Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  17:37

« Re: kart-fm.wz.cz

ja mel tusim 36.2X
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.01  22:17

« kart-fm.wz.cz

Vysledky na webu, jeste to hodim sem:

Jeste bych od vas potreboval vedet vysledky kvalifikace - cislo kary, dosazeny cas, a pak taky kara, se kterou jste jeli v zavode. (predpokladam Dizzy, ze tyhle informace k dispozici nemas).

No, a pak komentare jezdcu, to tentokrat nechcu videt ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.01  22:15

« Re:

Hmm, ja jsem mel uz o pul litru krve min pred startem, na me si ta kara nemela co vzit ;-)))
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.01  21:28

« Bez nadpisu

Tak co je!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.01  21:27

« Bez nadpisu

Haló je tu někdo. SPZ je opět zde!
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  19:18

« Bez nadpisu

mozna to bylo neco jako upir z Ferratu, to by vysvetlovalo, proc jsem byl tak totalne znicenej :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  19:07

« Bez nadpisu

Sedmicka je priste moje :-), akorat tam bylo neco, co mi udelalo velikou modrinu na holeni :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:26

« Re: Krysa

to teprve uvidis :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:11

Jak "mi vylosujes" ??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:06

priste ti vylosuju trojku a uvidime, jestli mne vubec dojedes ;-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  12:51

To uz jsi vepredu nebyl, jinak bych to neriskoval, jako uz trikrat predtim (dvakrat na jinem miste), mels to udelat stejne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  11:17

to jo, jenze to bude tim, ze v tu chvili jsi mi stale tlacil do boku, takze jsem sice byl o pul auta vpredu, ale bohuzel to nezatacelo (aby taky jo, kdyz jsi tam stal ty) a jelo to do tech gum ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  10:23

No jo, ale o pneumatiky ses zarazil, az kdyz ses snazil v soutesce stale nacpat vedle me, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  10:06

ja tio dam moje chyba, kdyz otocis volantem doleva a jedes rovne, nebot te Krysa zezadu nabere, to je moje chyba ? :-))))) Moje chyba byla, ze jsem pam nesel na brzdu hned za tou pravou, zastavil bych te a nemohl bys do mne zduchnout a vyhodit te :-))) Ale priste ti to vratim ;-))) I s urokama ;-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  09:55

Ja jsem se tam akorat snazil jet dost rychle na to, abych te pak mohl sejmout pred boxovou ulickou! :-)))

A vubec, posunul jsem te tam jeste docela slusne, to, ze ses tam zasek, byla pak tvoje chyba...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  09:25

jo, jenze tedka jsi pridal, misto abys tam jel bez plynu - proste krysik :-)))) Ale uznavam, ze tvoje kara byla rychlejsi, jen jsem te nechtel pustit uplne zadarmo :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  09:16

Ociti svedci videli, ze jsi byl trikrat varovan. Navic jsem tam nebrzdil nikdy, proste jsi tam byl pomaly :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  08:53

Krysa je nejlepsi ve vytlacovani z trati. Jako opravdova krysa, to byste neverili! Kam se na nej hrabe se svyma praktikama Sumak ! Krysa do toho jde na 1000%, proste brzdi o toho v predu a klidne ho natlaci do gum! Ale jinak Kryso, gratuluju k vitezstvi (ac to bylo opet karou, viz vysledky kvalifikace, ja jel jednu jizdu a bylo z toho pole, tys jel dve a stejne jsi mel odstup skoro 3 desetiny :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  08:17

« Krysa

... je nejlepsi!
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  08:17

« ...

Tak to napisu jeste sem...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…