Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

11.07.01  19:22

« Bez nadpisu

Problemy s mavanim ? Ja jel v pohode i kdyz jsem prostrednickem maval na Kobdzeye :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  19:21

« Re: Radotin

Neslo by to az v patek ? Zitra bych rad dokoncil Silverstone, aby mel Gigi sanci me predjet :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  18:48

« Re: Silverstone

Josi, nemeli v tech Kbelech uz nahodou tu 340 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  18:48

Na Morave jsou paranoidni a maji hrozne nizko omezovace :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  18:45

... hmm, zasel bych jeste zitra vyjet pernamentku do Radotina, mam tam jeste tri jizdy... Dizzy, jak ty to vidis? Josi, zavod to asi nebude, ale licenci muzem zkusit tak jako tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  17:52

Fijo, na kdy plánujete další motokárovej závod? Rád bych se zúčastnil, ale navrhoval bych jiný okruh než M-palác nebo Radotín. Byl jsem se podívat ve Kbelích a je to dobrý pro závod, asi by sis nemohl stěžovat, že tě někdo blokuje, protože se tam krásně předjíždí. U vás na Moravě určitě budete mít taky nějakej takovej podobnej okruh.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  17:49

čau Fijo....samo, že jezdim. A co ty? jak hluboko pod 1:22 jsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  17:48

zdar Josi, to je dobre, ze zijes :-)) Jezdis doufam Silverstone ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  17:33

Cico, mylis se, vyjezd ze Stowe urcite neni vnejsi obrubnik, je to stejny pripad, jako jsem mel ja v Argentine. Dej si na to pozor, taky bych bral, kdybych to tam mohl "seknout" usetril bych urcite 2-3 desetinky.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  17:27

Dizzy, náhodou 1:21.795 je supr čas :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  17:27

Kryso, řekl bych, že jo. Jak to vidíte s dalšími závody? Myslim, že čas najdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  15:20

No na vyjazde z tej dvojzatacky za Stowe som celym autom az za ciarou ale na vonkajsom obluku, takze to bude koser, proste tam to takmer vobec nejde udrzat vo vnutri......
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  08:06

no hlavne si to nezkrat, jinak te pleps s chuti DQ !!!! Ja mam problem se na trati udrzet, ale zatim se zda, ze je to jen na vnejsich stranach, takze si to spis prodluzuju :-((( ale na DQ to doufam (i kdyz u plepse jeden nikdy nevi) nebude ...
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.01  21:27

« Radotin

Ta trat vypada zaujimavo, len je to pre mna moc daleko viac precestujem ako miniem na kary grrr takze asi nic......jedine nejaky dlhsi pobyt v Prahe to by slo dat aj 2 zavody:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  21:25

Tak vy si tu prezradzate casy!!!:-))) Ja mam ideal niekde v nebesiach a cas este horsi i ked lepsi ako pleps aspon dufam:-))))) Chcelo by to TOP ten od A1 som tam nebol achjo:-(((((
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  20:07

Myslis ? S 21.795 te porazi i Pleps :-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.01  20:00

« Silverstone

Vyhraju!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  17:13

« Re: Radotin - pro Fiju

Jo, a bab tam moc nepotkas, takze kdyz na tebe bude nekdo mavat, tak to muzes klidne ignorovat :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  17:13

To je jedno, stejne jezdil v mem vetrnem stinu a nemelo by se mu to pocitat ;-)

Jaguar: Jo, toho jsem si vazne nevsiml... Jednou jsem se takhle soustredil na predjizdeni na cilove rovince, az jsem si nevsiml, ze za zatackou stoji clovek po hodinach. Sice jsem to stihl trosku ubrzdit, ale i tak to byla docela rana...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  15:51

Kryso, ty to asi ani nevis, ale ja jsem na tebe maval uz o kolo driv, ale to ses po me vubec nekoukl. :-))) Tomu se rika soustredeny jezdec. :-)) Ja bych tam taky vyletel, kdyby na me nekdo zamaval. :-) Treba nejaka baba. :o))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…