Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:50

« cosworth

jen tak pro zajimavost...na mobile.de jsem ted uvidel cosika za 4900 EUR. Je to ctyrkolka, antracit, krasnej lak a 280 koni, najeto 130 tisic.
    Vsadim se ze pristi tyden uz tam nebude...
    mit ty prachy...
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:42

« Plechařina

Nemáte někdo kontakty na karosářský díly? Potřebuju plechy na Hondu Accord 76-81 3dv. Je to krasavec! ale krapet shnilej.....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:38

« Re: vibrace pri brzdeni

Hlavně nekupovat Ferroda. Teď nevím, jestli jsou stejný 4x4, ale myslím, že jo. ABS kotouče jsem koupil Ferrodo 2800/pár, a měly o 5mm jinou celkovou výšku! Vrátil jsem je a ve fordu koupil motorcrafty za stejnou cenu :-) zadní kotouče mám už 5 let původní(asi ještě z výroby!)...jeden z mála pův. dílů na mým autě(3. kastle, 3. motor, 2. převodovka atd). Už jim moc nezbejvá....Kolik teda stojí ty zadky???
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:36

« Re: Tlumice ! (Re: Petom1)

A co se tyka tlumicu, pujdu do novych originalu. Zajimave je, ze Ford ma bez par korun stejne ceny plynovych i olejovych... Po zkusenostech s plynovymi Monroe uz nic takoveho nikdy vice - u me vyhral olej. A co se konkretnich cen tyka, mezi prodejci se nelisi - olejovy predek 2058.- / zadek 2013.- Zadek je komplet vcetne horni gumy, nova guma na predek stoji 248.-, lozisko 180.-, miska 286.- matky 50.- a takovy ty talirky 168.- :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:34

jak na ktery auto..... moje zadni kotouce u Forda staly pres 2000,- za kus
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:32

:)) Taky skoro nebrzdim. Mam tam ty nemecky, tehdy jsem jeste netusil, ze Ford dramaticky zlevnil nahradni dily. Jinak myslim, ze kotouce vedou proto, ponevadz je to posledni vec, kterou nekdo pred prodejem resi :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:17

to J77: ja vim, chtel bych originaly. Sada 4 kotoucu (predni plus zadni) ale vychazi tak na 9000 CK, jsou drahe ty zadni, takze z tohoto hlediska ty bubny jsou lepsi. Ale zas rikam si, ze kdyz ja to koupim jednou tak mi to musi vydrzet, brzdim minimalne, minule jak jsem jel domu v noci, spocital jsem ze jsem slapnul na brzdu 5-krat (!!!), z toho 2-krat na hranici u celniku:)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  14:59

daytona: Jinak kdyz uz jste u tech kotoucu, pri soucasnych cenach originalu doporucuju kupovat vyhradne je. Italska druhovyroba se zvlni uz po kratke dobe, nemecka docela ujde, ale je jen o dve stovky niz nez origo Motorcraft, ktery jsem videl u Charouze za 1250.- / kus.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 12.12.03  14:08

jo jinak teď to nevibruje ani trochu ale ještě jsem neměl potřebu to někde pořádně zadupnout... + jak se mi hejbe volant tak předtim jen to vybrovalo i semnou samym
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  14:07

Zajimave, zatim vedou kotouce...dik za kazde info!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 12.12.03  14:05

jednou ještě s 1.6kou jsem to zadup z 130 na 0 na dálnici a přitom mi to začalo vybrovat, přestalo to po výměně kotoučů...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:58

Vyvazovani kol je naprostra samozrejmost, bez toho by sem asi nikdo z pravdielnych ucastniku ani nepsal, predpokladam :-) Jinak ja to taky menil v rychlem sledu, ale opomenul jsem ten stabilizator a s tlumicema (Monroe) jsem jak znamo sahl vedle (nehlede na to ze se nemenilo jejich ulozeni).
    Ad ELIT: Tak ta akce trva, ale ceny mi moc akcni nepripadaji. Predek olej=2137, plynokapalina=2100, zadek olej=1643, plynokapalina=2581. Na rall.cz lze koupit sadu Sachsu (ktere Elit nevede), olej nejak kolem 6500.- a plynokapalinove za +- 7500 (to si nejsem jisty), jenze je to Ostrava - dobirka.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:58

Já vibrace měl, vyměnil jsem kotouče a je klid. Jen to na zimních pneu působí trochu nejistě.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:37

Daytona & J77 - já mám vpředu plynokapalinový, asi rok a půl, spokojenost. Ale výrobcem si nejsem jistý, snad Sachs :-(

Už druhý rok jezdím bez vibrací předku. Relativně běhen krátkého času jsem vyměnil kotouče, obě ramena(samozřejmě včetně silentbloků stabilizátoru), pravý kulák(vůle), misky tlumičů + tlumiče. A nakonec jsem přezul zimní/letní a od té doby to nemá chybu. Vyvažování kol samozřejmostí.
    Nyní mám spíš pocit, že jedno zadní kolo mi "háže". A tak koukám, jestli nebudu mít vzadu něco, jak tu řešíte s J77.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:34

Diky, hned tam zavolam. Jen aby ta AKCE jeste trvala. Na webu uz ji nemaj :(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:33

daytona: Jo, vsak jsem psal, ze pri brzdeni mi nic nevibruje :-) Jinak na mym predeslym OHCcku mi to behem brzdeni vibrovalo dost, stacilo se na pedal jen podivat :), mel jsem kouslej brzdic pravyho kola. Po vymene zcela OK bez sahnuti na kotouce.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:27

« Re: Petom1

J77 - pokud na ty vibrace nemá žádný vliv brždění (nejrůznější intenzity), mělo by být vše okolo brzd OK a proto bych i já na tvém místě šel jako ty po "zadku".
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:26

to J77: minule jsem videl akci na Sachsy v Elitu. Meli je levneji a se zarukou 3 let nebo 100 000 km.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:24

« vibrace pri brzdeni

Takze nadhodim otazku: komu z Vas to pri brzdeni vibruje (do volantu, do podlahy...) Napiste i to jestli jenom malo (mne to taky nevyrve volant z ruky, spis pusobi pocit nejistoty)...J77- vim ze Tebe to nedela, zkouseli jsme to s Fidem.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  13:22

Melo tam byt "...160 kmh a zadek NEvibroval ani trochu..."
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…