Musika v autě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: free air vs. bass box vs. basova tuba
luf- existuji skutecny free-air subwoofery a nektery nejsou drahy, alespon ne podle toho, co mi rikal ALL! Ja mam ted box a hraje to supeeer! Nevim proc, ale tuba neni moc oblibena, box asi hraje lepe, protoze pouziva basreflexy, coz hodne umocnuje ten zvuk! -
« free air vs. bass box vs. basova tuba
Co z toho je lepsie? Tuba stoji pri rovnakych vykonovych parametroch priblizne polovicu toho, co box. Kolko stoji free-air, netusim (mal si pravdu, ze skutocnych free-air je ako safranu, nakoniec som sa o kazdom docital, ze free-air je iba mozna alternativa instalacie atd.) Mam z toho hlavu ako balon a vobec neviem, ako dalej :-) Ked ma to moc nastve, tak sa na SW vykaslem a budem mat iba to, co mam uz doteraz.
A este jedna malicka otazocka - daju sa niekde zohnat take nozicky, co by nasmerovali vyskac priamo do interieru? Niektore repro ich maju priamo v sade, ale samostatne som ich nevidel (a moje ich v sade nemaju). -
« Opel Corsa
ALL, kamarad ma radio Sony a chtel by k tomu nejake repro, aby mu to hralo. Ma Opel Corsa r.v.91, jenze nechce utratit moc penez, chce to nejlevnejsi. Problem je v tom, ze tam snad nejsou ani repraky :-), vpredu jsou ty maly ovaly a vzadu nejaky 8 nebo 10cm, co by jsi navrhnul? A hlavne za jakou cenu? Ja mu to potom reknu! Dik -
« Re: VITO - ať žije hudba
ALL, tak jo, ja si vezmu raketu a pujdu trenovat! :-) Jeste musim vypodlozit SPZ, protoze kdyz dam pod ni ruku, tak ji jednou necitim, jakoby ta SPZ odlitla a podruhe mi ty ruce skoro usekne! A hlavne je to jedina vec na aute, ktera drnci, coz je super a rychle resitelne! -
Dej zvenčí traverzu jako závoru. Nebo ty dveře nech otevřené a používej to jako reaktivní pohon. Nebo tím můžeš likvidovat pronásledovatele. Případně můžeš do bassreflexových nátrubků nabíjet tenisáky a tak si trochu zatrénovat.
Myslím, že sem něco k lepšímu dáme, ale já toho stvořil 4 strany A4. Snad až to bude konkrétnější. Stejně jako u Scénica jsem byl v autosalonu Mercedes abych naprosto přesně věděl jaké jsou možnosti. Také jsem prolistoval stádo katalogů. A pokud se to realizuje, bude to zralé na nafocení a uveřejnění v odborném tisku. Samozřejmě se souhlasem majitele. -
Ivane, vsechna cest Ti a tomu monterovi, hrajeto suprove! Ten sub ma nadherby cisty, silny a mohutny basy, radost to poslouchat. Pekne se rozehrava a skoro mi zacina vyrazet dech :-)! Jinak zbyle repro taky super, kristalove ciste vysky a ten zesik to zasobuje v pohode! Kdyz se to zesili, tak se v tom aute neda ani vydrzet :-)! Jinak jsme skoncili po seste vecer!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!