Ford Sierra
« Re: hadice na TD
Díky za snahu. Sháním ještě plastový kryt rozvodů. A chtěl bych se zeptat na následující závadu. Zjistil jsem, že mi teče z motoru nafta. Při pohledu ze spodu to je uprostřed, hned za chladičem. Díval jsem se pod autem a nezjistil jsem odkud by to mohlo valit. Dost to kape za chodu motoru. Jediné co jsem zjistil je sjetá sponka ve spoji trubka-hadice dole za čerpadlem ve směru k interieru, ale hadice je nasunutá. -
« Re: Hlava 2.0i r. 90 to ROB2
No... podle nějakej papírů to má 130, ale já bych řekl, že 230... všichni říkají, že mám diesla na benzín.... :o))) Ten zvuk je celkem hroznej.... hlavně mi přišlo, že to strácí výkon... ale to je možná také tím, že mám v kufru naložený nějaký betonový kvádry, aby to neklouzalo... :o) -
« Okno
Tak zase po delší době ahoj všem.
Kdopak víte kolik může stát na mou 1.8TD přední okno?Začíná se mi na něm klubat malér.U zpětného zrcátka jsou již dvě,zatim nevím jestli zvěčujicí se praskliny!(a už vůbec nevím od čeho).
Za 2 měsíce jdu na STK,snad to nevypadne.
Ahojky Ivan