Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Kobdzey
zavod rozhodl start a 1. zastavka - jak se Ralf pred Michaela v boxech nedostal, tak bylo jasne, ze Michael vyhraje. Po zastavce trvalo nejmin 10 kol, nez Ralf dostal S&G, a za tu dobu narostla jeho ztrata z 1,5 po vyjezdu z boxu na 7-8s ... i Montoya po zastavce na Sumaka ztracel cca 5s a pred druhyma zastavkama uz pres 10s. Pak to sice stahnul na 8,5s za to kolo, kdy Sumak predjizdel okolisty, ale potom to zase naruistalo na cca 14s asi 10 kol pred cilem, pak Sumak zvolnil ... -
« streda
Dizzy , takze kolem treti hodiny budu na tom miste , kde jste nas brali s Josem , akorat,ze
budu stat na dalnici v odstavnem pruhu.Mozna tam budu uz drive , davam si hodinu na projeti Prahou , snad to bude dostatecne stacit . Sakra , skoda ze nemas mobil , mohl bych te informovat behem prujezdu :-)To KVR , takze dohodnuto , ve 14 00 pod tim mostem(spise za nim ,tam , kde se da zastavit..) -
« Bez nadpisu
Dizzy , reknu ti , ze ja ani zas tak ne , proste McLareny letos dobre nejezdi , pomalu je
zacinam odskrtavat z boju o titul , spis budou radi , kdyz je nedostihnou Williamsy,
mozna by jim to i prospelo...jinak muj tip docela vysel ne ?:-)skoda ,ze jsem si
nevsadil,protoze jsem si tak nejak myslel , ze by druhy mohl byt zrovna JPM a treti
DC. -
« predpoved na zitrek
a jeste si tipnu , takze zitra podle me vyhraje MS,druhy bude nekdo z Williamsu,
a treti by mohl byt nekdo z McLarenu , ale jen v pripade , ze nebudou mit
technicke problemy ,takze je to tak na 30%:-),jinak uz by taky Jordan mohl mit
nejaky slusny vysledek...Jo , a tesim se na vykon Alesiho a Raikonena.
Po dnesku mam radost z Engeho , takze me zitrejsi pripadne selhani McL
zase tak nerozhodi , a taky budu trochu fandit Montoyovi,ma skvelou sanci
si ziskat zpet posramocenou povest -
« Enge
tak co rikate na vykon T.Engeho ?Ja to videl , a bylo to super , akorat kdyz jsem
spatril obcas cervene auto v pisku (viz. Vilson , nebo Maslov) , tak mi chvilema
netlouklo srdce..:-)
Tomas opravdu dokazuje , ze umi zajizdet bezchybne zavody,tudiz projevuje jisty
stupen vyzralosti pro ucast v F1 , akorat po startu jsem se modlil , aby se neulil,
protoze odstartoval nejlip ze vsech...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!