Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  10:45

« Re: Náledí

Vy tedy fšichni řešíte čím sypat a jaké zimní gumy....a já mám parádní vzorek, cesta byla sjízdná (Novořeporyjská - zdravím Michalidese) - ale co mi to bylo platný, když několik hodin stojí kolona nahoru k plzeňské dálnici :-(((((

Tak jsem se barand.sídlištěm vrátil, zapakoval auto v práci a hurá na metro:-((((((((( byl jem nsraná jak nikdy!

Netušíte někdo, co tam nahoře kdo vyvedl, že to tak stálo(včera okolo 16 až 18 hod)? Vypnutý motory, zhaslá světla..smutný pohled, ještě, že jsem se měl kudy vrátit.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  10:40

« Re: Moje auto!!!

Rob2 - jo, mě se taky každý ptám, čím jsem si ten spodek "střikal"...:-(

Jednou mi dokonci v servisu technik radil, jak to stříknout proti rzi a pak na to bílý lak...já mu říkám a proč a kde vidíte tu rez?

Mě osobně se ta černá líbí. Když vidím vedle sebe komplet bílou sirku (ovšem s červeno-černou lištou uprostřed), tak mi na té spodní půlce něco chybí....vždyť ta černá krásně navazuje na pření i zadní nárazník!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  10:14

A vyhnete se taky Bratislave, pokud mozno s velikou objizdkou...pokazde kdyz projizdim Blavu, tak dostanu pokutu. A to dodorzuju vsechny pravidla. Porad to okecam na 200 SK, ale uz jsem tam nechal asi 1400 dohromady. V nedeli jsem treba dostal pokutu za to, ze jsem mel rozsvicene mlhovky. Proc?? Byl husty dest, ale jich to nezajimalo, ani to, ze to za husteho deste zvysuje viditelnost vozu...takze ja cvakal pokutu, promoknul jsem a navic nic spatnyho jsem neudelal...*!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  10:05

Na slovenku silnicari sypou strk na nektere cesty - *!!!!! - ale ne ledajakej!!! nektere kaminky maji v prumeru 3-4 cm, navic jsou to ty lamane, takze pekne vam dokazou rozriznout gumy. Predstavte si, ze na takove ceste pred vama jede nakladak...tutove menite celni sklo plus svetla a lakujete kapotu. Kde to v prd..li zijeme????? Kazdopadne se vyhybejte cest II. a III. trid na slovensku...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  09:57

« Re: vymena prevodovky MT75 - zkusenosti

to prochy: ten zadni tesnici krouzek proste odchazi u MT75 a pak to svini prave na ten silentblok...je to proste tak...:( jinak rikam, drahe byli ty loziska a ty gumove srace, plus v te cene bylo i lakovani tech prahu...zas ted si rikam, ze musi byt pokoj, mam tam novou prevodovku, novou hardynu, novej silentblok a novy spojkovy kotouc...to musi jezdit
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  09:46

to michalides: a nebyl jsem to nahodou ja na tom Barrandaku???:))) jinak casem bych chtel do te kastle dat coswortha, ale sestivalce. Nebude to asi mit takovou dravost jako turbo, ale zas bude tahnout pekne odspoda. Ale to jsem uz tady psal, a zatim o tom vic recim nez konam...:( je mi taky jasne ze rekordy ve spotrebe lamat taky nebudu:)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  09:36

To ja Jirko jel vcera odpoledne a vecer z Teplic do Zlina po D1. To byl adrenalin, kam se hrabe axn. Dneska rano jsem vyjizdel po snehu 12procentni stoupak a taky to slo... Ale 4kolka by se hodila a na ty dalnici nejaky esp, kazdou chvili me predjizdeli borci.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  08:49

"Litam s Felicii ?" :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  08:42

U nás na Vysočině jsme k silničářům tolerantní. Necháme je v klídku vyspat do devíti a ani nám nevadí, že jezdí se zvednitou radlicí. Je s podivem, že v místě, kam jezdím na chalupu nikdy nejsou problémy s odklízením sněhu, ale v ZR a okolí skoro furt. Holt na vesničany v tomhle město nemá. Loni jsem jezdil se zimníma gumama všude, jen po městě s řetězama. Jak bude letos nevím, snad líp, sirka do sněhu zatím nešla, až v pátek. Zatím lítám s felicií a v těch cca 8 cm sněhu je to zatím v pohodě. Dnes ráno parádní jízda, za chvíli vyrazím zas.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  08:21

