Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 13.12.03  18:58

« Re: cosworth

Včera když jsem byl s přítelkyní v Praze se podívat po vánočních dárcích, tak jsme akorát probírali co je pro mě důležitější, jestli ona nebo auta (samozřejmě že ona) a zrovna jsme se blízili k sieře, která měla vzadu označení "Sierra RS Cosworth 4x4" tak jsem neměl moc času to prhlídnout, ale myslim že to zádná atrapa nebyla. Měl normálně pražskou SPZ. Bylo to nějaké AHT .. .. není někoho z Vás? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.03  13:36

« Fordici

Koukam, ze uz tu mame spoustu Scorpiku ... [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 13.12.03  09:05

« Nové číslo na mobil:

Bohužel jsem přišel o svůj mobil, nové číslo mám 737 024 142.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.03  08:57

FIDO: jsi ještě onlajn? nebo Michalides? dnes budem připravovat dílnu na tu skládačku, tak doufám, že to stihnu. Kdyžtak zavolám, nebo zaesemeskuju, že přijedu pozdějc. Dokdy tam asi budete?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.03  08:55

a to je tak všechno....můřeš koupit papíry na 67kw sierru a přimaluješ tam jedničku
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.03  06:40

jako ve škole - zvedneš ruku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.03  00:00

Když už jste u těch Cosíků,tak se chci zeptat kdybych náááhodou takové auto koupil jak by se dalo přihlásit?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  23:31

Ja vim, ale do posledni chvile to vypadalo, ze pojedu, dne pred srazem nicmene bylo vse jinak :-( Ale ted uz to tu ode me zaznelo tolikrat, ze kdybych nyni neprijel, musel bych si pripadat jako tluchuba :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  23:28

J77-já na srazu budu-třeba se šlapacím kosíkem-abys tam byl ty! Loni jsem tě tam nějak neviděl :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  23:24

Willy-před chvílí jsem vypálil pro tebe to CD tak doufám,že ti to zítra vyjde a stavíš se pro něj.Protože jsi platící web je tam všechno,tj. i schémata,fotky,recenze(třeba cosík RS 500).Taky může proběhnout výměna zkušeností mezi šlapacími cosíky :-)))o Je to docela rozdíl porovnat zadní nápravu co jsem vyndaval a následně vracel zpátky...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  22:33

« Re: Plechařina

DAYTONA: o těch plechách náhodou něco nevíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  22:31

Taky bych si nechal na jaře kosíka poťukat....ale jen, pokud bude jezdit.....do šlapacího vrážet nebudu, oddaloval bych tím dobu, kdy budou prachy na zmotorizování :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  17:20

Jinak ten Tvuj znamy - bude jiste onen slovutny klempir ze Slovenska, ze ? Tak tam svou prevodovku asi nedostanu, ledaze bychom to udelali na jare pri kastli, ono toho na ni neni zas tolik jako treba na tom favoritu o kterem jsi mluvil :-) A ohledne toho bych mel dve prosby, jednak jestli bys s nim to jaro prosim pekne v nejakych obrysech neprobral (jestli to chce delat nebo ne), a za druhe, jsou na Slovensku vrakace na Sirky v jeho dosahu ? Kdyby na nas neco vypadlo, jestli by to bylo kde sehnat...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  17:17

No prave. Ja jezdim denne hodinu az neomezene, takze s cosim bych asi diru do sveta neudelal :-) Jinak je ale hezkej a je to jeden z mych argumentu, jimiz odkazuji do patricnych mezi radobymasery v nejakych 150ti az 200te konovych pseudokarach :-) To jen aby to nevypadalo, ze je nemam rad - naopak. A na fidova i willyho uz se tesim (snad budou na srazu).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  16:14

to willy: jojo, prachy jsou problem:) to J77: to vis ze cosik neni prakticky, a "obycejne" sirky jsou v tomdle smeru o dost lepsi. A take to neni na kazdodenni jezdeni. K tomu potrebuje clovek dalsi auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  16:09

to J77: tak se tak na těch kombíkách neujížděj :-))) já kombíky taky rád, ale závodního jsem ještě neviděl :-))) to je jasný, že je těžký sehnat, ale vem si, že to je téměř jediná sierra, u které cena - už teď! - roste, a už poroste nafurt....ostatní půjdou už jen a jen dolů, a po čase většina zmizí. Cossie ne. Ještě možná 3dv. 2,8 xr4...Takže budoucnost sierra klubu vidím v COSWORTHECH!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  16:09

jojo, zitra probehne vymena. Druhou prevodovku jsem dostal od michalidese z bouracky (za co mu mockrat dekuju. Prochymu taky, ale on at si tu prevodovku necha, mozna ho bude potrebovat, ma stejne symptomy jake jsem mel ja) vzal jsem ho domu, a ten muj znamy mi ho zrepasoval. Teda jeste ne celkem, ten stredni hridel na ktery se zasouva spojkovy kotouc a lozisko, byl tudiz krivej, takze musime pockat az tam zitra rano dorazim, rozebereme tu moji prevodovku, vyndame hridel a sup do druhe prevodovky. Uz se na to tesim, uvidime jak bude radit. Skoda ze to nemuzu vyfotit, mohla by to byt pekna sbirka o MT75. A jelikoz rozmontujem tu moji, doufam ze uvidime proc mi tam nesla jednicka a proc to klepalo. Doufam...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  16:04

je z Rakouska. Ale v Salernu jsem objevil jednoho v plné palbě za 3000! kdybych měl prachy, bylo by to jednodušší a celkově i levnější, než shánět motor!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:56

Ja bych do cosiho nesel, neni to kombik :-) A je jich tu malo, neco sehnat, to musi byt veru porod :(
    Jinak se chci zeptat daytony - jak jsi dopadl s tou prevodovkou ? Psal jsi tu kdysi takvou vizi, kterou mam tez v planu - tzn. mit jednu do foroty, tu nechat zrepasovat jak jen to pujde, a az pak to prehodit. Podarilo se ? Zahledl jsem tu ze se na to chystas uz vbrzku - na namontovani.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.03  15:54

« capri

jedna spatna zprava: nesehnal jsem digital takze ted jeste nemuzu vyfotit tu caprinu kterou jsem Vam nasliboval. Takze pristi termin je po Vanocich...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…