Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  12:37

« Re: trabi

na balení by nemuselo být hned ferrari. ale určitě něco rychlýho, aby tě nedohnal ten mercedes-A :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  12:35

Tak na to by ti asi 150.000 měsíčně nestačilo :-))). a ten provoz! ale z 1,8TD to není takovej skok :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  11:45

A na vyplatnim pasku 150000 za mesic...(treba cistyho).
    Jo a jeste jedno Ferrari na baleni holek...
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.03  11:35

« trabi

Koukám, že jste se přes víkend rozšoupli. Abych přispěl, měl jsem jako druhé auto Trabiho. Teď ho má tchýně, bydlí v takový malý zapadlý vesničce, v zimě se tam neprohrnuje, lišky dávaj dobrou noc. Já na trabiho nedám dopustit - jednoduchý, spolehlivý, a když se někde zapadne, tak stačí dva lidi na to, aby byl zpět na silnici. Navíc v zimě je to jediný vozidlo, který nemá problémy s výjezdem místního neudržovaného kopce. A ty nádherný řízený smyky! Je sice fakt, že dnes jsou moderní auta, ale nevím, jestli bych se sirkou jel do lesa pro dřevo. Trabi to zvládne hravě. Už aby jsme si mohli dovolit aspoň dvě auta v rodině. Jedno na cesty pro celou rodinu - třeba Toyotu Previi. Pro manželku - MB - A s turbodieslem, pro zábavu Lamborghini na silnici, Hummera do terénu a třeba Porsche Boxter pro vítr ve vlasech.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  10:14

« Re: To Rob2

No pockejte, vartasy byli prece vetsi (a lepsi) nez hyundaje, ne??:))
    Vetsina vartasu jezdi jeste dodnes, a nektere maji uz bezmala 30 let...
    Co myslite, kolik Hyundaju a Matizu a podobnejch sracek bude v pojizdnim stavu za 25 let?? Rekl bych asi 1-2, ty budou ale vystaveny jako narodni pamatka v Phongjangu:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  10:07

« Re: Diody

Nechci chranit modre diody :), osobne bych si je asi nenamontoval na svoje auto, uz jenom kvuli tomu, ze policajt-magor si takove auto vsimne rychleji nez "obycejne". Ale odtud plyne vyhoda
    techto diod. Tyhle auta jsou lip viditelne, vsimnete si je rychleji nez ostatni. Zas tak moc nesviti aby protijdouci z toho mohli oslepnout, takze otazka je proc je nepouzivat?:)
    Jo a dalsi: jsou legalni?, a jestli jo, tak kam je muzete namontovat?
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.03  10:03

« To Rob2

DDR hyundai Matis s kufrem Mercedes :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  10:00

Chtěl jsem si koupit fluorescenční gumičky do stěračů, ale mám novej kat, nebudu to riskovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  08:55

Je prokázáno, že umístění modrých diod snižuje spotřebu paliva až o 5 % a opotřebení pístních kroužků na 3. válci o 10 a na 4. válci až o 15 %. Pozor ale na červené diody. Ty vedou k předčasnému opotřebení čepu pravého předního kola! Kdo nevěří, ať si přečte článek Ing. Manfreda von Blbsteina v Zemědělských novinách č. 45/89.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  08:48

« Diody

Můžete mi jako laikovi vzsvětlit, co je lepšího na autě s modrejma diodama? To je nějaká techno móda? Já jen, že jsem vyrost ještě na big-beatu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  07:08

« NO FEAR

Promiň willy zpletl jsem se ty určitě nejsi z Teplic. Mělo tam být pro faudyho :o)))).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  07:04

« Re: Sraz Ford

Faudy: Já v Řetenicích u nemocnice. Včera mě policajti zkrouhli (naštěští :o))) o 3 kilečka.
    Mám v nárazníku modrý diody a nějak se jim to nelíbilo. Kde vůbec podle vyhlášky můžou být ?
    Mám kouřové folie a to se jim taky nelíbilo, dále samolepka na zadním okně ( prej má být průhledná). A ještě voňavý stromeček za zpětným zrcátkem. Prostě hledali úplný ptákoviny. Ale jestli mám motor čistý a nekape olej a nebo sjeté gumy či kdy končí TK + EM. To je vůbec nezajímalo. Jo ještě že mám prasklý blinkr a že to hází jiný lom světla než je d¨áno. :o)))) . No řekněte nebyl to magor. Pro willyho a ostatní z Teplic: Jezdí v pol. oktávce a je mu tak kolem 55. :o))). A to jsem si jen chtěl trošilinku vylepšit mojí sierrku.
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.03  13:46

