Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  20:36

« ZAJÍMAVÁ NABÍDKA

VYDĚLEJTE SI PRACÍ DOMA-velmi vysoké výdělky, vhodné pro všechny s připojením k Internetu, informujte se na pchmel@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  20:03

« Re: Kobdzey

zavod rozhodl start a 1. zastavka - jak se Ralf pred Michaela v boxech nedostal, tak bylo jasne, ze Michael vyhraje. Po zastavce trvalo nejmin 10 kol, nez Ralf dostal S&G, a za tu dobu narostla jeho ztrata z 1,5 po vyjezdu z boxu na 7-8s ... i Montoya po zastavce na Sumaka ztracel cca 5s a pred druhyma zastavkama uz pres 10s. Pak to sice stahnul na 8,5s za to kolo, kdy Sumak predjizdel okolisty, ale potom to zase naruistalo na cca 14s asi 10 kol pred cilem, pak Sumak zvolnil ...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  19:31

« Re: Kobdzey

... teda spise stop&go
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  19:28

« Kobdzey

Me ani tak nenastvali McLareny, jako spis DQ Ralfa :-(. Cetl jsem, ze si brachove vjeli do vlasu kvuli startu, ze Ralf jako jedinej nepogratuloval k vitezstvi.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  19:26

« Re: streda

budes se divit, ale cetl :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  17:27

Dizzy (kdybys necet ICQ), posli mi svoje cislo domu na maila kvr@centrum.cz, Kobdzey se uz na net dneska nedostane...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:26

sakra, nemam tvuj mejl, tak mi posli na moji adresu SMS a ja ti odpovim moje cislo.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:16

To neni problem, budu doma a doma telefon mame... kupodivu :-). Poslu ti moje cislo. V kolik tam teda mam bejt ? tak v 14:45 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  14:40

« Re: PROC UZ NEJSOU V GP PNEUMATIKY GOODYEAR

Proste proto, ale jestli ti tak chybi tak v nejblizsich letech by sem ta meli vratit( dle mych lehce overenych informaci). Takze pak to bude bitva tri nejvetsich firem Michelin-Goodyear-Bridgestone.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  08:38

« PROC UZ NEJSOU V GP PNEUMATIKY GOODYEAR

Proc uz nejsou ve formuli jedna pneumatiky goodyear. Ja je mel vzdycky spojeny s formuli 1 a ted tam nejsou proc muze mi to nekdo vysvetlit
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  02:35

« kobdzey

ty chlape.... ty mas talent..... ralf by mohl celkove vymastit rubenze... doufam, ze to tak bude. jinak... dobrej tip,,,,,, dobrej
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:58

« streda

Dizzy , takze kolem treti hodiny budu na tom miste , kde jste nas brali s Josem , akorat,ze
    budu stat na dalnici v odstavnem pruhu.Mozna tam budu uz drive , davam si hodinu na projeti Prahou , snad to bude dostatecne stacit . Sakra , skoda ze nemas mobil , mohl bych te informovat behem prujezdu :-)To KVR , takze dohodnuto , ve 14 00 pod tim mostem(spise za nim ,tam , kde se da zastavit..)
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:52

« Bez nadpisu

Dizzy , reknu ti , ze ja ani zas tak ne , proste McLareny letos dobre nejezdi , pomalu je
    zacinam odskrtavat z boju o titul , spis budou radi , kdyz je nedostihnou Williamsy,
    mozna by jim to i prospelo...jinak muj tip docela vysel ne ?:-)skoda ,ze jsem si
    nevsadil,protoze jsem si tak nejak myslel , ze by druhy mohl byt zrovna JPM a treti
    DC.
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.01  16:30

« Bez nadpisu

no to jsem zase nasranej :-(
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.01  11:13

« Bez nadpisu

Santyho, Gigiho jsem porazil...
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.01  20:37

« predpoved na zitrek

a jeste si tipnu , takze zitra podle me vyhraje MS,druhy bude nekdo z Williamsu,
    a treti by mohl byt nekdo z McLarenu , ale jen v pripade , ze nebudou mit
    technicke problemy ,takze je to tak na 30%:-),jinak uz by taky Jordan mohl mit
    nejaky slusny vysledek...Jo , a tesim se na vykon Alesiho a Raikonena.
    Po dnesku mam radost z Engeho , takze me zitrejsi pripadne selhani McL
    zase tak nerozhodi , a taky budu trochu fandit Montoyovi,ma skvelou sanci
    si ziskat zpet posramocenou povest
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.01  20:20

« Bez nadpisu

jinak k ty strede , jeste to zkousejte na vsech frontach , abychom jeli aspon ve ctyrech
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.01  20:19

« Enge

tak co rikate na vykon T.Engeho ?Ja to videl , a bylo to super , akorat kdyz jsem
    spatril obcas cervene auto v pisku (viz. Vilson , nebo Maslov) , tak mi chvilema
    netlouklo srdce..:-)
    Tomas opravdu dokazuje , ze umi zajizdet bezchybne zavody,tudiz projevuje jisty
    stupen vyzralosti pro ucast v F1 , akorat po startu jsem se modlil , aby se neulil,
    protoze odstartoval nejlip ze vsech...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.01  19:20

« Re: Re:

to uz jsem zkousel :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.01  14:21

« Re: Re:

Kdyby se sehnal jeste dalsi clovek, bylo by to super, klidne prekecej Gigiho, ci Tomina, Dizzy...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…