Musika v autě
"-- skrytý --" 14.10.01 23:32
« 2xtra
Neviem ci citas Watt ale ak si tam videl Polo (sice starsi model 6N) s alpine a canton a chcel by si nieco podobne (vulgo presne to iste) v rozumnej cene tak sa mi nechaj kontakt na seba na hidden_danger@pobox.sk a uvidis, ze sa da urobit rozumna cena. -
« Re: este raz SONY
Vždycky se objeví pár příspěvků než dopíšu.
Nevím, čemu říkáš zajímavé ceny. U nás nabízí Sony maloobchodní marši okolo 18% a to je bída. Fakt ale je, že nemám aktuální ceníky. Vzhledem k tomu, že se touto problematikou tak trochu zabývám, troufnu si tvrdit, že mám docela přehled o možnostech českého trhu včetně značek a cen. Bohužel ne Slovenského -
« Re: este raz SONY
Subwoofer jsem nepočítal proto, že by tam byly jen ty dvacítky CAX 327 (80 W RMS, 50 až 22000 Hz, citlivost 92 dB - proti dvacítkám Sony velmi výrazně lepší).
Variantu s C 602 považuju za vynikající. S dvacítkami je to kvůli ceně. Ale i tak lepší než Sony. Mám pocit, že jsi pro Sony pevně rozhodnutý. Pokud ano, drž se aspoň toho, že koupíš drahé reproduktory dopředu a levnější dozadu. -
« Re: este raz SONY
All> praveze som sa nerozhodol, len pre radio som sa rozhodol ze chcem urcite to SONY ked nie kvoli nicomu inemu tak aspon kvoli dizjnu ;-)
vsetko ostatne si necham poradit napriklad tebe a mrackovi, pretoze sa nevyznam, ale vravim aka je situacia, ze SONY mozem mat za zaujimave ceny, AXTON pojdem pozriet ci sa da vobec zohnat u nas ... poslem ti este email co ma napadne aj s tymi velkoobchodnymi cenami SONY a potom mi napises k tomu nejaky AXTON ako alternativu? -
« Re: este raz SONY
Promiň, ale vždycky je možnost volby. Se Sony mám tu zkušenost, že to co opravdu hraje, je příliš drahé. Troufnu si tvrdit, že dosáhnu srovnatelnou kvalitu za cenu o 25 % nišší. A ceny? Ty jsou přece pohyblivé.
Mám pocit, že jsi se už pro Sony rozhodl. Osobně bych si od Sony nevybral nic. Z výše uvedených důvodů. Měl jsem mimo jiné možnost slyšet jejich předváděcí Alfu (jarní Tuning Show v Brně) a to mě v mém přesvědčení utvrdilo. Měli tam super video a monitory a Playstation. Jenže to je mi v autě k ničemu. Zvuk prostě nic moc. Na té samé akci byla i Octavia od Basysu (Pioneer). Za ty prachy? Ani náhodou.