Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

01.02.03  21:52

« koupim

Levy predni reflektor na sierra 1988.je to H4+H3 ale neni el.ovladany.taky shanim pr.kapotu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.03  16:07

« Re: Diagnostika+volnoběh

Buudulin: Díval jsem se na kódy autotestu - všechny motory EEC-IV/EFI a 1,8 Diesel turbo kromě 2,4/2,9 a pod kódem 57 je "Příliš rychlá odezva na příkaz testu krátkého otevření škrtící klapky." Pokud bude letos sraz (mohu domluvit již zmiňovaný kemp v Moravském krasu), milerád půjčím kódy k okopírování (případně dovezu již kopie, pokud někdo předem požádá)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  10:47

« Re: shanim motor

Ted ta mam motor 2.0i. Jestli by tam sel 1,8 tak by to nevadilo, nejsem automechanik, ale porad mam z nynejsim motorem problemy.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 31.01.03  10:03

« Re: shanim motor

Jaký motor? 1,6, 1,8, 2,0, 2,3D...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  00:00

« Re: Lucas

to:residents. Vim,že servisují také v Zábřehu na M.,ale když jsem slyšel recenze ,tak bych raději zajel do Brna.I já asi budu nucen se svou 1.8TD navštívit Brno (starty).
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.03  21:33

« shanim motor

Schanim motor na ford sierra r. v. 1987. Motor musi byt repasovany, po celkove GO. Jen v perfektnim stavu. Dekuji za nabidky.
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.03  12:26

« Lucas

Nevíte, kde dělají na střední Moravě servis čerpadel Lucas? Nechce se mi jezdit až do Brna do Auto ZM [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.03  02:16

« Prodej Sierra 4x4, 2.9

Prodám Sierru 4x4 XRi,2.9, 1989,
    kontakt carom@seznam.cz, Praha
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.03  11:30

« Re: dotaz

OHC u motoru, DOHC nad pravou poloosou
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.03  14:47

« dotaz

Kde najdu sierre palivový filtr?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  08:53

Na pantatovo SOHC jsou taky draty smerem ke kabine.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.03  07:35

Mam ho na svem SOHC umisteny presne tak jak popisujes na svem ... :-))), ale jestli s nim uz nekdo neco delal a otocil ho, to netusim ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  23:28

Tak snad jsem vyřešil problém s volnoběhem. Alespoň doufám. Vyčistil jsem v ředidle motorek (cívku) volnoběžných
    otáček (ne cívku ale ten pístek). Jel jsem potom jen zkušební kilometrovou trasu - několik rozjezdů, dojezdů na spojce a brždění.
    Volnoběh normálně držel tak jak měl. Ale všiml jsem si na svém motoru jedné věci. Ten motorek, co jsem čistil, jsem měl v autě
    namontovaný tak, že konektor s drátkama jsem do něj měl přivedený od kabiny. Když jsem se ale kouknul do německého manuálu, na obrázek motoru 2,0 i OHC, tak i když to není moc zřetelný, tak tam to vypadá obráceně. Tedy konektor odpředu a rozšířená část motorku od kabiny. Je možný, že předchozí majitel do toho lezl a dal to naopak. Jak je to správně? Nevím, ale asi by to mohlo nějaký mít vliv na správnou funkčnost pístu. . Jinak díky za zaslané a budoucí reakce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.03  12:30

« Re: Svíčky

To by ty Boschky nesmeli delat nekde na Ukrajine nebo jeste dale na Vychode. Obdobne plati pro oleje Castrol ("Jezdim na Castrol!"), pneu Michelin ("Mate pneumatiky nebo Michelin?") atd. atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  09:02

Jestli ty kody ctu dobre, tak je to jenom informacni kod o tom, ze je tam namontovany ten volic oktanoveho cisla.

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.03  10:56

« Svíčky

Když jsem měnil svíčky, zůstal jsem u Motorkraft. Měl jsem totiž v ruce Bosch, a při pohledu na závit se mi zježily vlasy na hlavě (a chlupy tam - jinde) U Bosch asi nemají peníze na zakoupení nového závitového oka. Závit byl potrhaný (oko evidentně "dořezávalo"). Fuj!! Jako strojaře mě bolelo srdce. Doporučuji při koupi dívat se i na tuto část svíčky.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.03  10:47

Buudulin: Mám všechna chybová hlášení řídící jednotky DOHC, takže Ti asi nepomohu. Přesto se podívám, co to je za hlášení, a zkusím Ti dát vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.03  10:26

Koukal jsem se do sve chytre knihy a jsou tam popsany kody pouze v rozsahu 11 - 33. Ale je jich tam nejak malo, tak nevim, jestli se tomu da verit.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.03  10:14

Já jsem vůl. Tak znova.
    Chci se trochu připomenout se svým problémem. Mám 2.0i OHC a blbne mi volnoběh a řídící jednotka mi hlásí kód 57. Souvisí to? Co mám udělat? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.03  10:11

Chci se trochu připomenout se svým problémem. Mám 2.0i OHC a blbne mi volnoběh. Souvisí to? Co mám udělat? Díky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…