Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« kart-fm.wz.cz
Vysledky na webu, jeste to hodim sem:
Jeste bych od vas potreboval vedet vysledky kvalifikace - cislo kary, dosazeny cas, a pak taky kara, se kterou jste jeli v zavode. (predpokladam Dizzy, ze tyhle informace k dispozici nemas).
No, a pak komentare jezdcu, to tentokrat nechcu videt ;-) -
« Re: Krysa
ja tio dam moje chyba, kdyz otocis volantem doleva a jedes rovne, nebot te Krysa zezadu nabere, to je moje chyba ? :-))))) Moje chyba byla, ze jsem pam nesel na brzdu hned za tou pravou, zastavil bych te a nemohl bys do mne zduchnout a vyhodit te :-))) Ale priste ti to vratim ;-))) I s urokama ;-)))))) -
« Re: Krysa
Krysa je nejlepsi ve vytlacovani z trati. Jako opravdova krysa, to byste neverili! Kam se na nej hrabe se svyma praktikama Sumak ! Krysa do toho jde na 1000%, proste brzdi o toho v predu a klidne ho natlaci do gum! Ale jinak Kryso, gratuluju k vitezstvi (ac to bylo opet karou, viz vysledky kvalifikace, ja jel jednu jizdu a bylo z toho pole, tys jel dve a stejne jsi mel odstup skoro 3 desetiny :-)))))))