Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Moje auto!!!
Teepee - já mám bílýho kombika s černou spodní půlkou (original!) a taky se občas leknu na parkovišti.... a moje žena, jak je na parkovišti jiná bílá sierra, v klidu míří k ní.
Ještě že mám alarm s dálk.ovl. To kdybych už sám nevěděl, do které vlízt.... -
« Re: vymena prevodovky MT75 - zkusenosti
daytona - převodovka dolů? To asi raději ještě počkám....jak se to s tou 2 vyvine. I když jednou jsem se do těchto míst snažil dostat shora, přes ten rámeček, asi tam znovu mrknu. Řadící páka se mi taky docela "mele" za jízdy na jakýkoliv stupeň, na neutrál je v klidu. -
Nevim jestli to dobre vysvetlim ale snad:) Omluvte za gramaticke a jazykove nedostatky...Ta prachovka je presne predtim kde radici tyc prochazi samotnym blokem prevodovky nahore. Pak je tam jeden maly silentblok tvaru kostky do ceho vede radici tyc od radicky. Silentblok doporucuju taky vymenit, dejte tam novou nebo pouzitou s cim mensi vuli, radicka pak nebude mit vuli a nebude tolik hazet na neutral vevnitr. Myslim ale ze pri vymene musi prevodovka dolu... -
« Moje auto!!!
Tak jsem sel dnes (pondeli) z prace na obed, vylezu pred barak a jee, uf, moje auto, jak to? Tak se vzpamatuju, koukam, jina SPZ, jina podlozka pod SPZ (Frolik+Rataj), svetlejsi predni naraznik, i odstin barvy nepatrne jiny (mene zlute), vybava uvnitr stejna, barva interieru stejna, 14ky kola... SPZ sice vim, ale pochybuji, ze by se tu majitel pohyboval...
A v sobotu neco podobneho, krouzim na parkovisti v Praze-Stodulkach, vsude naval a najednou volne mistecko, sup tam, sakra, hele, Sierra, skoro stejna barva (jako ta dnesni), jenom je to hatchbag, ale vevnitr dost dodelanej, kurak...
No, pres pul roku jsem si myslel, ze ta krasna barva meho auta je (skoro) unikat...
Taky vas vase auto, nekde jinde, vzdycky tak prekvapi? -
Pri praci jsme odpojili kostru, takze museli jsme pak udelat reset RJ. S jistotou vam muzu rict, ze RJ si zvyka na styl jizdy. Ja mam spis takovej paprdovskej styl jezdeni, takze auto mi po jiste dobe je linejsi. Po resetu RJ jsem se nestacil divit, jak se mi to auto chova. Do otacek jde jako blazen, prakticky nepolevi az do 200, je mu jedno kopec, nekopec, rozhodne se mi zda silnejsi. Mate s tim nekdo zkusenost??? -
daytona - to je cenná zkušenost s tvou převodovkou. To teď musí být radost z jízdy, když si to tak chválíš
Mně chodila taky špatně 1 + R. Před rokem výměna spojky včetně ložiska pomohla. Jen mám po výměně pocit (nezvyk nebo to uděllali blbě?), že mi zabírá hned od podlahy. A taky mi tam teď jde hůř 2. -
Jeste neco: mozna je lepsi koupit prevodovku z auta, ve kterem radila naprosto ok. Z toho tudiz plyne, ze ty loziska na hrideli jsou ok. Zase na druhou starnu, kdyz se to necha zrepasovat, tak mas jistotu, ze z toho nebude vytekat olej, ze loziska jsou nova....atdatd... -
Celkem jsem tam nechal 11000 SK (kolem 8500 CK??), ale je v tom neco (malo) na praci plus za lakovani RS prahu (kolem 1500). Ty 4 loziska pro hlavni hridel stali dohromady kolem 4000 CK. Je to pouze odhad, nepodival jsem se do dokladu...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!