Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

07.07.02  19:43

« Re:

já už jo :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.02  22:54

« GP4

Je už GP4 k dostání v ČR? Už jsem viděl reklamu v BRD a tam už se prodává od 13.6.2002.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.02  13:26

« Re: Je to F3000 Reynard 95D - Team FEDAWA (Walter Leitgeb)

Zcela urcite? Reynard se chystal do F1 uz na zacatku devadesatych let, kara jezdila a testoval ji Christian Danner.... Planovali vstup v roce 93. Co my vime, treba byl 98A skutecne projektem F1???? Namitnete ze by se o nem psalo... O projektu Monteverdi F1 se taky nepsalo (mam na mysli vlastni karu, ne prejmenovany Onyx) a auto jezdilo a testovalo se....
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.02  10:34

« Bez nadpisu

Uz jste POD ? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.02  18:57

« dotaz

nevíte o cestovní agentuře,která nabízí zájezdy s ubytováním a zakoupením lístku na závody seriálu fl?
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.02  22:29

« Fotky

Když se podíváte na [odkaz]
    a necháte načíst všechny obrázky tak tam najdete pár záběrů tohoto vozu a dokonce jeden s oddělanou kapotáží!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.02  22:17

« Je to F3000 Reynard 95D - Team FEDAWA (Walter Leitgeb)

Nevím, co jste presne v tom brne videl, ale dival jsem se na ty rakousky stránky a objevil spojitost s rakouskym zavodnikem Walterem Leitgebem, ktery kazdorocne startuje u nas ve Šternberku na zavodech do vrchu Ecce Homo a je zatim drzitelem tratoveho rekordu, minuly rok byl vuz prezentovan jako F3000 Reynard 95D s motorem Cosworth 3.0 V8 s vykonem "pres 600 koni", jeste pred zacatkem sezony 2002 jsem v tisku objevil zpravu, ze se tento rok ma objevit v sasi namontovanej motor Ferrari z F1 z roku 1996, ovsem asi tomu tak nebude, na tech strankach je vuz prezentovan jako F1 Reynard 98A s motorem Cosworth (650 PS), ale zcela urcite to neni F1, je to F3000 s nejspis povolenymi aerodinamickymi upravami pro zavody do vrchu, jinak u nas jezdi s F3000 treba taky Josef Krečmer - taky Reynard. Pokud by vas zajimaly nejake fotky tohoto vozu doporucuji shlednout www.eccehomo.cz a www.onride.com nebo www.ahc.cz v sekcích galerie.
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.02  16:54

« Prihlaseni motorky

Hledam nekoho,kdo mi i za odmenu pomuze prihlasit legalne dovezenou, proclenou motorku s papiry z Rakouska. Bohuzel byla dovezena v cervenci 2001 a je vyrobena v roce 1997 = nejde ted prihlasit. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  12:42

« Re: Formule1 v Brně, ale jaká? 28.4.2002

Kdybys schrastil ještě něco víc, tak se můžeš nechat svést dvousedlovou formulí u Minardi či trojsedadlovou u Arrowsu....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  12:21

No, Formuli 3000 u nás jezdí Dušan Nevěřil - závody do vrchu, ale vypadá jinak, hlavně je kratší s menšími plochami křídel (taky ho mám na fotce), možná je to nějaká kombinace podvozku F 3000, kapotáže na způsob F1 a silnějšího motoru než má F 3000 (dle jejich webu tam mají 750(!) PS, pak se to z reklamních důvodů pojmenuje F1 a je to....
    Mno, ale stejně, kdo tě dneska takhle pustí se svést ve formuli, že (?) a ani to neni nějak drahý (pro devizového cizozemce). Asi začnu vyřizovat úvěr a pak se místo na motokáry do půjčovny vydám s kamarády na Formuli na Panoniaringu :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.02  11:01

« Bez nadpisu

podrobnosti viz rubriky škoda, ať žije čssd
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.02  10:58

« T.V. informuje: 6,5 miliónů ha takové drobné

Jak se zdá, sociálnědemokratické proklamace o podpoře a posílení image naší země byly opět jen mluvením do větru. Stejně, jako se nakonec vládě ČSSD nelíbilo jezdit v prodloužených Octaviích, o nichž se pochvalně zmiňoval sám premiér, tak ani tentokrát, kdy jde o mezinárodní prestiž, neměla česká automobilka šanci. A že nás to bude stát o 6,5 milionu korun víc? Tak nad takovými "drobnými" se asi nikdo z vlády nepozastavuje.
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.02  10:33

« * off everybody ...

* off everybody from ferrari, how are you, you motherfuckers?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  09:19

No právě, že jsem se na jejich web díval a nikterak moudrý z toho nejsem. BAR opravdu ještě neexistoval, ty přední a zadní křídla se mi zdaj právě na F1 nějaký divný, celkově to je vůbec něco divného - podívej se na ty přední kola, resp. na disky - takovýhle přeci nemá f1. Svezení nabíuzej, to jsem si všiml...Pan Lím(Hnauš ne???) jezdí s Dallarounebo s Eufrou či jak se topíše, strýc se zná s jeho tátou, protože spolu dělali v Ávii...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  13:49

Mě se to taky nezdá, ale uvádějí to na jejich webu - mrkni se schválně na něj. Jinak to ale jako formule vypadalo, ale tak rok 95 - 96, mělo to manuální řazení a křídla byly také dimenzovány F - jedničkově. Jo a jelo to jako sviňa!!! Pan Lím se svou F nevím co (ale asi špička v Čechách) tam jezdil jako statista. Nabízejí taky možnost svezení (pokud jsem si to dobře přeložil) v tomto a jiných přístrojích - už se vidím jak z toho dělám karbonová trsátka :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  12:36

Hm, já byh řekl, že to žádná F1 nejni, ale že je to něco upravenýho z F300......Navíc v 98 ještě žádnej BAR neexistoval, v 98 byl ještě Tyrell a stím to má teda společnýho asi tolik,kolik trabant s Lotusem...je to nějaký divný....ale F1 to nebude...
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.02  00:00

« Formule1 v Brně, ale jaká? 28.4.2002

Protože se to zde hemží fundovanými odborníky, obracím se pro radu. Co jsem to vyfotil za formuli v Brně 28.4.??? Obrázky najdete na www.album.volny.cz/karelvol/album Jelo to o třídu rychleji, než zbytek pole volné formule (jedna F3000 Lola z r. 92 a pak samý F3), to znamená, že jim s tím nakládal skoro půl okruhu na kolo! Jejich stránka je www.formel1-fahren.at a dle mé chabé němčiny nabízí tým možnost svezení se v tomto autě (mají 2) ale i v jiných formulích. Nezdá se mi ale, že by to byl BAR 97, má to mít Coswort a typoval bych to na 95 - 96 rok. Děkuji předem za vaše názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  08:52

« Re: Obcas????

To nevadi, ze mi to nic nerekne, aspon vim, jak Te oslovovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  20:00

« Re: :-)

ty radsi mlc :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.02  10:24

« :-)

A ja jsem loskot majovy :o))))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…