Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  15:13

« Re: Tisková konference týmu JoWe

Se neboj to budou časy!!! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  15:07

Jojo, potrap, potrap. Já to vohulim ve čtvrtek a pak dám vědět...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  14:55

No můžeš se kouknout sám, ale třeba o 13. místo to bylo hodně těsný. 1:15,150 --- 1:15,188 --- 1:15,192. No já si myslím, že to bude mnohdy ještě těsnější, ale uvidíme, jak to dopadne na Aidě. Dneska to zkusím trochu potrápit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  14:51

Je to tak, vem si třeba těch dobrejch (pro tebe blbejch) 0.016 s. Já sem čekal spíš rozdíly v desetinách, v nejlepšim v setinách. Ale oba sme potvrdili, že je to boj o každou tisícinku. :-)))

Nevíš, jestli byl někde podobnej boj jako o to 4-6 místo?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  14:45

Neboj budou. Už teď mám možná přislíbený další dva a určitě to někoho strhne. Ono by stačilo, kdyby jezdili všichni přihlášení. Jinak podle mě je to, že prvních 17 lidí se vtěsnalo do dvou sekund úspěch a svědčí to o kvalitě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  14:38

No zatim se mi to líbí, jenom doufám, že případný neúspěchy a časy +4 sekundy nikoho neotrávěj, ale naopak ho vyhecujou k lepším výkonům a bádání v oblasti setupu. Ještě by bylo super, kdyby přibejvaly další lidi.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  14:35

Ale joo já mu věřím. Stejně jsem na to zvědavej.Do dalších bojů už zasáhne určitě i Piškot, protože teď prej neměl čas něco zajet, tak uvidíme. Co říkáš na účast?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  14:28

Jééé, hele bratr. Fenixi tomu věřit můžeš. Von je takový hovádko, že to prostě vopravdu zajede :-)))
    Ale ty už netrénuj, to už je zbytečný, zase jdi pěkně na další trať :-))) Doufám, že mi to nevrátíš a nebudeš přede mnou o 1 tisícinu. Já byl před tebou asi o 16 tisícin.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  13:16

No to já si taky věřím, spíš je otázka, kdo to za mě zajede :-))) Chlubit se taky budeme, ale až bude s čím! Zatím to vypadá, že to moc nevypadá!:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  13:12

No koukám že časy jsou ještě neznámé. No já si věřím, že bych se moh dostat až někam k 1:09.5xx.
    Ale možná to bude chtít ještě lepší čas. Tak se zatím zlepšujte a chlubte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  12:52

No GIGI 1:08 nemá, ale protože tady neni, tak ti jeho čas neřeknu. Ale on ho tady určitě vysype, takže se neboj.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  12:37

No nazdar, tak to má GIGI asi tak 1:08.xxx. Dneska du sice na hokej a po něm asi na tiskovou konferenci (rozuměj pivo :-))), ale zejtra začnu pořádně pařit a smažit, až se z klávesnice bude hulit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  12:12

To bys chtěl vědět co? Já ti to řeknu a ty mě zase předjedeš!! 1:09,921s, zatím.
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.00  12:11

« Tiskova konference osameleho borce z tymu Radegast GP

V tymu Radegast GP panuje pomerne znacna nespokojenost, nejen s vysledkem (koneckoncu jsem ale nic moc lepsiho necekal), ale zejmena s neucasti stajoveho kolegy, ktery by urcite nebyl posledni, spise predposledni. V kazdem pripade bude pri pristi navsteve HQ tymu (Pivnice u Posty, Ostrava - Poruba) svym tymovym kolegou pokaran. Dale bych rad prohlasil, ze za spatnymi vysledky ostravskych tymu stoji zejmena zanedbavani tohoto regionu nejen byvalymi, ale zejmena soucasnou vladou. Vyraznejsi zlepseni vysledku ocekavame az po Aide, kdy konecne prijdou trate, ktere mame radi. Gratuluji nejlepsim zavodnikum a preju co nejmene zraneni hornich koncetin.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  11:58

Spíš se plazíme, plazíme, plazíme - zatím 1:10.2xx, ale stáhnu to doufám tak na 1:9.9xx. Jak seš na tom ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  11:49

Tak lidi lidi lidi, jak jste na tom na Aidě? Interlagos je zapomenut, a jedem všechno od nuly!!! Nic není ztraceno a proto jedem jedem!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.00  10:46

« Tisková konference týmu JoWe

[TAD (tisková agentura DRB) - 1.3. 2000]

TAD: Je váš tým spokojen s výsledky prvního závodu?

