Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  00:00

« Re: To:J77

O to strach nemej, vezlo me napr. na Synot a zpet :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  22:27

« To:J77

Já nic proti nemám,hlavně musí dojet v čas na zápas.kazach.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  22:18

« Re: To:J77

Na slusny silnici jede naprosto hladce a neslysne, ze by Ti z palubky nespadnul polozenej dvacetnik - az me to prekvapilo. Myslim si, ze Sierry jsou primo skvele navrzeny a konstruhovany auta, proto se tu take zastavam tech naprav. Jen protikorozni ochrana mohla byt lepsi, ale v te dobe to umelo akorat Volvo...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  21:58

« To:J77

To auto jezdí?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  21:56

« Re: Prečo pre Boha

Nejsem odbornik, ale selskym rozumem si myslim, ze urcite muze. Za zkousku nic nedas, pak napis, jak jsi dopadl. Vazne me prekvapuje, ze mas tolik problemu s vibrovanim - protoze na mem aute je vse ve stavu, ze by to vibrovat melo (vymlety silentbloky, vule na ridicich tycich, odrovnany tlumice, praskly pravy rameno vzadu), ale presto se tak nedeje. Napada me jeste jedna vec, podivej se na matky na kolech. Kdyz je mas zmrseny, treba kvuli tomu ze je nekdo pretahoval, jsou orezany jakoby do spicky a to by taky mohl byt problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  19:11

« Re: Navrhuji diskusi o Pneu pro naše Sierry

Puvodne jsem mel na kombiku vepredu zcela nevyhovujici 165 / 60 / 14 a vzadu 175 / 70 / 14 na plechacich. O zkusenostech s timhle obuti se nema smysl rozepisovat, asi je to kazdemu jasne. Nyni jezdim na 50% Continentalech Sport Contact 195 / 60 / 14 na obycejnych, mockrat rovnanych alu-kolech, nevibruje nic a auto v ramci moznosti sedi. Jedna tahle 50%tni pneu me prisla na 650 i s obutim, coz mi prijde jako rozumna investice, jednou za rok.
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.02  16:18

« Navrhuji diskusi o Pneu pro naše Sierry

Pánové, ujme se zde na pár dnů výměna názorů na vhodné obutí pro naše Sierry?

Mám na mysli osobní zkušenosti (raději pozitivní) jak z hlediska rozměrů , tak i značky a poměru kvalita/cena.
    Já osobně mám stále větší podezření, že nekvalitní pneu mi způsobuje vibrace vozu i volantu, na druhou stranu zvažuji kolik investovat do pneu u vouz starého 10 let, byť v perfektním stavu.
    Věřím, že méně zkušeným toto téma pomůže se zorientovat, a to zkušenější jistě rádi porovnají své poznatky.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  13:34

Teraz ma napadla jedna vec, ktorej som nevenoval predtím až takú veľkú pozornosť. Vzadu aj v predu mám obuté rôzne disky. Majú rovnaký rozmer no vyzerajú úplne inak. Majú totiž iné vetracie otvory. Vzadu a v predu mám na lavej strane disky jedného typu, na oravej strane v predu aj vzadu zase iného typu. Môže to spôsobovať vybrácie?
    Skúsim dať do zadu rovnaké typy diskov a uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  13:06

Zkus vyměnit ty kola ze zadní nápravy. Často se stává, že i kolo, který je vyvážený a vyvažovačka ukáže OK vibruje autem. Jestli máš druhou sadu nebo si můžeš někde kolo vypůjčit, určitě to vyzkoušej!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  12:48

To jsou veci. Moje zadni naprava ma hodne praskly pravy rameno a stejne se ani nehne. Vubec netusim, cim by to mohlo byt.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  11:25

To je síce fakt super a veľmi pekné, lenže problem je v tom, že mne vybruje hlavne zadná náprava, a s tým idu ruka v ruke vybrácie na celé auto. S prednou nápravou až také problémy nemám.
    P.S: Kolesá mám dobre vyvážené.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  11:20

Podivej, ted jsem si nechal rovnat predni kola, dva dny jsem jezdil s vepredu s jednim plechacem a jednim alu-kolem, oboje srovnany a vyvazeny, a taky mi nic nevibrovalo. Zalezi to predevsim na vyvazeni kol a na tom, aby ani jeden disk nebyl hnutej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  10:46

No podľa mňa sú.
    To ako myslíš že vo Forde dávali na všetky nové Sierry Alu disky? Dúfam že nepočítali s tým, že ich tam budem mať určite založené.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  10:45

No podla mňa sú.
    To myslíš že vo Forde dávali na všetky nové Sierry Alu disky. Dúfam že nepočítali s tým, že ich tam budem mať určite založené.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  09:39

« Re: Poskakování auta

Máte někdo zkušenost s vymláceným kardanem?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  17:20

Podle me nejsou tak spatny. Ted jsem prijel ze servisu, alu-kola mam srovnany a vyvazeny a nic mi nevibruje.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.02  11:10

« Prečo pre Boha

Povedzte mi prosíme niekto, prečo použili tí mantáci vo Forde do Sierry také nápravy aké použili. Veď sú s nimi iba samé problémy. Nemohli to najskôr odskúšať a následne to tam švyhnúť.
    Moja stará Škoda 120 síce nebola ktovie čo ale aspoň nevybrovala.
    Neberte to ako nadávanie na Sierru,je to inak fajn auto ale som už z tých náprav nasraný.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  10:21

« Re: Poskakování auta

Jeden mechanik mi říkal, že by to mohlo být kardem. Může vychozený kardan tak moc házet autem?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  07:59

« Re: Poloha volantu - poradte prosim

Mne to ale nikam netahne, kdyz natocil volant tak, ze je trochu sikmo, jedu rovne a drzi to.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  07:48

« Re: Poloha volantu - poradte prosim

No, co se týká prvních dvou příznaků, tam asi nic konkrétního neřeknu. Proč jde najednou točit zlehka volantem netuším, na zadním kole se asi něco přidřelo nebo zohlo (to jsou rady co?). Ale tohle asi víš sám. S vychýleným volantem jsem měl problém před pár měsíci po výměně ramen a silentbloků na přední nápravě. Najednou to začalo trochu táhnout doleva, musel jsem vyrovnávat mírným stočením volantu napravo. Tak následovala výprava do pneuservisu a geometrie. Výsledek: rozjela se sbíhavost, po seřízení bylo všechno zase OK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…