Musika v autě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 14.10.01 23:32
« 2xtra
Neviem ci citas Watt ale ak si tam videl Polo (sice starsi model 6N) s alpine a canton a chcel by si nieco podobne (vulgo presne to iste) v rozumnej cene tak sa mi nechaj kontakt na seba na hidden_danger@pobox.sk a uvidis, ze sa da urobit rozumna cena. -
« Re: este raz SONY
Vždycky se objeví pár příspěvků než dopíšu.
Nevím, čemu říkáš zajímavé ceny. U nás nabízí Sony maloobchodní marši okolo 18% a to je bída. Fakt ale je, že nemám aktuální ceníky. Vzhledem k tomu, že se touto problematikou tak trochu zabývám, troufnu si tvrdit, že mám docela přehled o možnostech českého trhu včetně značek a cen. Bohužel ne Slovenského -
Subwoofer jsem nepočítal proto, že by tam byly jen ty dvacítky CAX 327 (80 W RMS, 50 až 22000 Hz, citlivost 92 dB - proti dvacítkám Sony velmi výrazně lepší).
Variantu s C 602 považuju za vynikající. S dvacítkami je to kvůli ceně. Ale i tak lepší než Sony. Mám pocit, že jsi pro Sony pevně rozhodnutý. Pokud ano, drž se aspoň toho, že koupíš drahé reproduktory dopředu a levnější dozadu. -
All> praveze som sa nerozhodol, len pre radio som sa rozhodol ze chcem urcite to SONY ked nie kvoli nicomu inemu tak aspon kvoli dizjnu ;-)
vsetko ostatne si necham poradit napriklad tebe a mrackovi, pretoze sa nevyznam, ale vravim aka je situacia, ze SONY mozem mat za zaujimave ceny, AXTON pojdem pozriet ci sa da vobec zohnat u nas ... poslem ti este email co ma napadne aj s tymi velkoobchodnymi cenami SONY a potom mi napises k tomu nejaky AXTON ako alternativu? -
Promiň, ale vždycky je možnost volby. Se Sony mám tu zkušenost, že to co opravdu hraje, je příliš drahé. Troufnu si tvrdit, že dosáhnu srovnatelnou kvalitu za cenu o 25 % nišší. A ceny? Ty jsou přece pohyblivé.
Mám pocit, že jsi se už pro Sony rozhodl. Osobně bych si od Sony nevybral nic. Z výše uvedených důvodů. Měl jsem mimo jiné možnost slyšet jejich předváděcí Alfu (jarní Tuning Show v Brně) a to mě v mém přesvědčení utvrdilo. Měli tam super video a monitory a Playstation. Jenže to je mi v autě k ničemu. Zvuk prostě nic moc. Na té samé akci byla i Octavia od Basysu (Pioneer). Za ty prachy? Ani náhodou.