Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« DOHC
Tak vcera mi dorazila hlava valcu, opravena, zrepasovana (nove ventily, voditka, gufera, tesneni u obou vacek...) s rocni zarukou. Stalo mne to 8 tisic. Uz se montuje, delame take na predni naprave a rizeni, menime kulove cepy, spodek a dutiny uz jsou hotove, nastrikane. Po bouracce uplynulo trosku vic nez sest mesicu, a ja se tesim jako male dite ze dnes po takove dobe znovu nastartuju poradnej vuz. Mezitim jsem ridil jenom same sracky jako feldy a fabie.:)Uz se nemuzu dockat...:) -
« Re: Rozvodovy remen
Myslím, že tam seženeš cokoliv. Polomotory tam a bloky tam mají určitě. Pro jistotu se tam zeptej na ceny. Já to kupoval hned v prvním Fordu ve Vídni Königer Ges.m.b.H.
A 1210 Wien
Brünner Straße 66
Tel.:+43 (1) 277 80-0
Fax:+43 (1) 277 80-16
Email: info@ford-koeniger.at
Homepage: [odkaz] jinak spoustu odkazů najdeš [odkaz] nebo přes [odkaz] , který je lepší jak google
-
Co se tyce te hlavy, tak ja si ji necham taky kompletne zrepasovat, ventily, voditka, zavareni.
Dela mi to znamy, pocitali jsme tak 7-8 tisic za to. Jestli to bude hotove, dam vedet kolik to stalo a hlavne kde jsem to delal. Je na to rocni zaruka. Uz mi to delal take na Renaulte, tam ta hlava byla na 4 mistech praskla. Pak jsem s nim jezdil vic nez rok, a absolutne ok. -
Pokud mohu doporučit, jak už jsem dřív psal, tak jdi do tzv. AT dílů (Austausch). Vzal jsem prasklou palici a zajel do Rakouska (jestli máš blíž tak Německo) a u Forda vyměnil s doplatkem za repasovanou se zárukou. V roce 95 to přišlo včetně kompletní sady pro výměnu (vačka, těsnění, šrouby atd.) na cca 14 tis. Tady za to chtěli 35 tis... -
« Re: Spojka nebo převodovka
Rika se, ze vymenena (nova) spojka si musi "sednout". Po generalce motoru mi to skubalo pri rozjezdu, pri pusteni plynu, pri popojizdeni velice pomalu na jednicku...
Nevim jestli je to pravda, ale po nejakem case se mi to zlepsilo. Ale osobne bych rekl, ze spravne namontovana a nova spojka nema co skubat...
Na Renaulte 25 co jsem mel predtim jsem mel nize popsanej problem. Jednicka tam moc nechtela jit, no dvojka uz ani nahodou, hlavne, kdyz jsem chtel podradit. Jenom s meziplynem. No nejhorsi to bylo se zpateckou, nikdy to nebylo bez protestnych zvuku. A to uz jsem si pripadal jako Flinstones,
tolik jsem slapal na tu spojku:) Po vymene synchronu vse v poho.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
-vymenu termostatu a termospinace (nespousti se mi zadna vrtule)
-opraveni palivomeru (ukazuje vice - trvale, asi bude treba vymenit v RCC poskozeny plovak)
-ten muj problem s vypadlym a ztracenym sroubem PZ casti Z napravy
Mam na seznamu i dalsi drobnosti, ale tohle me opravdu trapi. Dily nemam, musel bych je odkoupit. Kdyztak zavojete: 777117702 a diky :-)