Ford Sierra
« Re: Brzdy 2,3 D
TAN: Vida, Tebe bych tu necekal. Balyho golu skoda, ale po nem Brno odeslo, kdyby ho nedal on, dal by ho nekdo z nich... to se muze stat kazdymu. S Zizkovem mas pravdu, ale hraje se u nas, ne u nich, tak to snad s tema desitkama nebude tak horky. Jinak Ty mas taky Sirku ? -
« Brzdy 2,3 D
Nezná prosím někdo důvod, proč zcela nové kotouče jsou již podruhé na broušení, protože jsou křivé? Konkrétně levý přední. Po namontování - pohoda. Za dva měsíce házely. Vyměněn třmen s podezřením na to, že se nevrací. Důkladné očistění náboje i kotouče samozřejmostí. Za dva měsíce totéž. Máte někdo prosím odpověď? R. -
« Re: To Rad_lib
Ja, natürlich, už jsem doma....!! Dnes jsem měl na dílně kromě 2,3D (zdravím s úctou, milostivá) taky kombíka, na kterého jeho majitel navěsil po havárce bezvadný zadní nárazník ode mne, který by Ti vyhovoval. Čeká jako na smilování na něco mladšího v lepším technickém stavu a tu svoji chuderu mi tam nechá protihodnotou. Takže nárazník bude, jde jen o čas... A co se týče čtyřkolky, příští týden mi přijede po nabídce na odkup jedna kufrová, bílá doposud bezproblémová. Máš na mě číslo (608 88 79 12) zavolej. Dal bych Ti jistě vědět i bez připomenutí i když vím, že raději máš kombíky. Ale čtyřkolka je čtyřkolka. A jestli sedí v provedení combi, tak jako sedan nemá chybu! Ten kombík z Hradce je fuč, pán si ho vyzvedl a odhučel neznámo kam. Jestli do servisu, tak musí mít známost tak minimálně s Viktorem Koženým, protože spodek byl šrot. Taky aby ne! Technik v bazaru mi s hrdostí v hlase ukazoval strmou stráň za bazarem se slovy: "Ta musí být v pořádku, támhle tu cestu dokázala vyjet v pohodě. Zkoušeli jsme to několikrát...!" Takže co dodat? R. -
« Re: Nepravidelný chod volnoběžných otáček
To muze mit milion duvodu a strasne tezko se to resi. Od tech nejocividnejsich (spatne funguji ventil na volnobezne otacky, spatna ridici jednotka) az po zradne a nechutne (treba u mne to v predchozi Sirce byla praskla membrana posilovace brzd, kterou to salo falesny vzduch) - napr. zoxidovana ukostreni kabelu. -
« Re: Nepravidelný chod volnoběžných otáček
Mas 2.0 Weber karburator nebo 2.0i Jetronic?
Taky mi kolisali volnobezne otacky, ja mel 2.0 karb. Mel jsem tam spatny krokovy motor na karburatoru. Po jednoduche oprave (vyhozenim krokoveho motoru do *) jsem krasne nastavil volnobezne otacky. -
« Nepravidelný chod volnoběžných otáček
Ahoj "Sirkaři"!Mám takový problém...Mám Sierru 2.0 I CLX,r.v. 87,řízený katalyzátor.Stává se mi,že ve volnoběžných otáčkách má motor tendenci "chcípnout",někdy zhasne...po zahřátém motru...Příklad:přijedu na semafor,stojím na červenou a v pravidelném intervalu klesaj otáčky,někdy ale se cca. po minutě vyrovnají a drží...dokud opět nešlápnu na plyn.Nebo prostě při jízdě dám neutrál(jinak na neutrál nejezdím - jen jsem zkoušel!) a chce chcípnout,někdy chcípne uplně.Asi to je klapka sání či teplotní čidlo...?
Máte někdo s tímto zkušenost?Asi budu muset do servisu na počítač(tam chtěj 1100,-). Jinak jezdí perfektně,kastle vcelku v pohodě.Předem díky za radu.Email:Pavlospohodos@seznam.cz tel:777712409 (stačí prozvonit,zavolám) nebo 604635998.