Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  12:35

« Re: Moje auto!!!

jinak kostey-ho auto na to vypada dost dobre, skoda ze ten spodek je uz jako emental...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.12.03  12:35

rbr: no parkuje, ale taky jezdí... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  12:34

tak to už bude jaro - když ti kvete :o)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.12.03  12:34

« Re: Náledí

teepee: co jsem zatim já svou první řidičskou zimu vypozoroval, je to že člověk musí akorát předvídat, co bude za zatáčkou, když jede po okresce mezi poli a vidí že to roští vedle silnice končí, že tam bude navátej sníh z pole, nelepit se nikomu na p*del a pozorovat ostatní auta, jak před tebou jedou. Když jedu kolem benzimky, a vidim že vepředu nějak houstne provoz, blikaj výstražný světla apod. radši u ní zastavim, počkám 2min. a vidim že se kolona zastavila uplně. Vylezl jsem z auta a šel se tam podívat. Samozřejmě auta v příkopě nebo bouchlí čelem. Bylo jasný že to jen tak nepojede tak to všichni začali otáčet. Během otáčení zase někteří sjeli do příkopu a já to jen pozoroval. Na benzince jsem to otočil a jel jinudy. na silnicích byl ujetej sních až z toho byl led, tak jsem to vzal radši po poli, ale to už jsem snad psal. Ale fakt přezuju co nejdřív
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  12:33

kostey - to se to pak parkuje, když jí dáváš tak krátkou budoucnost :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.12.03  12:21

rbr: Načatá kastle? můžu se zasmát? :)))))))))))))))))))))) Počítám že jestli budu mít tuhle sirku příští rok eště tak v zimě tak když si zabouchnu kíčky v autě, tak dovnitř vlezu podlahou. Už takhle mám rohožku vždycky ráno přimrzlou k podlaze. Má sirka je pěkném stádiu květnatosti.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.12.03  12:13

já se pořád rozhoduju jaký zimáky koupit, fakt vim že jsou potřeba a když vidim auta v příkopech s letníma pneu tak jim v duchu (někdy i dost hlaitě) nadávám a přitom bych si měl nadávat sám sobě.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.12.03  12:07

« Re: Držte palce

tak teď nevim jestli ti mám přát to, nebo ono... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:38

Když máš sníh uježděný až na ledovku a takový povrch je právě v pruhu(po celé šířce), který tě přivádí na rychlostní silnici od většího města (např Kladno-Pha, 15.12.) , tak ti nepomůžou ani zimní gumy a musíš tam jet fakt krokem. A pak je z toho kolona několik km až do toho Kladna. J77 si možná vzpomene, o jakém úseku mluvím. Co ti je pak platný, že vše ostatní cestáři uklidili, když na "konci" najdeš takovýto kousek.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:31

Nepotkat Kosteye na letnich gumach? Myslim, ze tim jake pouziva Kostey obuti, zapada do vetsi casti vozidel pohybujicich se v tomto necase na nasich silnicich. Aspon s tim porad vsude v mediich otravuji, ze ridici nemaji prezuto, ze jezdi na letnich pneumatikach atd. Na druhou stranu, kdyz se rozhlednu, tak mi pripada ze dost aut zimni obuti ma, tak kdovi jak to je...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:22

daytona - koukám, to jsi asi neuvedl jen jako příklad, to jsi opravdu zažil. Mno....mno..musel bych ji prvně vidět, takto se to těžko posuzuje :-)

Mimochodem, na ženský za volantem mám názor, za který by mě určitě každá mohla žalovat......poznávám je už předem(žena se vždy diví, jak jsem to poznal), podle nevyzpytatelného stylu jízdy, podle pomalé jízdy po rovince, kde není žádný problém, podle konstantní rychlosti při jízdě přes město atd...

...ale o to víc si vážím těch několika málo vyjímek, které to přeci jen zvládají.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:11

daytona: :))) Kudrnaty vlasky... to chapu :))) Jinak diky za maila, odepisu v prubehu dne.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:06

Kosteyovi je jedno kam jede - vždyť pálí benzín pro radost - a po ledě to jede pěkně ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:04

to rbr: jo, jenze co nadelas, kdyz ve zbytku druheho auta najdes ke smrti vylekanou 18-letou blondynku - modelku s kudrnatymi vlasy, ktera vypada jak andilek a hrozne se Ti omlouva...V tu chvili jsem se stacil poze zeptat: Jste v poradku slecno??...:))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  10:04

kostey - taky bych tě raději přes zimu na silnici nepotkal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:53

kostey: Pri vsi ucte, jezdit v zime na letnakach je pekna deb*lita, nejde az tak o to, ze je mas sjety, ale hlavne o to, ze maji nevyhovujicich smes behounu, ktery je uz pri nule hrozne tvrdej a staci takovych -3 az -5, abys mel karu jak na bruslich. I kdybys mel v jetejch pneu koupit nejaky 3mm zimaky po trech stovkach, rozhodne bych to udelal, u Sierry zvlast.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:50

« Re: Zkouška na shěhu a ledě

radek.pri: Pokud vim, tak se se Sirkou da otocit pres zpatecku, ale dela se to jinak nez u predohrabu. Nekde jseme videl ceskz stranky "slides", kde to bylo pekne popsany. A ten clovek ma taky Sirku :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:40

daytona myslím, že já bych se v tu chvíli tak n*sr*l, že bych ani to "nádobíčko" nepotřeboval. Nejsem žádnej silák ale když je člověk fakt n*sr*ný....

PS: r*ději budu psát slušně.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:37

« Zkouška na shěhu a ledě

Zdravím, přesto že většinu týdne strávím ve škole, našel sem si včera čas, abych vyzkoušel, to co by mě mohlo nepříjemně převapit na ledu nebo sněhu. Doela sem se vyřádil s kamarádem co má Punto. Vyzkoušel sem účinky ABS, smyk na ručku, projet si zatáčku pěkně pod plynem apod. Vážně zábava. A srovnání s předním náhonem? Snad jen že se nedá na zpátečku otočit kolem vlastní osy, ale to náležitě vynahradí pohodlnější svezení, lepší motor a mohl byych pokračovat vy víte co myslím, takže se mějte, přeju hezký Vánoce a zimu bez nehod. Radus
    P.S: Bude server do Vanoc? Nebyl by to spatny darek.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.03  09:35

to rbr: je dobre nosit na takove pripady v kufru hasak nebo velikej francouzak:)) Baseballovka taky neni od veci...mne uz takhle jednu sirku znicili, a na tuhle mam velikou slabost...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…