Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  16:57

« Re: km

To samozrejme vim, uz jsem psal ze delam v kompech a dobre vim, co je to reklamace, a to co pises o tom vydelavani za kazdou cenu, znam z vlastni zkusenosti vic nez dobre. O vikendu se zkusim zastavit (spis sobota po obede) a jen pro informaci, s kym si vlastne pisu ? Ze by pan Rajtr osobne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  16:44

viš reklamace je vždy trochu problém.teď to myslím obecně.málokomu se chce do reklamací.to je vždy ta nepříjemná stránka akce.nicméně se musí řešit a to hlavně ke spokojenosti zákazníka neboť jistě platí to že vydělat se nemusí za každou cenu a na všem.věřím že z jejich strany dělali co mohli no a prostě výjimka potvrzuje pravidlo.ukončimě debatu a navrhuju přijeď až tam budu (třeba víkend) a promluvíme o tom a pokusíme se to vyřešit.přece nechceme ty naše fordíky mít v nepořádku
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  16:14

Jinak jen aby v tom bylo jasno, samo o sobe mi nevadi ani ze to stalo, ani ze to trvalo dele, ani ze se napoprve objevily nejake zavady nebo nedodelky. Rozzlobily me hlavne ty reklamace, v tom je z me strany problem, a zejmena v tom, ze jsem byl od kluku-servismanu vzdycky ujistovan o odzkouseni a dosazeni kyzeneho stavu u reklamovaneho, jenze tomu tak ani jednou nebylo.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  15:38

to už těžko zjistíme jestli před dodáním bezvadně fungovaly.jsou to prostě staré díly a vím že kolikrát něco někde funguje výborně pak se to přendá jinam a vše je jinak. osobně vždy počítám s variantou že u starých dílů se může stát kdykoliv cokoliv.to se samozřejmě může stát i u nových ale u těch starých je asi ta šance větší.stačí špatná manipulace(třeba nezaviněná)při emontáži nebo převozu a je hotovo.ale tím v žádné případě neházím vinu jinam a na někoho jiného.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  14:04

Uz jsem se predem domlouval ctyrikrat a vysledek zname. Jinak pri vsi ucte, myslim, ze k ostrejsimu tonu mam plne pravo. Netvrdim, ze ti technici neumi delat, vim od jinud ze umi, nicmene na vlastni kuzi jsem se o tom nepresvedcil. Jinak nevidim duvod, proc bych mel za dily, ktere pred navstevou servisu naprosto vyborne fungovaly, lit dalsi penize do jinych novych. Jinak v cem se muze lisit nazor druhe strany nevim, zavady tam jsou stale tytez jako na pocatku reklamaci, cerpadlo pan Rajtr osobne slysel a palivomer mu klidne ukazu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  13:17

já tam nejsem ale kluci tam jsou. lepší je se domluvit předem.resit to nemusím nutně ale když někdo začne takhle ostře kvůli nabité zkušenosti s hlučným čerpadlem a nefunkčním palivoměrem psát o špatných zkušenostech tak mi to trochu vadí. já je znám moc dobře,dělají mi několik aut a pár mi ji už dodělali, a u některých spousta lidí od "fordů" tvrdilo že to nepůjde a vašek to dokázal, a fakticky je znám moc dobře.Možné řešení jsou originál nové díly.a je třeba znát názor obou stran a ten se momentálně liší.každopádně budeme pokračovat v debatě a něco nás napadne.
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.03  12:25

« xxx

Po delší odmlce opět zde.Na srazu se mnou určitě počítejte(pokud mě služebně někam na poslední chvíli nepošlou).To abych začal pucovat auto.Bohužel,coswortha nestíhám,při postupném rozebírání nacházím další a další problémy(např.prasklá podlaha na 3 místech,prorezlá místa aj).Na sraz přivezu fotky.
    U mé stávající sierky se opět začíná ozívat motor(hydroštely,těsnění dříků na ventilech).Neměl by někdo na prodej spodek motoru 2,0DOHC? Konkrétně by mě stačila klika s písty a kroužky.Mám nabídku za 4000,-,osobně si myslím,ža po vrakovištích se jich musí válet mraky,většinou se prodá pouze hlava.Pokud by někdo o něčem věděl,ozvěte se mi,prosím, na tel 606840783.Díky.zdravím všechny,Fido
    PS.Daytona-doufám,že ti to auto vyjde.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  11:05

Jsem docela zvedavy jak tato vec dopadne. RCC by sve renome mel zachranit tady v motorcafe...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  09:38

Jinak jestli to chces jeste resit, dneska vam tam muzu nechat auto celej den, jsem celou dobu u jednoho zakaznika kousek od vas.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  09:32

Jinak vis proc mi to taky tolik vadi ? Cela ta akce mela trvat tyden, napsanou jsme meli predbeznou cenu 10 000 a limit 12 000. Trvalo to skoro dva tydny a chteli jsem po me o 4 000 vic, tj. 16 000. Bez rikani jsem vam to dal, i kdyz smrdim korunou a dodneska mi ty prachy chybi, a co z toho mam ? Akoart problem a reklamace, ktery nikam nevedou.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  09:27

