Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« TO JAGUAR
Trochu mě to sejří, že se nemůžu zlepšovat postupně (na základě časů ostatních jezdců), ale tenhle systém je udělanej tak, aby ty co nestíhaj, měli alespoň nějakou šanci, že se umístí někde vpředu. Je to tak trochu diskriminace nás lepších, ale s tim se už musíme smířit. Stejně z 65% to je na Setupu a to ostatní už na jezdci.....Takže doufám, že jsem vymyslel dobrej setup. -
« Re: To Jaguar - JEN O GP2
To me tesi, Gigi, ze me povazujes za nejvetsiho rivala. :-) Ja uz jsem ti taky psal, ze bez tvych vykonu bych se nekterym casu v te minule soutezi ani nepriblizil. Ale jen pockej, jestli bude Piskot jezdit poradne, tak se mas taky na co tesit. Myslim, ze bys z Magea pro tuhle soutez tezko nasel nekoho lepsiho (sebe tak nejak nepocitam). Ale stejne, v tehle soutezi zadna rivalita neni, protoze nikdo nevi, jak rychli jsou ostatni. Dozvis se to az na konci, kdyz uz se nemuzes zlepsit. Takze ja bych te myslim moc nehecoval. :)) -
« Registrace HotLapů
Tak mě dnes čekalo veliké překvapení. Během víkendu máme zaregistrováno celkem 9 HotLapů. Jsou to piloti : GIGI, Villeneuve, Harous, Tomskin, Takagi, Fenix, Sokol a Sokolík. Ostatní mají čas do zítřejší půlnoci a ve středu by se měl objevit první výsledkový servis na :
[odkaz].
Přeji všem hodně štestí!!! -
« To Jaguar - JEN O GP2
Celkem mi tu schází ta tvoje rivalita. Uvidíme třeba se vyklube někdo jinej. No zatim to ještě neni ono, protože nevim kdo má jakej čas. Tenhle systém má pár výhod ale taky nevýhod. Pro mě je to např. nevýhoda protože jen TY jsi mě donutil k takovým výkonům. Škoda, byl bych rád kdyby ses přidal :-)))
A stejně se před nás ještě někdo určitě dostane. :-(