Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 13.05.03 08:43
« Re: prestavba
Daytona: opsáno z jednoho takového papíru: Na základě zákona č.56/2001 Sb. §73 odst.7 vyslovujeme technický souhlas s výměnou karoserie... blablabla ... jelikož nová karoserie je stejné typové řady, lze ji považovat za náhradní díl k tomuto vozidlu. Pokud máš ale ještě i tu starou kastli, na nějakou přestavbu bych se vyprd. Úředníci nám totiž nedávno vymysleli skvělou novinku - když si vyřídíš všechny tyhle papíry, do té nové kastle ti obyčejnými raznicemi od ruky někam vymlátí původní VIN, a ten z té nové kastle zruší. U Fordů a jejich VINu na podlaze to bude zážitek... :((( Na to bych se fakt vykašlal, a radši ze staré kastle vyřízl ten kousek podlahy s VINem, a jen jej zastrčil pod koberec - stejně tam nikdy nikdo nepoleze...
Doporučuju se na tuhle novinku informovat na příslušném úřadě, je to fakt chuťovka. Pro Prahu ti můžu napsat přesný postup, právě takhle něco řeším... -
« Re: Predni tlumice
Ja tam mam vsechny 4 tlumice Koni Sport, plus sportovni pruziny tez Koni. Kluk (nemec) od ktereho jsem sirku kupoval, daval je tam pred rokem a pul, predni vysli v prepoctu 4500/ks, zadni 3200/ks. Presnejsi typ jsem bohuzel nenasel, jsou zlute, stejne jako predne pruziny, ktere podle mne jsou spolu s tlumicem. Ale mozna se mylim, byl to spis letmy pohled pri kontrole cepu. Jsou o dost kratsi a o dost tvrdsi nez klasicke. Ale jak jsem rikal, do Prahy se vubec nehodi:)) Obecne Sachsy jsou spicka, pak jdou Monroe, pak je stredni trida (mel jsem na starem OHC znacku NIC, byli fajn) a pak je zbytek. A jak rikal Fido, i spatny kseft je kseft, neco Ti urcite vydrzi:) -
« Re: Design
To teda ma, i v kombiku strci do kapsy vetsinu soudobych konkurentu. Nechapu, jak se nekomu mohou libit ty francouzsky rozplacnutiny nebo nedej Boze treba Fabie :-) Jedinou konkurenci, kterou designove uznavam za srovnatelnou, jsou BMW, Audi a nektera Volva, ale ta uz take nejsou co byvala :-) -
« Re: sraz?
anyd: To není maturita, či jiná zkouška. Klidně doraz. Vypadá to zatím asi na 15 aut. Není to mnoho, ale na druhou stranu - jsme nadšenci do Sierr, chceme si v klidu podebatovat a nejde nám o zápis do knihy rekordů v počtu aut. PS: Pokud nás bude mnoho, tak si příště pronajmeme nějakou velkou halu, abychom se všichni vešli :-) -
« Predni tlumice
Tak pote, co mi pred par mesici po nainstalovani pouzitych prednich tlumicu (kazdy jiny) zacala kara plavat jak indianska kanoe, rozhoupal jsem se konecne ke koupi novych. Sahl jsem po Monroe Sensatrac (gas) a rad bych se zeptal, kolik tisic km od nich mam dle vasich zkusenosti cekat, pri jezdeni prevazne v Praze :-( -
« Re: Cukani
Ono je to doopravdy tezky. Je tady radove 4,5 tisice prispevku a zadne vyhledavani. Takze predpokladam, ze po milionte prvni, diky za tipy. Kapotu jsem, od chvile kdy jsem to zpozoroval prvne jeste nezvedl, tak aspon vim cim zacit. takhle mohu jen konstatovat, ze startuje dobre(max 3-4 otacky), nepozoruji koureni, spotrebu oleje zatim nemohu komentovat, benzin tak kolem 10ti. Rad bych udelal kompletni pozakoupeni seznameni (naplne, mazani, myti, lesteni navrch i vespod a vymena vseho co zapricinuje nedokonaly stav), pak by varianta 3. nepripadala v uvahu, ale nejak na to hresim, kdyz to jezdi, brzdi a hlavne porad neni na vrtani se v aute cas.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!