Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Letošní konečná
Protože jsem letos na Motorcafé asi naposled, chtěl jsem Vám popřát hodně kilometrů bez nehod a poruch. S Vašema sierrama to jistě nebude až taková potíž. Taky dárečky od Ježíška, ale ty si asi musíme na svoje sirky zajistit sami. Rozhodně aspoň u nás doma. Už vidím, jak manželka kupuje poloosu, simerink do převodovky, pakny, zapojuje centrál,...:))) Pokud je na tom někdo líp, upřímně mu závidím. Taky Vám všem podobně ulítlým přeju hodně zdraví v příštím roce, doufám, že se sejdem všichni na srazu. -
kostey 17.12.03 00:00
« Re: Náledí
co se týče náledí tak já dneska a včera po pražskejch okreskách najezdil 210km. se sjetejma letnákama, a v kufru jsem neměl skoro nic (ani rezervu, jen spacák a prázdnej kanistr od destilky). Líbilo se mi jak jsem jen potkával lidi v příkopech a pořád jsem si řikal, to sou blbci, kdyt já mám na rozdil od nich zadohrab s letnákama a lehkym zadkem a jezdim první zimu... Nikdy jsem nejel tak, že bych byl brzda provozu. + Párkrát jsem si skusil projet takovou polní cestu s navátýma 15cm sněhu... Jelo se tam 100x líp než po zledovatělí silnici. + Dopoledne se mi podařilo píchnout o !Hřebík! -
« Re: Moje auto!!!
Michadides: Já právě jezdil ted 2 dny jen po Zvoli a i do Černík sem se jel podívat, dojel jsem k tomu obchodu, pak dál k tý odbočce do prava, tam jsem vysadil kamaráda, a chtěl jsem se otočit, protože nerad couvám. tak jsem to vzal přes ručku v 5ti kilometrový rychlosti a stejně to bylo moc rychle, trochu mi zatrnulo, ale vše v poho... -
+ Jěště bych mohl napsat: Asi někdo víte jak nesnášim VW Passat... Ráno jsem našel za stěračem lístek od nějakého generálního ředitele (souseda kamarada u ktereho jsem spal) že se omlouvá, že mi Prassatem vrazil do auta. 2x4 cm promáčklá kastle o 0,5cm na pravim přednim rohu auta. Mít sierka ten novější ksicht tak mám po blinkru. -
Pěkně jsem se dnes povozil – byl nějak menší provoz, tak to šlo. Pouze mému spolujezdci (manželka) se to nelíbilo. Že bych jel moc rychle? Nebo "občasné" vybočení zadní části že by bylo na vině? :-) Blahořečil jsem zadnímu pohonu, ten přední mi fakt nesedí. A že za poslední dva dny už ten přední pohon pár řidičů "vytáhnul ze zatáčky", jak praví slogan! Až do pole :-)) . "Přeraženého psa" nebrat! 4x4 je ale 4x4 -
oleowr1 16.12.03 12:41
Včera jsem byl v Beskydech pro stromek, super klouzačka!!! Z prudkého kopce jedu skoro krokem, zařazená jednička, otáčkoměr cca. 1500ot. Najednou koukám otáčkoměr klesá pod 1000ot. - volnoběh a auto se začiná rozjíždět. Zezadu se ozývaly zjímavé zvuky, podle mně se jedno zadní kolo točilo naopak, ono to tak diferák na prázdno dělá. I bez ABS jsem nakonec zbruslil dolů. Pro velký úspěch jsem si to z cvičných důvodů zopakoval asi za hodinku ještě jednou. -
2rbr a rob2> moje byvaly kupicko r.v.89 bylo taky od vyroby od pulky dolu cerne. Me se to hrozne libilo. U bile a cervene mi to prijde temer zamozrejmosti. Na modre ci jine metalize by se mi to uz tak nelibilo. Byla to specialni barva ktera chranila lak proti kaminkum a asfaltu. Kdyz me nabourali a cely bok predelavali tak mi tam strikly klasickou barvu a tam uz nebyla takova "hruba" ale hladka jak lak. Myslim ze ani ve Fordu uz nevi, cim se to tenkrat strikalo. -
Daytono, na tom Barranďáku jsi to asi nebyl TY jedině, že bys měl vzadu nápis COSWORTH. Jinak co se týče 4kolky - paráda, fakticky jedu si takhle silnicí - potřebuji zastavit a vy--cat se, normálně zastavím, otevřu dveře, vylezu a práásk ležím na zemi ! a to to na tý silnici nebylo vůbec vidět !! - pro místní: včera večer cca po 22hodině Zvole u Prahy - fuj, od té chvíle jsem jel do Prahy jako pos*anej ...