Musika v autě
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Blaupunkty
nemal som rad Blaupunkt do doby,nez som si na nich sah.jednoznacne super dizajn(kde sa hrabu 1425-farebne disko displeje,aj ked nova rada BL.podlieha ubohemu vkusu zakaznikov...)
-ale tuner u Blaupunktu je jednoznacne super!
a co sa tyka co je lepsie-zalezi vzdy od konkretneho modelu.V kazdom pripade je Bl.spolahlivy stroj so super radiom.To,ze sa zahrievaju,znamena,ze sa v nom aj nieco deje.Ak ma niekto udany vykon 4x40W a radio je studene,tak realny vykon je asi 4x10W.co je asi real u dnesnych radii.niekedy udaval BL.vykon podla DIN normy.ostatny vyrobcovia podla poziadavku zakaznika.Keby sa aj dnes udaval vykon realne,tak maximum by asi bolo 4x15W.a to som asi aj tak prehnal.inak mam Sony. Miro -
« Blaupunkty
Mate nekdo zkusenosti s novejsima Blaupanktackejma radiama ?
V obchodaku, kdyz jsem na ne sahl, byly vzdy strasne rozpaleny. Prekvapilo to i prodavace a predestiram, ze tomu tak bylo v nekolika obchodech a vzdy jen u Blaupunktu. Prej maji lepsi radio a horsi prehravac jak Sony, je to pravda ? -
« Re: Co do Octavky Combi ?
Bohuzel nemam Octavii, tak nemuhu blize specifikovat "dobre umisteni". Je potreba dat pozor na polohu oproti ovladani steracu. /jinak si navzajem prekazi a nema to efekt/. Dobre je to u MB (S-klasse)ten pro jistotu nema packu na prave strane, ale dve na leve.
P.S. SONY neni spatne (mel jsem starsi typ - 5let) odesla mechanika(kazetak), ale to bylo davno.-Rolf- -
« Re: Co do Octavky Combi ?
nie ze by som bol velky zastanca SONY,ale rozhodne mu dam prednost pred akymkolvek PIONEEROM.Mam 5 rokov stary model,cely pomedeny bez koncakov-teda len receiver!Kazetak ma laseramorfne hlavy,neuveritelny zvuk,tuner vyhodnocuje signal z dvoch anten (stal 20tis.Ck-a to este musite kupit stvorkanal zosik aby to hralo),a musim velmi dlho hladat,aby som nasiel nieco lepsie od inych firiem (v tej cene asi ani nie)...Ale najst vhodne miesto pre ovladaci joystick je na dlhe zimne vecery...V tomto jednoznacne vedie Kenwoodacke D.O. odspodku na volant-je to spica.
-K veci.Kvalitny zvuk do Oktavky-ked nasi chalani robili Oktavku na autosalon do Nitry tak za pol dna rozobrali vsetky dvere-a potom dva dni rozmyslali ako do tych nemoznych plastovych veci osadit nieco normalne!Vysledok bol fakt"ohlusujuci"-ale popis instalacie je na A4.
-vela stastia a ciste usi! miro. -
« Co do Octavky Combi ?
Hledam slusny radio c MC prehravacem a CD-changerem, ktery bych chtel umistit do bocni uzaviratelne schranky v kufru.
Co mi doporucite ?
(Sony XRC5100R s 10-nasobnym changerem (vleze se do te schranky ?) Mate nekdo zkusenosti ?).
Mate nekdo zkusenosti s tim sonackym dalkovym ovladanim (hruska vedle volantu) ?
Su zooofaleeee, pomozte, poradte. Cau. Brnak. -
« Re: Pokus o ozivení.
Taky me to mrzi, ale asi jsou ted vsichni bez penez, tak jako ja, a tak nikdo nic nevymejsli. Ja sice mudruju nad tim, jak ozvucit moji Toyotu, ale zatim na to nemam ani kacku. V prvni rade chci vymenit original repro - precejenom 10 let stary repraky v aute nemuzou hrat ani kdyby chteli ;-) Takze hledam nejaky prijemny levny repro, asi dvoupasmo, zatizitelnost alespon 40W ale spis vic. Je to bohuzel ten nejmensi rozmer (kolem 10 cm), vetsi se tam nevejdou. V druhy vlne pujdou repraky dozadu, tam si brousim zuby na nejaky vetsi ovaly, mel jsem kdysi Alpine a byly sqely. Pak teprv prijde na radu nejaky radio, chtel bych minidisk, ale mozna to bude z cenovejch duvodu single CD (udelam si kopie CD abych si neposkrabal originaly). Menic nechci, je to pro me zbytecna investice a nemam ho v aute kam rozumne umistit. O zesilovaci neuvazuju, ale radio by melo mit alespon 4x40W. Casem mozna pribude aktivni Subwoofer - ale to uz je vzdalena budoucnost. Tak vcil babo rad. Mate-li nekdo nejake rady ci konkretni nabidky tak sem s nimi.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Pokud jde o to zahrivani, pak mam strach, aby se tam "toho nedelo az moc" a po delsi jizde nebylo po radiu.
Porad se nemuzu rozhodnout, jestli Sony (priserne vyresene ovladaci prvky - snad to resi dalkove ovladani nekde u volantu) a nebo pekne Blaupunkty.