Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  15:26

« Re: Radotin - pro Fiju

ach takhle, ja si rikal, proc Kobdzey nezajel lip, a ono bylo "diky" tobe :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  14:14

Externimi vlivy se nesmis nechat vyrusit, pokud se povazujes za dobreho jezdce :-)))

A v Brne to bylo proto, ze za mnou jel moc rychle Kobdzey a mel jsem strach, aby v kvalifikaci neskoncil prede mnou, tak jsem mu radsi zahradil cestu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  14:11

jo, ale mohl za to "externi vliv", ne mikrospanek :-)))) Kdezto na tebe Jag jenom maval, a tys to vzal do gum (mmch v Brne se ti zrejme v treninku prihodilo to same :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  13:50

« Re: Radotin

Myslis, Josi, ze Kbely maji neco spolecneho s Radotinem?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  13:49

Heh, ty mas co kecat. V Brne jsi v tom zavode jel taky uz 18. kolo (v zivote urcite po dvouste minimalne) a taky jsi narazil do pneumatik :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  12:32

je to trubka, asi neumi jezdit poslepu, pritom po 150. prujezdu by tu trat poslepu uz znat mohl :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  12:24

Ja mu zamaval dvakrat. :-) Jednou, ze tam stoji motokara hned za prvni zatackou, ktera se projizdi naplno a kam moc neni videt. No, KvR se bravurne vyhnul. :-) A podruhe jsem mu ukazoval, ze v minule jizde licenci nezajel (on jel dve jizdy hned po sobe, ani nevysedal z motokary, tak nevedel casy). Jen jsem si nevybral nejlepsi misto, ale ono jich tam moc neni. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  11:46

no, to je typicky mikrospanek :-))) Tebe radeji na normalnio ceste nepotkat :-))) Proc tam Jaguar stal ? Aby ti mohl zamavat ? :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.01  11:28

« Radotin - pro Fiju

Jedu si takhle na motokare, nohu z plynu skoro nesundam, v zatackach gumy kvili, vsechno se trese, no perfektni lap, zbyvaji uz jen ctyri zatacky do cile. Prvni zvladam bravurne, o milimetry mijim pneumatik, kdyz tu najednou, kde se vzal, tu se vzal, za trati stoji Jaguar a mava rukama.

Koukam, co se deje, dalsi zatacka je v pohode, takze ji projizdim vicemene zpameti, ale najednou obrovska rana, ruce sjedou z volantu, zadek leti vysoko do vzduchu, div se nepreklopi, predek na pul v pneumatikach, no, Schumacher mohl byt po Stowe jeste vesely clovek. Zadek setrvacnosti predjede predek a s obrovskym rachotem dopadne na zem, vsude kolem roztekly benzin, horici gumy, kusy masa a hektolitry krve se roztekaji po zemi...

(staci, Fijo? :-) )
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.01  20:31

« Bez nadpisu

Haló je tu někdo!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  22:37

možná tu tabuli stěhujou do Kbel, říkali mi, že jí tam budou mít na cílové rovince. Jinak Kbely jsou vynikající trať pro závody, je široká, lehce se tam předjíždí, celkem krátká, takže člověk nikdy nejezdí sám a hlavně není tak jednoduchá jak vypadá, může se tam jezdit několika stopami.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.01  20:19

ach jo, koukam, ze ty tabule vsude vypinaj :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  19:30

To, ze jsem na ICQ, jeste neznamena, ze jsem online, sorry, Dizzy ;-)

Jaguar tam maval rukama, ze jezdim mizerne, mimochodem tam zrusili tu tabuli z casama, takze clovek je vidi vytistene az po skonceni :-( Taky jim nefunguje semafor, snad to brzo vyresi...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:50

kdo gestikuloval ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  21:51

(jo, a omlouvam se za hrupku ;-) )
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  21:51

« Radotin

Sakra, ja jsi ty havarie proste neodpustim ;-)

Dneska na me pri druhe casti 20-timinutovky neco gestikuloval, chvilku jsem se nedival na trat a opet ve vysoke rychlosti jsem to napalil do pneumatik (ta zatacka hned u vchodu, asi treti od konce). Zadek trosku vyletel, otocil jsem se do protismeru a jsem rad, ze jsem neprisel o levy palec :-( (teda doufam, ze ne ;-) )

No nic, dneska jen 1:12.24, licence je jeste porad daleko :-(
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  19:36

« Bez nadpisu

Tak konecne pokracuju v sezone, jak jsem dopadl v monaku muzete videt na dizzy.wz.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  20:51

« Re: kart-fm.wz.cz

Sakra, ale ve zbytku jsem se do slovenstiny trefil ;-)))

Jinak to byla asi jedina uprava, chtel jsem trosku lepe popsat deni na spici pole...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  20:27

Zdar. Krysa: Aby bol komentar cely slovensky napis "po troch neúspešných útokoch":-))) Dizzy: Myslim ze si mal v Q 36,37 dival som sa na monitor celu druhu jazdu na teba, na cisla mam dobru pamat:-)))) Dvojku som mal v zavode naozaj ja, ta kara bola super(vid licencia):-))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  20:06

Gut, napsal jsem ti tam 36.20, doufam, ze jsi rad ;-)

Jeste cislo kary - myslel jsem, ze jsi jel s dvojkou, ale dvojku uvedl Cico, tak nevim...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…