Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
"-- skrytý --" 02.03.00 09:22
« Re: TO ALL
Ne ne. Já se vysekám a hru mám uloženou pro zrychlení a málo času kousek před startem. Takže já hned vjedu do toho měřenýho kola. A v něm mívám tyhle časy. Připadá mi to, jako kdyby ta hra neměřila mezičasy po tisícinách, ale po nějakejch skocích. -
"-- skrytý --" 02.03.00 09:15
Třeba obojí. :-)))
Zkrátka jedu, jedu a na prvnim mezičase mám -0.24 oproti svýmu nejlepšímu kolu. Jedu dál a tam se někde roztočim, nebo vysekám. Takže klasicky naloaduju hru a jedu znovu. No a na prvnim mezičasu mám zase -0.24. A takhle bez problémů třeba tři čtyři kola po sobě. A těch -0.24 tam prostě visí pořád. -
"-- skrytý --" 02.03.00 08:53
Jestli mi to nepude, tak zase budou lítat kusy klávesnice. Už sem jí jednou ublížil, tak bych jí nerad vodpravil úplně...
Jinak pro všechny - prosím všímejte si pečlivě mezičasů. Mě i bratrovi to ukazuje stejný časy. Tak např. na Aidě mívám na prvnim mezičase -0.24, nebo -0.148 a -0.247. A POKAŽDÝ, když du do mínusu, je to jeden z tědlech časů... -
Stejně nám to natře nějakej Takagi a bude!!! Tak to já se pudu taky opít, ale pouze v případě, že mě porazíš. No a jestli mě neporazíš, tak zahájím sebetrýzeň!!! :-))) Tebe porazím vždycky, vždyť jsem ti říkal, že jsem zapomněl zataženou ruční brzdu! :-))) -
« TO ALL
Aidu jezdim. Musim rict ze 1:08 jsem dosahl. Presneji receno 1:08.8xx. Bohuzel ale s joyem - Takze zase nic. Oficialni cas na klavesnici jen tak nevysypu a to taky proto, ze jsem treba Fenixovi poradil znacnou cast ssetupu. Jen tak mezi nami Muj cas se pohybuje od 1:09 do 1:10. Kde presne to zatim rikat nebudu, ale předem říkám TĚŠTE SE :-))))))))))))))))))))))))
Moje krasne 13. misto z Interlagosu chci vylepsit, na prvnim okruhu mne to GIGI natrel o 1.5 sekundy. Ted jsem na 1.10.5xx, snad to pujde pod 1.10 Takze GIGI, jestli to zajedes pod 1.08.6 tak si te najdu !!! :-)
Jo, jde fyzikalne donutit auto v pomalych zatackach, aby drzelo stopu i pri zrychlovani stejne jako bez plynu ? Nebo je to nemozne ?