Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  11:14

« Re: sraz?

Už někdo si někdo z vás objednával ubytování. Jak znám Jedovnice a okolí, tak tam už brzo bude dost narváno.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  09:39

« Re: prestavba

No když už jsme u těch ilegalit, tak je optimální vyříznout číslo, navařit do nové kastle, zapravit, stříknout tou šedou barvou, na příčce v motoru nanýtovat nový štítky a za 10,- přepsat barvu...můj VIN je už ve třetí kastli :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  08:44

« Re: Predni tlumice

Ja som mal Monroe Sensatrac na mojej sirke pred havárkou potom ich bolo nutné meniť, ale práve na nich mi auto plávalo! Mám TD a hovoril som s kamarátom z jedného obchodu a že vraj sú TDčka na ne moc ťažké a preto to tak pláva.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.03  08:43

Daytona: opsáno z jednoho takového papíru: Na základě zákona č.56/2001 Sb. §73 odst.7 vyslovujeme technický souhlas s výměnou karoserie... blablabla ... jelikož nová karoserie je stejné typové řady, lze ji považovat za náhradní díl k tomuto vozidlu.

Pokud máš ale ještě i tu starou kastli, na nějakou přestavbu bych se vyprd. Úředníci nám totiž nedávno vymysleli skvělou novinku - když si vyřídíš všechny tyhle papíry, do té nové kastle ti obyčejnými raznicemi od ruky někam vymlátí původní VIN, a ten z té nové kastle zruší. U Fordů a jejich VINu na podlaze to bude zážitek... :((( Na to bych se fakt vykašlal, a radši ze staré kastle vyřízl ten kousek podlahy s VINem, a jen jej zastrčil pod koberec - stejně tam nikdy nikdo nepoleze...
    Doporučuju se na tuhle novinku informovat na příslušném úřadě, je to fakt chuťovka. Pro Prahu ti můžu napsat přesný postup, právě takhle něco řeším...

• « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 13.05.03  06:36

Sachsy mám vepředu na TD, taky stály cca. 2900,- a jsou super. Vzadu jsem ještě neměnil, mám kombíka a zadek je relativně tvrdý pro ježdění s prázdný autem. Tam kde sedan (železn. přejezd) sedne v zadu na doraz, kombík sejen zhoupne.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  01:40

Mam to cervenym v kalendari a odpocitavam dny:) Sirku dotahuju aby byla perfektni. Fakt se na to tesim:)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  01:31

« Re: Design

v roce 1984 to mohla byt bomba...jeji tvary se 10 let moc nemenili. vzdyt proc menit to, co je dobre??
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.03  01:10

Ja tam mam vsechny 4 tlumice Koni Sport, plus sportovni pruziny tez Koni. Kluk (nemec) od ktereho jsem sirku kupoval, daval je tam pred rokem a pul, predni vysli v prepoctu 4500/ks, zadni 3200/ks. Presnejsi typ jsem bohuzel nenasel, jsou zlute, stejne jako predne pruziny, ktere podle mne jsou spolu s tlumicem. Ale mozna se mylim, byl to spis letmy pohled pri kontrole cepu. Jsou o dost kratsi a o dost tvrdsi nez klasicke. Ale jak jsem rikal, do Prahy se vubec nehodi:)) Obecne Sachsy jsou spicka, pak jdou Monroe, pak je stredni trida (mel jsem na starem OHC znacku NIC, byli fajn) a pak je zbytek. A jak rikal Fido, i spatny kseft je kseft, neco Ti urcite vydrzi:)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  23:44

Ku*** když to tak čtu, tak mě se*e, že jedu do toho Maďarska!! Omlouvám se za výrazy :-)))))))
    to anyd: nejsem o moc starší, i když tu svou potvoru už mám skoro pět let :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  22:45

1800 / kus vc. DPH a jsou platci, takze me to vyjde jeste o 22% levnej (pseudopodnikam). Nasel jsem docela dobrou prodejnu dilu, da se s nimi komunikovat i pres net, bral jsem tam zatim par veci a naprosta spokojenost. Myslim ze je to www.rall.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  22:43

« Re: Design

To teda ma, i v kombiku strci do kapsy vetsinu soudobych konkurentu. Nechapu, jak se nekomu mohou libit ty francouzsky rozplacnutiny nebo nedej Boze treba Fabie :-) Jedinou konkurenci, kterou designove uznavam za srovnatelnou, jsou BMW, Audi a nektera Volva, ale ta uz take nejsou co byvala :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  21:58

rob2: no ja za 2 tejdny maturuju ;o))) mno tak nezavazne se hlasim, ze bych mozna prijel taky ;o) spis bych chtel abyste mi poradili na co si mam davat na sierre pozor a tak ... prece jenom sem lama co se tyce aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  18:36

Na kolik tě přijdou? Sachsy mě přišly se slevou 2.900,-/ks a kamoš má na květen od nich nějakou slevu ještě 20%...i tak drahý, ale jsou fakt mňam!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  18:29

...i s autama :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.03  18:08

« Design

Tak jsem se díval na parkovišti po autech stejného provedení (sedan), a ona má Sierra fakt asi nadčasový design. Nevypadala vůbec zle ani vedle mnohem mladších aut (konkr. Nissan Almera) Jsem si musel auto pochválit, no! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  18:00

anyd: To není maturita, či jiná zkouška. Klidně doraz. Vypadá to zatím asi na 15 aut. Není to mnoho, ale na druhou stranu - jsme nadšenci do Sierr, chceme si v klidu podebatovat a nejde nám o zápis do knihy rekordů v počtu aut. PS: Pokud nás bude mnoho, tak si příště pronajmeme nějakou velkou halu, abychom se všichni vešli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  16:52

Dik!
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.03  14:55

« Predni tlumice

Tak pote, co mi pred par mesici po nainstalovani pouzitych prednich tlumicu (kazdy jiny) zacala kara plavat jak indianska kanoe, rozhoupal jsem se konecne ke koupi novych. Sahl jsem po Monroe Sensatrac (gas) a rad bych se zeptal, kolik tisic km od nich mam dle vasich zkusenosti cekat, pri jezdeni prevazne v Praze :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  14:52

Plati. Jak se ten papir presne jmenuje nevim, u me na webu je vse, co si pamatuju :-) Hlavne tam musi byt veta, ze se karoserie povazuje za nahradni dil ve smyslu nejaky vyhlasky/zakona a je zamenitelny.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  14:05

« Re: Cukani

Ono je to doopravdy tezky. Je tady radove 4,5 tisice prispevku a zadne vyhledavani. Takze predpokladam, ze po milionte prvni, diky za tipy. Kapotu jsem, od chvile kdy jsem to zpozoroval prvne jeste nezvedl, tak aspon vim cim zacit. takhle mohu jen konstatovat, ze startuje dobre(max 3-4 otacky), nepozoruji koureni, spotrebu oleje zatim nemohu komentovat, benzin tak kolem 10ti. Rad bych udelal kompletni pozakoupeni seznameni (naplne, mazani, myti, lesteni navrch i vespod a vymena vseho co zapricinuje nedokonaly stav), pak by varianta 3. nepripadala v uvahu, ale nejak na to hresim, kdyz to jezdi, brzdi a hlavne porad neni na vrtani se v aute cas.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…