Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

14.07.01  15:12

« Bez nadpisu

ale jo, McLaren si vedl slusne, ja mam prvni bod za Sumaka, ale obavam se, ze dalsi za vitezstvi a fastest lap Ralfa nic nedostanu :-(. Tipuju start : DC se nerozjede do zavadeciho kola, Mika do zavodu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  14:18

« Re: McLaren zase vyhral patek :-)

kdepak, skoncil jsem uz ve ctvrtek a to znamena, ze me Gigi v patek predjel.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  21:04

« Bez nadpisu

12921 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  21:04

« Bez nadpisu

jinak souhlasim s tim,ze ferrari se zlepsi o 2 sec , a McLaren jen o pul :-(
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  21:03

« Bez nadpisu

cau Dizzy , na kartu mas muj pokus o komentar
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  20:22

« Re: McLaren zase vyhral patek :-)

No uvidime mozno konecne prekvapia:-))) Dizzy co Silver? mas GIGIho?:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  20:18

« McLaren zase vyhral patek :-)

Hehe, to bude prekvapeni, az se Ferrari v kvalifikaci zlepsi o 2 sekundy a McLaren o 0.5 sekundy :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  20:09

« Re: Silverstone

podle me se tolik vyjet nevyplati, ale delejte, jak chcete
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  17:24

Cico, tak to je jina, taky to zkusim projizdet tak jako ty, treba nejakou desetinku usetrim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:18

« Re: kary

Hmm, to je mi jasne... Na Morave ale moc zajimavych trati neni, aspon ne takovych, kde by se dalo aspon trosku predjizdet :-(
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  09:06

« kary

Ohladom zavodu, pokial bude zavod na Morave rad sa zucastnim, ale Radotin sa mi neoplati, takze suhlasim s Fijou.....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  09:04

Jos, ja som nemyslel vyjazd zo Stowe ale z tej dvojzatacky ktora je az za Stowe...ta ostra lava a dlhaaaaa prava, v ktorej sa da stale akcelerovat, tam je asfalt az k bariere, tam som mimo trat celym autom, ale na vonkajsom obluku.....
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  23:05

mě do té licence scházejí 2 desetinky, a to jsem jel jen 2x a z toho jedna jízda byla na úplně prochladlých pneumatikách a ještě na mokru.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  23:04

Kryso, jo 340 tam mají a licence je nadohled, je to jednoduché skoro jako v Brně. Maximálně 3 jízdy a máš jí.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  20:34

gut, vyser se na Silverstone, at te porazim :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  20:23

pod 22 relativne hluboko ... na Morave je spousta okruhu. Potiz s Prahou je v tom, ze kdybych tam jel, tak mne to prijde na nejmin 1500, kdezto kdyz jedete 4 z Prahy sem, tak vas to kazdyho vyjde max. na 800, tipuju ... nejaky jiny okruh na Morave najdu, treba bychom mohli zkusit ty Modrice nebo tu Breclav ... nebo Hlucin, ale tam to s predjizdenim neni nic moc
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.01  20:15

« Silverstone

Zk*rveny $SUBJECT, dneska jsem tomu jeste pul hodinky venoval, par peknych druhych splitu, ale pod +050 od sveho nejlepsiho lapu jsem se nedostal :-( Ten posledni sektor je hnus...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  20:13

« Re:

:-))) .
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  20:12

« Re: Radotin

V patek je pozde, to uz jedu domu :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  19:24

byt to o sekundu lepsi, tak je to prumernej cas mozna na bednu :-))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…