Musika v autě
« Re: VITO - ať žije hudba
ALL, tak jo, ja si vezmu raketu a pujdu trenovat! :-) Jeste musim vypodlozit SPZ, protoze kdyz dam pod ni ruku, tak ji jednou necitim, jakoby ta SPZ odlitla a podruhe mi ty ruce skoro usekne! A hlavne je to jedina vec na aute, ktera drnci, coz je super a rychle resitelne! -
« Re: VITO - ať žije hudba
Dej zvenčí traverzu jako závoru. Nebo ty dveře nech otevřené a používej to jako reaktivní pohon. Nebo tím můžeš likvidovat pronásledovatele. Případně můžeš do bassreflexových nátrubků nabíjet tenisáky a tak si trochu zatrénovat.
Myslím, že sem něco k lepšímu dáme, ale já toho stvořil 4 strany A4. Snad až to bude konkrétnější. Stejně jako u Scénica jsem byl v autosalonu Mercedes abych naprosto přesně věděl jaké jsou možnosti. Také jsem prolistoval stádo katalogů. A pokud se to realizuje, bude to zralé na nafocení a uveřejnění v odborném tisku. Samozřejmě se souhlasem majitele. -
« Re: VITO - ať žije hudba
Ivane, vsechna cest Ti a tomu monterovi, hrajeto suprove! Ten sub ma nadherby cisty, silny a mohutny basy, radost to poslouchat. Pekne se rozehrava a skoro mi zacina vyrazet dech :-)! Jinak zbyle repro taky super, kristalove ciste vysky a ten zesik to zasobuje v pohode! Kdyz se to zesili, tak se v tom aute neda ani vydrzet :-)! Jinak jsme skoncili po seste vecer! -
« Re: VITO - ať žije hudba
Abych mohl zkusit něco vymyslet, potřebuju vědět, jakou máš představu o kvalitě, ale hlavně kolik jsi ochotný za Car HiFi utratit. Můžeš koupit chrčítka za 400,- Kč, ale také špičkové reproduktory za 200.000,- Kč a všechno mezi tím. Zesilovače, subwoofery atd. Nech tady e-mail a částku. Během dvou, tří dnů bych zkusil něco navrhnout. Mezi tím se podívám jaké má Vito montážní možnosti.