Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

25.02.00  08:46

« Piskot

Nazdarek! Pred par dny se k vetsimu pripojeni na internet dostal Piskot od nas z Magea a pta se po vasi soutezi. Je jeste nejaka moznost prihlaseni nebo uz ma smulu? nevim, jestli je tady zaregistrovan, adresu na stranku se soutezi ma.
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.00  07:07

« Interlagos

Tak nás čeká poslední víkend v Brazílii! Počítám, že se přes sobotu a neděli ještě vylepší dosavadní časy, které jste zajeli a to bude jenom dobře. Jenom nezapomeňte, že 29.02.2000 musíte zaslat vaše HotLapy na známé adresy. Jinak nebude možno Vám je započítat. Snažte se a hodně štestí!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.00  15:57

« Re: Pro všechny piloty

Doporucuje devet z deseti Villeneuvu :)
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.00  15:53

« Pro všechny piloty

Kdo má zájem, může mi na mojí adresu poslat texturu svého vozu. bude přidána k jeho jménu na startovní listině. Vytvoříme jakousi knihovnu textur!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.00  12:03

« Re: To Fenix

Nejde o to, jak se to bude líbit mě, ale o to, jak to doopravdy bylo. Klidně tam napiš, že nás jezdilo 120! :-)))) Jo jo takhle je to mnohem lepší!
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.00  14:11

« To Fenix

Tak jsem to přepsal. Snad se ti to bude víc líbit
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.00  14:04

« To Fenix

a co s tim mam udelat ???
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.00  19:09

« Re: Kontrola

Hele GIGI na tvejch stránkách píšeš v knize rekordů, aby jsme si nemysleli že jezdilo jenom 6 lidí, ale už tam nepíšeš, že nás opravdu jezdilo tak 9. Že se sice přihlásilo 30 lidí, ale nikdo v podstatě nejezdil! Což ale nesnižuje tvoje výkony, spíš naopak!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.00  15:52

jo setupy uz mam :-))) apokracuju na Monze
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.00  15:47

« To Fenix

Já nejsem blázen. Já za to nemůžu, že jsem v tomhle zrovna lepší. Např. mě zase sejří když někdo hraje mnohem líp na klavír a sedí u toho stejně dlouho jako já. To je prostě skutečnost a nic se s tim nedá dělat. Každopádně kdo si chce prohlídnout Zlatou knihu ze souteže polemana z minulýho roku ( Track Pack 1.3 ), tak se může kouknout ke mně na stránky a porovnat si tak svůj čas s minulým rokem. Jo, ale minulej rok se ale hrálo na trochu upravený Brazílii............
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.00  07:00

Čus Zajo. Jezdím jezdím co to dá, ale pomalu ztrácím víru v to, že bych mohl Interlagos nějak zlepšit a plynule a pomalu přecházím na Aidu. Gigi mi psal, že už si dělá setupy na Jerez a Adelaide, je to prostě blázen. Vypadá to, že to zase bude honička Gigi vs zbytek světa. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.00  15:28

sevas fenix, jazdis? aj ja ale neviem neviem co z toho bude. som strasne zvedavy ake bude poradie po prvom zavode. uz aby bolo 29. caf
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.00  14:27

« Kontrola

Takže pár pilotů už využilo možnosti nechat si zkontrolovat hotlap a ostatní máte možnost také. Kdo nemá jistotu o správnosti své instalace, zašlete svůj hotlap, je jedno jaký, na adresy soutěže nebo přímo ke mě.

soutezgp2@centrum.cz

soutezgp2@volny.cz

fenix@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:44

« ICQ

Ma nekdo z ucastniku souteze ICQ? Kdyztak hodte cislo na villeneuve@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:42

« Re: Sakra

Jo, bude. Diky moc
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:42

« Sakra

Nějak jsem ti zkonil adresu a ty první tři nedorazili. Posílám je teď. Takže 1-9 bude stačit???
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:31

« Re: HELP!!!!

Tech prvnich par bude stacit, ja si to kdyztak potom nekdy privezu. Uz mam 4-6.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:24

Dekuji, dobry muzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:18

Ahoj. Posílám ti to postupně na centrum. Chytej!!!
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.00  12:07

« HELP!!!!

Pomozte mi, chlapi, jinak nebudu moct jezdit. Ja se totiz stridave pohybuju mezi kolejema a domovem, GP2 mam na obou lokalitach, jenomze jsem zjistil, ze na kolejich nemam originalni trate. Potreboval bych, kdyby mi je nekdo mohl poslat (staci jenom ty .dat soubory) na villeneuve@centrum.cz. Diky moc za zachranu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…