JoWe: Ano, samozřejmě vzhledem k výsledkům spokojenost. Přes počáteční velké potíže při odladění monopostů se podařilo oboum jezdcům bodovat.

TAD: Nějaké problémy, nebo lehká zklamání jsou také?

JoWe: Ano, bohužel pilot Harouš nedokázal zajet celé kolo v maximálním soustředění a bez chyb. Na některých pasážích tak měl rezervu až 0.3s. Mohl by se tedy v celkovém pořadí umístit na 3. místě ještě před Tominem. Bohužel vždy, když pro to byl odpovídající čas, zapracovala nervozita a "vyrobil" nějakou banální chybu třeba v poslední jednoduché zatáčce. Pilot Tomskin trpěl stejným problémem, ale ne v takové míře.

TAD: Vaše cíle do sezóny?

JoWe: Tomskin bude jednoznačně usilovat o předstižení GIGIHO a umísťování i na prvním místě. Harouš bude usilovat zejména o předstižení Tomina, vzhledem k poháru konstruktérů. Taky se nechal slyšet, že se bude všemocně snažit o větší náskok před Fenixem, v čemž si zatím věří. Jiné tratě teprve ukážou, jak jsou naše ambice reálné.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  10:09

« Gratulace

Připojuji se ke gratulaci, ale ke gratulaci pro všechny. myslím, že všichni podali obdivuhodné výkony a je skvělé, že je účast tak veliká. Dovolím si vyjádřit přání, aby to tak zůstalo až do konce sezony a zároveň zvu i další jezdce do naší soutěže.

P.S.: Největší gratulace letí Takagimu, mé dobré přítelkyni! Po týdnu ježdění bez auto brzd považuji její čas za obdivuhodný!!!
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.00  10:03

« Gratulace od Sokola

Gratuluji Motorbaru a Jowe ke skvělému výsledku. Jsem příjemně překvapen dosaženými časy. Zvláště se mi líbí 4-6 místo kde je minimální rozdíl. Doufám že se nenechám vyprovokovat k maximálnímu výkonu, to bych taky mohl zjistit, že nejsem nejlepší....
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  09:23

« Reakce na tiskovou konferenci

[REUTER 1.3.2000, 9:15] Ihned po uveřejnění výsledků a následké konferenci s vedoucím stáje Dravci se objevila reakce od pořadatelů soutěže.

Otázka : Jaké byly ony dětské nemoci stáje Dravci?

Odpověď : Šlo o použití nestandardního paliva a pneumatik. Poté, co byl vedoucí stáje upozorněn na nedodržování pravidel, jal se okamžitě celou záležitost řešit. Podle našich nejmenovaných zdrojů sáhl i ke krutým tělěsným trestům.

Ot.: Nyní je tedy z hlediska pravidel vše v pořádku?

Od.: Ano v současné době jsou všechna kola zajeta dle pravidel.

Ot.: Jaké jsou další plány Vás jako organizátorů?

Od.: Počítáme s dalším nárůstem jezdců, máme zprávy, že by měl zájem i jistý tým ze zahraničí a už nyní pracujeme na 2. ročníku, který by měl probíhat v sezoně 2001.

Ot.: Můžete uvést konkrétní změny?

Od.: NE!

Ot.: A co vaše osobní cíle do dalšího závodu?

Od.: No hodlám obhájit 5. místo z Interlagosu a zároveň porazit Harouse!

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…