Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.00  12:10

« Re: TO FENIX

Ja sem byl taky odhodlanej pařit přesnočku...Ale neboj, na tebe mám vždycky...:-)))))
    A stejně se před nás ještě někdo určitě dostane. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  12:05

Harousi ty mrcho, počkej já tě dostanu!!! Máš štestí, že jsem ti to už řekl, jinak bych dneska zasedl a jezdil až do rána dokud bych tě nepokořil. Jo je to o 0,016s. Grrrrrrrrr :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.00  11:58

« To Fenix

Koukam, ty ses ale smolar.....Vecer to poslu. cauves
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.00  11:36

Fenixi, tak sorry...O kolik, že to je??? O dvě setiny? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  11:19

No jo sice vidím, ale stejně už jsem napsal, že jsem taky zaregistroval a Harous ví, jak jsem na tom, takže mě může kontrolovat. Já ale fakt nechci podvádět, nemám to zapotřebí!!! Jo Tomina pošli, jsem na to zvědavej. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.00  11:11

« TO JAGUAR

Trochu mě to sejří, že se nemůžu zlepšovat postupně (na základě časů ostatních jezdců), ale tenhle systém je udělanej tak, aby ty co nestíhaj, měli alespoň nějakou šanci, že se umístí někde vpředu. Je to tak trochu diskriminace nás lepších, ale s tim se už musíme smířit. Stejně z 65% to je na Setupu a to ostatní už na jezdci.....Takže doufám, že jsem vymyslel dobrej setup.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.00  11:07

« TO FENIX

No vidíš. Ty to alespoň vidíš. Dnes večer pošlu Tominův hotlap.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  10:39

« Re: Registrace HotLapů

Jo jo taky to vidím bledě. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  10:37

« Re: To Jaguar - JEN O GP2

To me tesi, Gigi, ze me povazujes za nejvetsiho rivala. :-) Ja uz jsem ti taky psal, ze bez tvych vykonu bych se nekterym casu v te minule soutezi ani nepriblizil. Ale jen pockej, jestli bude Piskot jezdit poradne, tak se mas taky na co tesit. Myslim, ze bys z Magea pro tuhle soutez tezko nasel nekoho lepsiho (sebe tak nejak nepocitam). Ale stejne, v tehle soutezi zadna rivalita neni, protoze nikdo nevi, jak rychli jsou ostatni. Dozvis se to az na konci, kdyz uz se nemuzes zlepsit. Takze ja bych te myslim moc nehecoval. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.00  09:39

To jo, uľ se těąím na výsledky! Odhadované umístění 25-27. místo, hahaha
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  09:01

Tak si počkej do středy, to snad vydržíš, ne??? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.00  08:20

Jakej čas? Musim to vědět !!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  07:52

Jo jo mám ho tady. Teda Daline to je čas!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.00  07:45

Fenixi, uz jich mas 9, poslal jsem ti ho taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.00  07:34

Sorry chybka se mi vloudila pod prsty. 8 HotLapůůůůů!!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.00  07:33

« Registrace HotLapů

Tak mě dnes čekalo veliké překvapení. Během víkendu máme zaregistrováno celkem 9 HotLapů. Jsou to piloti : GIGI, Villeneuve, Harous, Tomskin, Takagi, Fenix, Sokol a Sokolík. Ostatní mají čas do zítřejší půlnoci a ve středu by se měl objevit první výsledkový servis na :

[odkaz].

Přeji všem hodně štestí!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.00  21:35

« To Jaguar - JEN O GP2

Celkem mi tu schází ta tvoje rivalita. Uvidíme třeba se vyklube někdo jinej. No zatim to ještě neni ono, protože nevim kdo má jakej čas. Tenhle systém má pár výhod ale taky nevýhod. Pro mě je to např. nevýhoda protože jen TY jsi mě donutil k takovým výkonům. Škoda, byl bych rád kdyby ses přidal :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  11:37

« Re: Piskot

Nic není nemožné. I tobě se to párkrát povedlo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  11:30

Fajn, uz jsi mu to napsal i na mageo, jak jsem videl. Treba to Gigimu natre. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.00  08:53

Ahoj Jaguare. Piskot je už přihlášen. Nikde není psáno, do kdy se musí pilot přihlásit. Když se přihlásí v Monaku, tak má akorát 3 závody ztrátu. Každý je vítán!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…