Re: Kontrola
Čus Zajo. Jezdím jezdím co to dá, ale pomalu ztrácím víru v to, že bych mohl Interlagos nějak zlepšit a plynule a pomalu přecházím na Aidu. Gigi mi psal, že už si dělá setupy na Jerez a Adelaide, je to prostě blázen. Vypadá to, že to zase bude honička Gigi vs zbytek světa. :-))) -
« Kontrola
Takže pár pilotů už využilo možnosti nechat si zkontrolovat hotlap a ostatní máte možnost také. Kdo nemá jistotu o správnosti své instalace, zašlete svůj hotlap, je jedno jaký, na adresy soutěže nebo přímo ke mě.
soutezgp2@centrum.cz
soutezgp2@volny.cz
fenix@centrum.cz -
« HELP!!!!
Pomozte mi, chlapi, jinak nebudu moct jezdit. Ja se totiz stridave pohybuju mezi kolejema a domovem, GP2 mam na obou lokalitach, jenomze jsem zjistil, ze na kolejich nemam originalni trate. Potreboval bych, kdyby mi je nekdo mohl poslat (staci jenom ty .dat soubory) na villeneuve@centrum.cz. Diky moc za zachranu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!