Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Radotin - pro Fiju
Ja mu zamaval dvakrat. :-) Jednou, ze tam stoji motokara hned za prvni zatackou, ktera se projizdi naplno a kam moc neni videt. No, KvR se bravurne vyhnul. :-) A podruhe jsem mu ukazoval, ze v minule jizde licenci nezajel (on jel dve jizdy hned po sobe, ani nevysedal z motokary, tak nevedel casy). Jen jsem si nevybral nejlepsi misto, ale ono jich tam moc neni. :-) -
« Radotin - pro Fiju
Jedu si takhle na motokare, nohu z plynu skoro nesundam, v zatackach gumy kvili, vsechno se trese, no perfektni lap, zbyvaji uz jen ctyri zatacky do cile. Prvni zvladam bravurne, o milimetry mijim pneumatik, kdyz tu najednou, kde se vzal, tu se vzal, za trati stoji Jaguar a mava rukama.
Koukam, co se deje, dalsi zatacka je v pohode, takze ji projizdim vicemene zpameti, ale najednou obrovska rana, ruce sjedou z volantu, zadek leti vysoko do vzduchu, div se nepreklopi, predek na pul v pneumatikach, no, Schumacher mohl byt po Stowe jeste vesely clovek. Zadek setrvacnosti predjede predek a s obrovskym rachotem dopadne na zem, vsude kolem roztekly benzin, horici gumy, kusy masa a hektolitry krve se roztekaji po zemi...
(staci, Fijo? :-) ) -
« Re: Radotin
možná tu tabuli stěhujou do Kbel, říkali mi, že jí tam budou mít na cílové rovince. Jinak Kbely jsou vynikající trať pro závody, je široká, lehce se tam předjíždí, celkem krátká, takže člověk nikdy nejezdí sám a hlavně není tak jednoduchá jak vypadá, může se tam jezdit několika stopami. -
« Re: Radotin
To, ze jsem na ICQ, jeste neznamena, ze jsem online, sorry, Dizzy ;-)
Jaguar tam maval rukama, ze jezdim mizerne, mimochodem tam zrusili tu tabuli z casama, takze clovek je vidi vytistene az po skonceni :-( Taky jim nefunguje semafor, snad to brzo vyresi... -
« Radotin
Sakra, ja jsi ty havarie proste neodpustim ;-)
Dneska na me pri druhe casti 20-timinutovky neco gestikuloval, chvilku jsem se nedival na trat a opet ve vysoke rychlosti jsem to napalil do pneumatik (ta zatacka hned u vchodu, asi treti od konce). Zadek trosku vyletel, otocil jsem se do protismeru a jsem rad, ze jsem neprisel o levy palec :-( (teda doufam, ze ne ;-) )
No nic, dneska jen 1:12.24, licence je jeste porad daleko :-( -
« Re: kart-fm.wz.cz
Zdar. Krysa: Aby bol komentar cely slovensky napis "po troch neúspešných útokoch":-))) Dizzy: Myslim ze si mal v Q 36,37 dival som sa na monitor celu druhu jazdu na teba, na cisla mam dobru pamat:-)))) Dvojku som mal v zavode naozaj ja, ta kara bola super(vid licencia):-))))))))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!