Kdepak, vsechny dily, s vyjimkou plovaku, ktery jsem privezl na posledni reklamaci, byly od Vas, vcetne cerpadla. Pan Rajtr mi sice pri druhe reklamaci palivoveho cerpadla tvrdil, ze uz jste zpatky sehnali to moje (od nejakych kamionaru, kterym ho pry prodal, nebo co), nicmene nesehnali - stale je tam nejaky hlucny smejd a to moje opravdu nebylo slyset - VUBEC. S palivomerem je to totez, kdyby to kluci aspon v jednom pripade opravdu odzkouseli, jak mi tvrdili, nikdy by mi pak nemohli rikat, ze uz je to v poradku - NENI. (mimoto nechapu, jak mohli pri posledni reklamaci za hodinu a pul stihnout sundat nadrz, vyndat plovak, prehodit do dodaneho plovaku cerpadlo, natrit vnejsi stranu plovaku antikorem, dat to zpatky a znovu nandat nadrz. Podle me to stihnout nemohli...) Ten zbytek bych i presel, zapadla matka kdesi se da prezit a nezabrouseny mista uz stejne pres zimu orezlnula, takze to uz je pase, ale ty predchozi dve veci mi vadi, a vadi mi zpusob, jakym jste odbyli reklamace. Delam v kompech, a kdyz u me nekdo neco reklamuje, nedam mu to zpatky, dokud to nekolikrat nevyzkousim a nejsem si opravdu jistej, ze je to na 100% OK. A do budoucna jsem se odradit nechal, chtel jsem u vas delat prahy a spojku, ale po techto
    zkusenostech opravdu ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  09:07

ale myslím že ty měněné díly byly od tebe a tam je asi dost těžké odjadnout jak se budou chovat
    každopádně si nemyslím že je hned třeba být naštvaný. při každé akci mohou vzniknout problémy a kluci dělají dobře a rozumí tomu. takže se nenech odradit v případě že budeš něco potřebovat v budoucnu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.03  07:33

« Re: Nárazník

Presne tak kupoval jsem ho predminuly tyden. Cerny me vysel na 2000 Kc a do toho patri takova chromovana samolepici listicka, tak ta vysla asi na cca 300 Kc. Jinak moje zkusenost s tim sehnat ho ted v zime na vrakovisti je presne takova, ze ho nesezenes. Proste nejsou. Obvolal jsem toho dost a dneska jsem rad, ze jsem sel do noveho.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  06:22

« Re: Nárazník

Nový stojí okolo 2000Kč. Já sehnal zadara s proraženým předkem a dobrýma bokama. Na autě mám zramovaný boky. Takže ty dva nárazníky musím nějak napasovat do sebe. Víceméně se ale dá říct, že od vánoc jsem ten nárazník sháněl a sehnal jsem ho včera, ale to jen náhodou, že ho chtěli vyhodit. Jinak jsem taky viděl nárazník sice vcelku, ale moc doškrábanej a ten dotyčnej chtěl 1800Kč. Jinak můžeš zkusit vrakáč v Beranově.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  23:00

Ja vim, ze delate renovace, a ze je delate dobre. Proto jsem tam take prijel. Spodek, dutiny, podlaha, to vse je udelane dobre. Ale ty problemy, ktere pri tom vznikly, se nepovedlo odstranit ani na ctyri pokusy, to mi asi moc na spokojenosti pridat nemuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  22:57

« Re: pro J77

Ano, tohle, cerpadlo, cinkajici matka vzadu a rada opomenutych - nezabrousenych a nenalakovanych mist, na kterych jsme se na zacatku domlouvali. Pokud to vezmu poporade, kvuli cerpadlu jsem tam byl 2x, stale jde hrozne hlucne (predtim nebylo VUBEC slyset), takze bud to neni to moje, nebo je spatne namontovane. Mnozstvi paliva totez, take 2x, na podruhe dokonce vlastni plovak, nicmene ani v jednom pripade se naprosto nezmenil stav vady (kterou auto predtim nevykazovalo), od cca 10ti litru niz se rucicka nehne uz dolu ani o milimetr a stale zustava nad cervenym pasmem.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.03  21:58

« Nárazník

Ahoj, mám problém, někdo mi na parkovišti nacouval do auta a rozbil mi přední nárazník, nevíte kolik může stát jinej někde na vrakovišti.Mám Sierru 2.0 Combi r.v.1991
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.03  16:39

« pro J77

teda množství paliva?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  16:36

« rcc

to byl ten ukazatel stavu paliva?
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.03  14:43

« km

motor má najeto 67000 a možná dohledám kdy byl přehozen
    jinak s rcc dělám několik let a spoustu akcí jako jsou velké renovace např US cars jsme udělali bez problémů
    pokud máš stále problémy tak dej vědět a vše se dá řešit
    od toho tam jsme
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…