Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:33

« Re: Držte palce

to michalides: drzime palce!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:26

« Re: Moje auto!!!

kostey: to zamrzí, takto načatá kastle. Ale takových slušňáků, který ti tam něco připíše, moc nepotkáš. Ale co je to platný.....
    Sám se obávám, že až se mi jednou nějaký * podívá svým autem do kufru, tak se neudržím a ....
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:22

« Re: Letošní konečná

juchuchu: Tobě taky hezké vánoce a hodně spokojenosti se sirkou. A ty "dárky pro sirku" si musíš fakt ohlídat, ostatní na tom nebudou líp. Tak se měj krásně, hádám, že teď se prozměnu budeš věnovat rodině.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:18

« Držte palce

Dneska se v práci nadělují vánoční bonusy, tak držte palce! když budou tučné, tak sirka na příštím srazu zazáří, když budou slabé, tak budu mít víc času dodělat web - vys**u se jim na přesčasy!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  08:49

« Re: Letošní konečná

Tobě taky juchuchu přeji hodně kilometrů bez nehod. Měj se a užívej Sierry z plndla hrndla :o))).
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.03  08:32

« Letošní konečná

Protože jsem letos na Motorcafé asi naposled, chtěl jsem Vám popřát hodně kilometrů bez nehod a poruch. S Vašema sierrama to jistě nebude až taková potíž. Taky dárečky od Ježíška, ale ty si asi musíme na svoje sirky zajistit sami. Rozhodně aspoň u nás doma. Už vidím, jak manželka kupuje poloosu, simerink do převodovky, pakny, zapojuje centrál,...:))) Pokud je na tom někdo líp, upřímně mu závidím. Taky Vám všem podobně ulítlým přeju hodně zdraví v příštím roce, doufám, že se sejdem všichni na srazu.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.12.03  00:00

« Re: Náledí

co se týče náledí tak já dneska a včera po pražskejch okreskách najezdil 210km. se sjetejma letnákama, a v kufru jsem neměl skoro nic (ani rezervu, jen spacák a prázdnej kanistr od destilky). Líbilo se mi jak jsem jen potkával lidi v příkopech a pořád jsem si řikal, to sou blbci, kdyt já mám na rozdil od nich zadohrab s letnákama a lehkym zadkem a jezdim první zimu... Nikdy jsem nejel tak, že bych byl brzda provozu. + Párkrát jsem si skusil projet takovou polní cestu s navátýma 15cm sněhu... Jelo se tam 100x líp než po zledovatělí silnici. + Dopoledne se mi podařilo píchnout o !Hřebík!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

Michadides: Já právě jezdil ted 2 dny jen po Zvoli a i do Černík sem se jel podívat, dojel jsem k tomu obchodu, pak dál k tý odbočce do prava, tam jsem vysadil kamaráda, a chtěl jsem se otočit, protože nerad couvám. tak jsem to vzal přes ručku v 5ti kilometrový rychlosti a stejně to bylo moc rychle, trochu mi zatrnulo, ale vše v poho...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

+ Jěště bych mohl napsat: Asi někdo víte jak nesnášim VW Passat... Ráno jsem našel za stěračem lístek od nějakého generálního ředitele (souseda kamarada u ktereho jsem spal) že se omlouvá, že mi Prassatem vrazil do auta. 2x4 cm promáčklá kastle o 0,5cm na pravim přednim rohu auta. Mít sierka ten novější ksicht tak mám po blinkru.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  19:29

Pěkně jsem se dnes povozil – byl nějak menší provoz, tak to šlo. Pouze mému spolujezdci (manželka) se to nelíbilo. Že bych jel moc rychle? Nebo "občasné" vybočení zadní části že by bylo na vině? :-) Blahořečil jsem zadnímu pohonu, ten přední mi fakt nesedí. A že za poslední dva dny už ten přední pohon pár řidičů "vytáhnul ze zatáčky", jak praví slogan! Až do pole :-)) . "Přeraženého psa" nebrat! 4x4 je ale 4x4
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  17:30

u Zvole se nic nestalo, jenom prostě led nebyl vidět, na 4kolce to nebylo znát že bys jel po ledu, a když jsem vystoupil z auta tak jsem se sebou fláknul o zem - ujely mi nohy ! jinak neboj, sirka i já jsme celý :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  13:22

J77 - Jo s Felicií, je to moje služební. Ale oproti sieře se v ní spíš tluču... Tady je sněhu jako v Kocourkově. Je ho plná silnice, dělají se jazyky jak blázen a pole na lyžování jsou samej drn. Dost nepříjemně fičí. Takže si neužiješ ani jedno.
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.03  13:06

« zimni pneu

Nevite kde v Praze se daji sehnat zimaky Matadory Silika? Vcera jsem byl v nejakem pneuservisu a tam nemeli ten spravnej rozmer, nabizeli mi ale v tom samem rozmeru nejake Klebery ci co, ale staly 2000 za kus....to se mi nechce...
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 16.12.03  12:41

Včera jsem byl v Beskydech pro stromek, super klouzačka!!! Z prudkého kopce jedu skoro krokem, zařazená jednička, otáčkoměr cca. 1500ot. Najednou koukám otáčkoměr klesá pod 1000ot. - volnoběh a auto se začiná rozjíždět. Zezadu se ozývaly zjímavé zvuky, podle mně se jedno zadní kolo točilo naopak, ono to tak diferák na prázdno dělá. I bez ABS jsem nakonec zbruslil dolů. Pro velký úspěch jsem si to z cvičných důvodů zopakoval asi za hodinku ještě jednou.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  12:38

co se stalo u Zvole u Prahy??
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  12:01

Vám - nám nesněží
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  11:31

a už nám zase sněží :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  11:19

2rbr a rob2> moje byvaly kupicko r.v.89 bylo taky od vyroby od pulky dolu cerne. Me se to hrozne libilo. U bile a cervene mi to prijde temer zamozrejmosti. Na modre ci jine metalize by se mi to uz tak nelibilo. Byla to specialni barva ktera chranila lak proti kaminkum a asfaltu. Kdyz me nabourali a cely bok predelavali tak mi tam strikly klasickou barvu a tam uz nebyla takova "hruba" ale hladka jak lak. Myslim ze ani ve Fordu uz nevi, cim se to tenkrat strikalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  11:11

Daytono, na tom Barranďáku jsi to asi nebyl TY jedině, že bys měl vzadu nápis COSWORTH. Jinak co se týče 4kolky - paráda, fakticky jedu si takhle silnicí - potřebuji zastavit a vy--cat se, normálně zastavím, otevřu dveře, vylezu a práásk ležím na zemi ! a to to na tý silnici nebylo vůbec vidět !! - pro místní: včera večer cca po 22hodině Zvole u Prahy - fuj, od té chvíle jsem jel do Prahy jako pos*anej ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.03  10:45

Zase překlep : nsraná = nasraný.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…