Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« *** Registrace HotLapů ***
Poslední šance, kdy lze zaregistrovat HotLap je dnes do půlnoci. Emaily, které dojdou zítra nebudou započítány!!! Zatím bylo registrováno 13 HotLapů z 27, ale na veliké favority se ještě čeká. Proto nic není ztraceno! Zaregistrujte své HotLapy na těcho adresách :
soutezgp2@volny.cz
soutezgp2@centrum.cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jak jste spokojeni s Vašimi výsledky ? Nečekali jste lepší umístění ?
Hlavní manažer Velký orel :"Jsme velice spokojeni , že po pozdním vstupu do soutěže a počátečních dětských nemocech se nám vůbec podařilo docílit oficiálních časů. Co se týká umístění záleží nám opravdu pouze na Sokolíkovi. A jako jeho vůbec první výsledek jsme s ním velice spokojeni a přepovídáme mu slibnou budoucnost. Jen tímto prvním závodem se zvýšila jeho cena o několik miliónů dolarů..... Jak jsme již dříve řekli podporujeme vstup mladých českých jezdců do F1 a hlavním úkolem Sokola je plně se věnovat mladým jezdcům a ne zbytečně zavazet na trati ostatním konkurečním jezdcům a plýtvat naším sponzorským benzínem, pneu...
Není to pro Vás přece jen tristní při pohledu na výsledky???
Sokol: V žádném případě. Jel jsem jen asi 3 kola jako Safety Car před Sokolíkem aby věděl kde vede trať. Po 3-tím kole již byl schopen se orientovat takže jsem okruh opustil a komisaři mi to mezitím změřili.
Uvidíme co tato stáj předvede v budoucnu. Pokud ale bude chtít podporovat vůbec nějaké jezdce nejdřív asi bude muset na sebe upozornit dosaženými výsledky v této soutěži a ne v nějaké LFRS. Od Sokola se rozhodně očekávalo lepšího umístění.