Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Je to F3000 Reynard 95D - Team FEDAWA (Walter Leitgeb)
Zcela urcite? Reynard se chystal do F1 uz na zacatku devadesatych let, kara jezdila a testoval ji Christian Danner.... Planovali vstup v roce 93. Co my vime, treba byl 98A skutecne projektem F1???? Namitnete ze by se o nem psalo... O projektu Monteverdi F1 se taky nepsalo (mam na mysli vlastni karu, ne prejmenovany Onyx) a auto jezdilo a testovalo se.... -
« Je to F3000 Reynard 95D - Team FEDAWA (Walter Leitgeb)
Nevím, co jste presne v tom brne videl, ale dival jsem se na ty rakousky stránky a objevil spojitost s rakouskym zavodnikem Walterem Leitgebem, ktery kazdorocne startuje u nas ve Šternberku na zavodech do vrchu Ecce Homo a je zatim drzitelem tratoveho rekordu, minuly rok byl vuz prezentovan jako F3000 Reynard 95D s motorem Cosworth 3.0 V8 s vykonem "pres 600 koni", jeste pred zacatkem sezony 2002 jsem v tisku objevil zpravu, ze se tento rok ma objevit v sasi namontovanej motor Ferrari z F1 z roku 1996, ovsem asi tomu tak nebude, na tech strankach je vuz prezentovan jako F1 Reynard 98A s motorem Cosworth (650 PS), ale zcela urcite to neni F1, je to F3000 s nejspis povolenymi aerodinamickymi upravami pro zavody do vrchu, jinak u nas jezdi s F3000 treba taky Josef Krečmer - taky Reynard. Pokud by vas zajimaly nejake fotky tohoto vozu doporucuji shlednout www.eccehomo.cz a www.onride.com nebo www.ahc.cz v sekcích galerie. -
« Re: Formule1 v Brně, ale jaká? 28.4.2002
No, Formuli 3000 u nás jezdí Dušan Nevěřil - závody do vrchu, ale vypadá jinak, hlavně je kratší s menšími plochami křídel (taky ho mám na fotce), možná je to nějaká kombinace podvozku F 3000, kapotáže na způsob F1 a silnějšího motoru než má F 3000 (dle jejich webu tam mají 750(!) PS, pak se to z reklamních důvodů pojmenuje F1 a je to....
Mno, ale stejně, kdo tě dneska takhle pustí se svést ve formuli, že (?) a ani to neni nějak drahý (pro devizového cizozemce). Asi začnu vyřizovat úvěr a pak se místo na motokáry do půjčovny vydám s kamarády na Formuli na Panoniaringu :o))) -
« T.V. informuje: 6,5 miliónů ha takové drobné
Jak se zdá, sociálnědemokratické proklamace o podpoře a posílení image naší země byly opět jen mluvením do větru. Stejně, jako se nakonec vládě ČSSD nelíbilo jezdit v prodloužených Octaviích, o nichž se pochvalně zmiňoval sám premiér, tak ani tentokrát, kdy jde o mezinárodní prestiž, neměla česká automobilka šanci. A že nás to bude stát o 6,5 milionu korun víc? Tak nad takovými "drobnými" se asi nikdo z vlády nepozastavuje.
-
No právě, že jsem se na jejich web díval a nikterak moudrý z toho nejsem. BAR opravdu ještě neexistoval, ty přední a zadní křídla se mi zdaj právě na F1 nějaký divný, celkově to je vůbec něco divného - podívej se na ty přední kola, resp. na disky - takovýhle přeci nemá f1. Svezení nabíuzej, to jsem si všiml...Pan Lím(Hnauš ne???) jezdí s Dallarounebo s Eufrou či jak se topíše, strýc se zná s jeho tátou, protože spolu dělali v Ávii... -
Mě se to taky nezdá, ale uvádějí to na jejich webu - mrkni se schválně na něj. Jinak to ale jako formule vypadalo, ale tak rok 95 - 96, mělo to manuální řazení a křídla byly také dimenzovány F - jedničkově. Jo a jelo to jako sviňa!!! Pan Lím se svou F nevím co (ale asi špička v Čechách) tam jezdil jako statista. Nabízejí taky možnost svezení (pokud jsem si to dobře přeložil) v tomto a jiných přístrojích - už se vidím jak z toho dělám karbonová trsátka :o)) -
Hm, já byh řekl, že to žádná F1 nejni, ale že je to něco upravenýho z F300......Navíc v 98 ještě žádnej BAR neexistoval, v 98 byl ještě Tyrell a stím to má teda společnýho asi tolik,kolik trabant s Lotusem...je to nějaký divný....ale F1 to nebude... -
« Formule1 v Brně, ale jaká? 28.4.2002
Protože se to zde hemží fundovanými odborníky, obracím se pro radu. Co jsem to vyfotil za formuli v Brně 28.4.??? Obrázky najdete na www.album.volny.cz/karelvol/album Jelo to o třídu rychleji, než zbytek pole volné formule (jedna F3000 Lola z r. 92 a pak samý F3), to znamená, že jim s tím nakládal skoro půl okruhu na kolo! Jejich stránka je www.formel1-fahren.at a dle mé chabé němčiny nabízí tým možnost svezení se v tomto autě (mají 2) ale i v jiných formulích. Nezdá se mi ale, že by to byl BAR 97, má to mít Coswort a typoval bych to na 95 - 96 rok. Děkuji předem za vaše názory.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!