Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

02.05.03  19:12

« Prosba o pomoc - pro zrucneho Sirkare :-)

Ahoj vsem :-) tak mi zase o tyden posunuli navstevu servisu, majitel odjizidi pryc - ach jo. Tak se chci zeptat, nenasel by se nekdo sikovny z okoli Prahy, kdo by se mrknul na nekolik zavad, ktere me suzuji ? Jedna se o:
    -vymenu termostatu a termospinace (nespousti se mi zadna vrtule)
    -opraveni palivomeru (ukazuje vice - trvale, asi bude treba vymenit v RCC poskozeny plovak)
    -ten muj problem s vypadlym a ztracenym sroubem PZ casti Z napravy

Mam na seznamu i dalsi drobnosti, ale tohle me opravdu trapi. Dily nemam, musel bych je odkoupit. Kdyztak zavojete: 777117702 a diky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.03  19:09

« TEST

TEST
    TEST
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  09:37

« Re: DOHC

Jo, jestli by se nekdo chtel mrknout na moje auto, tak at mi sem napise mail, a ja mu muzu poslat nejake fotky. Celkem 3 kusy, prozatim, a jsou docela male, ale aspon neco.:)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  08:33

« Re: sraz červen

to keno: o srazu mam tyto informace:
    Hotel Panorama u Blanska, prijezd 21.6.2003 mezi ranni 9:00 a 11:00 (www.hotelpanorama.cz). Nezavazne potvrzeni ucasti je na
    muj-email@seznam.cz. Zatim asi to je vse co vim.
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.03  08:22

« DOHC

Tak vcera mi dorazila hlava valcu, opravena, zrepasovana (nove ventily, voditka, gufera, tesneni u obou vacek...) s rocni zarukou. Stalo mne to 8 tisic. Uz se montuje, delame take na predni naprave a rizeni, menime kulove cepy, spodek a dutiny uz jsou hotove, nastrikane. Po bouracce uplynulo trosku vic nez sest mesicu, a ja se tesim jako male dite ze dnes po takove dobe znovu nastartuju poradnej vuz. Mezitim jsem ridil jenom same sracky jako feldy a fabie.:)Uz se nemuzu dockat...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.03  10:14

« Re: sraz červen

Rád bych se srazu zůčastnil a chtěl bych vědět bližší plán tedy místo, čas, ubytování,program atd.Předem dík, jsem z Moravy
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:01

« Re: Rozvodovy remen

Jojojo,diky moc,uz to hledam.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  10:55

Myslím, že tam seženeš cokoliv. Polomotory tam a bloky tam mají určitě. Pro jistotu se tam zeptej na ceny. Já to kupoval hned v prvním Fordu ve Vídni Königer Ges.m.b.H.
    A 1210 Wien
    Brünner Straße 66
    Tel.:+43 (1) 277 80-0
    Fax:+43 (1) 277 80-16
    Email: info@ford-koeniger.at
    Homepage: [odkaz] jinak spoustu odkazů najdeš [odkaz] nebo přes [odkaz] , který je lepší jak google
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  09:45

To Residents - v tech AT dilech se da sehnat i treba blok s klikou a pisty?I na mladsi motory?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  09:08

Co se tyce te hlavy, tak ja si ji necham taky kompletne zrepasovat, ventily, voditka, zavareni.
    Dela mi to znamy, pocitali jsme tak 7-8 tisic za to. Jestli to bude hotove, dam vedet kolik to stalo a hlavne kde jsem to delal. Je na to rocni zaruka. Uz mi to delal take na Renaulte, tam ta hlava byla na 4 mistech praskla. Pak jsem s nim jezdil vic nez rok, a absolutne ok.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  08:50

« Re: Spojka nebo převodovka

Rekl bych ze Ti by to mohli dat na vsech vrakacich. Mozna i zdarma.:) Ma sedan a kombik stejne zachyceni zadni napravy?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  07:26

Pokud mohu doporučit, jak už jsem dřív psal, tak jdi do tzv. AT dílů (Austausch). Vzal jsem prasklou palici a zajel do Rakouska (jestli máš blíž tak Německo) a u Forda vyměnil s doplatkem za repasovanou se zárukou. V roce 95 to přišlo včetně kompletní sady pro výměnu (vačka, těsnění, šrouby atd.) na cca 14 tis. Tady za to chtěli 35 tis...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  17:58

Diky. Ted me ale trapi stejne vic ten sroub, nevim, po cem a kde se ptat, do pondeli ho musim sehnat a zatim nema tuseni jak...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  16:58

Nebo si nechat udelat GO hlavy...myslis ze sezenes dobrou hlavu z vrakarny??
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:57

No vzhledem k ventilum bude lepsi vymenit celou hlavu z vrakarny
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:39

jo, a menil se tam take olej.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:36

Tak to je mi moc lito! Jak vypada hlava (krome ventilu)?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:34

Na sirce jsem to jeste nedelal, ale na renaulte to stalo 3000, delal to znamy a trvalo mu to tak 5-6 hodin.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:29

Jak je to financne a casove narocny, takova vymena synchronu, povis prosim ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  15:27

Rika se, ze vymenena (nova) spojka si musi "sednout". Po generalce motoru mi to skubalo pri rozjezdu, pri pusteni plynu, pri popojizdeni velice pomalu na jednicku...
    Nevim jestli je to pravda, ale po nejakem case se mi to zlepsilo. Ale osobne bych rekl, ze spravne namontovana a nova spojka nema co skubat...
    Na Renaulte 25 co jsem mel predtim jsem mel nize popsanej problem. Jednicka tam moc nechtela jit, no dvojka uz ani nahodou, hlavne, kdyz jsem chtel podradit. Jenom s meziplynem. No nejhorsi to bylo se zpateckou, nikdy to nebylo bez protestnych zvuku. A to uz jsem si pripadal jako Flinstones,
    tolik jsem slapal na tu spojku:) Po vymene synchronu vse v poho.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…