« Neznámi bazmek 2

Nazdar všetkým. Mám motor NET, čiže 2,0 OHC a opäť som si spomenul na jeden neznámy bazmek. Nachádza sa na karburátore (Weber2V) presne oproti akceleračnej pumpičky a má vývod na hadičku.Podla známej českej príručky to je podtlakový vstrekovač, v anglickom manuále to nazvali Low vacuum enrichment diaphragm. Ide z neho hadička to spodnej časti sacieho potrubia kde je nejaký teplotný spínač a potom sa napája hadičkou do jedného zo sacích otvorov karburátora,ktorý je umiestnený asi 5cm pod tým výstupom. Neviete náhodou na čo to slúži? Má to byť pri dosiahnutí určitej teploty zapnuté alebo vypnuté. Ja som ten teplotný spínač obyšiel a spojil to priamo. Vďaka všetkým.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.03  11:16

« Re: To Novakt

willy: A nesměj se, jo?!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.03  11:14

willy: "Klub příznivců modrého dýmu." Prostě německé přibližovadlo s velkým kufrem a tříválcem (nyní je tento počet válců moderní) pod kapotou. Trochu (hodně moc) smrdí, ale jede. Stavím domek, a tahej stav. materiál v pěkném autu, že? Chovám se k tomuto "autu" způsobem: "Použít a zahodit", což sice není pozitivní přístup, ale prostě k němu nemám vztah, no! A nikdy mít nebudu! Zlatá Sierra!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.03  13:36

A co máš za pracovní auto? smíchem určitě neumřu :-), nejsem ignorant. člověk někdy musí brát to co je, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.03  13:34

No přiznám se, že opravdu "chytrým" automatem jsem ještě neměl tu čest. taková sekvenčka, nebo bezestupňovka...hmm. Ale manuál mě baví. A navíc automaty neumím a mám hrůzu z toho, že by se mi v autě rejpal někdo jinej, než já sám. Holt se budu muset učit :-))) pokrok je nezadržitelný. A když nový auta nemají 3-pólovej diag. konektor jak sierra, ale třeba 20-pólovej, tak si asi v budoucnu k nové káře budu muset pořídit i autorizovanej servis :-)))))))))))
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.03  12:29

« Turbo

Tak cena za opravu(?)turba na coswortha je 14000,-Prý bylo celé v pytli,nešlo snad nic použít,proto sehnali nové.Je to opravené přes známého(strýc),zatím nemám jiné zprávy.Každopádně chci vadné věci zpět,je mi podezřelé,že to normálně(?)jezdilo.Předpokládám,že byla vadná minimálmě turbínka(začala škrtat),kluzná futra nějaké těsnění(netuším co v něm je).Možná byl odřený ten blok zevnitř,pak bych to chápal že to nešlo opravit.Uvidím.Jen tak pro zajímavost-kolik stojí repase turba na 1,8TD?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.03  12:16

No, já mám v autě úplně tupou skříň, neboť nemá ani sportovní režim, což bych občas i uvítal. I když: Kdosi (snad prof) mi na podobný postesk odpověděl, že převodovka, která sama řadí, nemůže byt blbá. Fakt je to ale návyková (těžce!!!) záležitost. Ta dřina, když jedu s manuálem! Levá noha, pravá ruka, uši hlídající otáčky, .... Také bych už nechtěl televizor bez dálkového ovládání, valchu místo aut. pračky, nebo dřez místo myčky! Ať žije pokrok! Nikomu ale "kvedlačku" nehaním! Koneckonců, svůj druhý - pracovní vůz, mám také v manuálu. Neptej se, co je to zač - umřel bys smíchem. Já zase někdy vztekem :-( Často :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.03  10:57

Vždyť nehaním tvoji :-))) Haním tu starší k OHCéčku. (no já automaty nemusím, ale proti gustu...ale rozhodně bych se v té tvé rád svezl, ať poznám pořádnej automat :-) )
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…