Víte, kdo je nejmenší na světě? ....čeští silničáři - napadne 2cm sněhu a není je vidět
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.03  07:56

« Náledí

Tak jsem včera čučel na TV a v Praze máte pěknou kalamitu. Samá zácpa :o))). Koukám že silničáři byli jako vždy zimou zaskočení. U nás to nebylo o moc lepší. Jel jsem včera po dálnici resp. silnici 1.třídy z Ústí do Teplic a všichni jeli kolem 50 km/h. Tak jsem to všechno předjel v druhém pruhu. A bylo zajímavé že jsem jel jen já a Mitsubishi Pajero :o))). Holt dobrý zimní gumy dělají divy.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  07:28

« Re: 4x4

JO, tohle je přesně ten případ, na kterej je osobní(nezávodní) 4x4 stavěno. Včera jsem si to zas po roce vyzkoušel. Za jízdy to vůbec neklouzalo a když jsem vylez z auta, málem jsem si rozbil hubu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  06:51

taky se musím pochlubit, v sobotu jsme s manželkou jeli koupit kapra a stromek, byla fest mlha a trochu náledí, táhli jsme se asi 50 za stodvacítkou, projeli jsme ostrou zatáčku, vyjeli na horizont, kde se otevřela krásná rovina, tak jsem natočil volant vlevo, škrtl o plyn. pedál, a že tu stodvácu předjedu, bohužel zadek pěkně prohrábl, předek se taky smýkl a už jsem letěl do pšenice, naštěstí příkop vedle silnice nestál za řeč, takže jsme skočili pouze několik metrů do dálky - žuch a valili v pšenici, zastavil jsem, obhlédl škody - nic jsem nenašel, otočili se a vjeli znovu na silnici - poučení :
    1. řidič ve škodovce viděl co se mi stalo, ale ani se neohlédl a jel dál
    2. ABS a zimní pneu mi byli úplně k ho*nu - mohl to být nejdražší kapr ve střední Evropě
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  21:50

Ja dnes na "fialovym hnusu" ucinil zasadni poznatek :-) To ze ma clovek zimni gumy a 5-6 mm vzorku neznemena, ze mu zadek nemuze ujet, nebo ze mu skoro nemuze ujet :)
    Ale oproti 2-3 mm gumam, ktere jsem mel vzdy az dosud, citim podstatne vetsi klid pri brzeni (nemam ABS), a rychlejsi reakci na pusteni plynu pote, co zadek zacal klouzat. Dneska jsem to testoval vsude mozne a bavilo me to :)
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.03  20:23

« 4x4

Tak by se mi dnes 4x4 hodilo. Napadl "hnus fialovej", a klouzalo to. Jó, Michalides, ten se má! Ale zase musí řadit :-) Za mě řadí (řádí?) automat.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  20:16

« Re: vymena prevodovky MT75 - zkusenosti

fidoford: Mi tam nějak docela chybí celý pedál, či co! Mají být dva, nebo tři? Asi mám něco blbě.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  20:08

rbr: Tu tmavou spodní část auta mám také originál. Mám toto barevné provedení dokonce v katalogu. Těžko se to ale vysvětluje - každý (skoro) za tím hledá maskovanou korozi.
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.03  19:33

« třídveřák

Tak dnes jsem konečně dovezl ten černej zázrak. Je to moooc pěkný. Ještě to bude chtít stříknout ten spodek a dutiny a můžu skládat. PS: neviděli jste někdo u kontíku ležet nárazník, masku, kapotu, křídlo, prahy a lemy cossie...pokud možno novej černej lak? ....hodily by se :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  19:25

« Re: cosworth

mňam! taky ho budu muset protááááhnout....půjčím si vlek, posadím někoho do patrola a sám si budu dělat hééééén héééén bžžžžžžžžžž :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.03  19:25

Souhlasím s Prochym-vínovejch sedanů jezdí hafo,spoustu jsem jich viděl v rakousku.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…