Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
kostey 13.12.03 18:58
« Re: cosworth
Včera když jsem byl s přítelkyní v Praze se podívat po vánočních dárcích, tak jsme akorát probírali co je pro mě důležitější, jestli ona nebo auta (samozřejmě že ona) a zrovna jsme se blízili k sieře, která měla vzadu označení "Sierra RS Cosworth 4x4" tak jsem neměl moc času to prhlídnout, ale myslim že to zádná atrapa nebyla. Měl normálně pražskou SPZ. Bylo to nějaké AHT .. .. není někoho z Vás? :-) -
Willy-před chvílí jsem vypálil pro tebe to CD tak doufám,že ti to zítra vyjde a stavíš se pro něj.Protože jsi platící web je tam všechno,tj. i schémata,fotky,recenze(třeba cosík RS 500).Taky může proběhnout výměna zkušeností mezi šlapacími cosíky :-)))o Je to docela rozdíl porovnat zadní nápravu co jsem vyndaval a následně vracel zpátky... -
Jinak ten Tvuj znamy - bude jiste onen slovutny klempir ze Slovenska, ze ? Tak tam svou prevodovku asi nedostanu, ledaze bychom to udelali na jare pri kastli, ono toho na ni neni zas tolik jako treba na tom favoritu o kterem jsi mluvil :-) A ohledne toho bych mel dve prosby, jednak jestli bys s nim to jaro prosim pekne v nejakych obrysech neprobral (jestli to chce delat nebo ne), a za druhe, jsou na Slovensku vrakace na Sirky v jeho dosahu ? Kdyby na nas neco vypadlo, jestli by to bylo kde sehnat... -
No prave. Ja jezdim denne hodinu az neomezene, takze s cosim bych asi diru do sveta neudelal :-) Jinak je ale hezkej a je to jeden z mych argumentu, jimiz odkazuji do patricnych mezi radobymasery v nejakych 150ti az 200te konovych pseudokarach :-) To jen aby to nevypadalo, ze je nemam rad - naopak. A na fidova i willyho uz se tesim (snad budou na srazu). -
to J77: tak se tak na těch kombíkách neujížděj :-))) já kombíky taky rád, ale závodního jsem ještě neviděl :-))) to je jasný, že je těžký sehnat, ale vem si, že to je téměř jediná sierra, u které cena - už teď! - roste, a už poroste nafurt....ostatní půjdou už jen a jen dolů, a po čase většina zmizí. Cossie ne. Ještě možná 3dv. 2,8 xr4...Takže budoucnost sierra klubu vidím v COSWORTHECH!!! -
jojo, zitra probehne vymena. Druhou prevodovku jsem dostal od michalidese z bouracky (za co mu mockrat dekuju. Prochymu taky, ale on at si tu prevodovku necha, mozna ho bude potrebovat, ma stejne symptomy jake jsem mel ja) vzal jsem ho domu, a ten muj znamy mi ho zrepasoval. Teda jeste ne celkem, ten stredni hridel na ktery se zasouva spojkovy kotouc a lozisko, byl tudiz krivej, takze musime pockat az tam zitra rano dorazim, rozebereme tu moji prevodovku, vyndame hridel a sup do druhe prevodovky. Uz se na to tesim, uvidime jak bude radit. Skoda ze to nemuzu vyfotit, mohla by to byt pekna sbirka o MT75. A jelikoz rozmontujem tu moji, doufam ze uvidime proc mi tam nesla jednicka a proc to klepalo. Doufam... -
Ja bych do cosiho nesel, neni to kombik :-) A je jich tu malo, neco sehnat, to musi byt veru porod :(
Jinak se chci zeptat daytony - jak jsi dopadl s tou prevodovkou ? Psal jsi tu kdysi takvou vizi, kterou mam tez v planu - tzn. mit jednu do foroty, tu nechat zrepasovat jak jen to pujde, a az pak to prehodit. Podarilo se ? Zahledl jsem tu ze se na to chystas uz vbrzku - na namontovani.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!