Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  09:23

« Re: TO ALL

s temi casy to asi nestymuje. Kdy jsem v minusu, tak je to pokazdy jiny.
    Moje krasne 13. misto z Interlagosu chci vylepsit, na prvnim okruhu mne to GIGI natrel o 1.5 sekundy. Ted jsem na 1.10.5xx, snad to pujde pod 1.10 Takze GIGI, jestli to zajedes pod 1.08.6 tak si te najdu !!! :-)
    Jo, jde fyzikalne donutit auto v pomalych zatackach, aby drzelo stopu i pri zrychlovani stejne jako bez plynu ? Nebo je to nemozne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  09:22

Ne ne. Já se vysekám a hru mám uloženou pro zrychlení a málo času kousek před startem. Takže já hned vjedu do toho měřenýho kola. A v něm mívám tyhle časy. Připadá mi to, jako kdyby ta hra neměřila mezičasy po tisícinách, ale po nějakejch skocích.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  09:18

Takže, jestli to správně chápu, tak ty se vysekáš, dáš Q, hupsneš do depa, vyjedeš a v tom neměřeným kole máš -0,24? Nebo v tom měřeným??? Mě se to taky stává, že vyjedu z depa a ten mezičas se mi tam objeví, ale jenom v tom neměřeným kole!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  09:15

Třeba obojí. :-)))

Zkrátka jedu, jedu a na prvnim mezičase mám -0.24 oproti svýmu nejlepšímu kolu. Jedu dál a tam se někde roztočim, nebo vysekám. Takže klasicky naloaduju hru a jedu znovu. No a na prvnim mezičasu mám zase -0.24. A takhle bez problémů třeba tři čtyři kola po sobě. A těch -0.24 tam prostě visí pořád.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  09:04

Omlouvám se, ale to jsem nepochopil. Buď mi to nemyslí, nebo jsi ještě vopilej! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  08:53

Jestli mi to nepude, tak zase budou lítat kusy klávesnice. Už sem jí jednou ublížil, tak bych jí nerad vodpravil úplně...

Jinak pro všechny - prosím všímejte si pečlivě mezičasů. Mě i bratrovi to ukazuje stejný časy. Tak např. na Aidě mívám na prvnim mezičase -0.24, nebo -0.148 a -0.247. A POKAŽDÝ, když du do mínusu, je to jeden z tědlech časů...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  08:39

Stejně nám to natře nějakej Takagi a bude!!! Tak to já se pudu taky opít, ale pouze v případě, že mě porazíš. No a jestli mě neporazíš, tak zahájím sebetrýzeň!!! :-))) Tebe porazím vždycky, vždyť jsem ti říkal, že jsem zapomněl zataženou ruční brzdu! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  08:33

No to si piš, že pudu. (Stejně pudu tak i tak :-))) Ty, mě, zničit v Aidě. Tak u toho bych chtěl bejt.

Tak a teď jestli nebudu lepší, tak budu za vola :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  08:31

No jooo to je blbost!!! Hele půjdeš se taky opít, až ti to natřu v Aidě? já abych tě nějak fyzicky nezničil, víš! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  08:26

Haleluja voléééééé. Hlava brní pěkně. Takovou kravinu, jako čestný prohlášení (kolik daj naši dneska gólů, tolik dám piv) už nikdy neudělám. Vyhráli 9:1 :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  08:13

Jakej tajnůstkáři? :-))) Já přece nic netajil. Ptal jsi se mě na setup? NE! Tak vidíš. :-)) Stejně tě porazím! Jen se těš! Jak dopadla "tiskovka"? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.00  08:09

Fenixi ty tajnůstkáři !!! Abych nepodal protest na tvoje difuzory. :-))) Třeba pořadatelům na adresu Fenix@centrum.cz :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.00  07:56

Jo jo má pravdu, poradil mi něco málo na setup, ale stejně jsem to musel trochu upravit. Ale prvotní myšlenka byla dobrá! :-)))

GIGI: Jakýho sponzora??? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.00  17:51

« TO ALL

Aidu jezdim. Musim rict ze 1:08 jsem dosahl. Presneji receno 1:08.8xx. Bohuzel ale s joyem - Takze zase nic. Oficialni cas na klavesnici jen tak nevysypu a to taky proto, ze jsem treba Fenixovi poradil znacnou cast ssetupu. Jen tak mezi nami Muj cas se pohybuje od 1:09 do 1:10. Kde presne to zatim rikat nebudu, ale předem říkám TĚŠTE SE :-))))))))))))))))))))))))
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.00  17:48

« TO JAGUAR

Nemam pristup k casum. A taky ti musim rict, ze jsem muj hotlap poslal jako prvni asi o tyden driv
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  15:27

« Re: report z Aidy

Poslal jsem ti něco na Post.cz, tak se mi prosím ozvi! Nemůžu to psát sem, pochop! Jo vytáhnul, protože na to byl čas. Teď to bude horší! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  15:24

:))) No na Interlagosu ses clovece vytahnul! Jiank GIGI asi nikoho neprekvapil. Gratulace Motorbaru a JoWe!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.00  15:22

Jo tak to jsme dva!!! Myslím, že kdybych já byl testovací jezdec, tak stojím tu stáj víc, než celá sezona dohromady! :-))
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.00  15:19

« report z Aidy

Tak vsechny zachytny zony a bariery kolem trati mam dokonale prozkoumany, ted uz se jen soustredit na trat a uvidite... :)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.00  15:15

« MIGU

..ozvi se mi do emailu na centrum. fenix@centrum.cz. Díky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…