Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  01:16

« Re: sraz?

Myslim ze na srazu bude nejvyssi cas si hodit rec take o sierra webu...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  01:02

« Re: jeste neco

to vfr: dik, uklidnil jsi mne:) dnes jsem to zkoumal dve hodiny:) fetoval jsem u vyfuku, ale nic jsem necitil, krome prijemne vune dobre spalene smesi. zadnej olej nebo jinej smrad. Jezdi krasne. Zjistil jsem, ze to auto miluju a
    staram se o nem vic nez o moji pritelkyni. Jsem asi magor...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  00:00

« Re: jeste neco

to:daytona Pokud jsi neměl dostatečně "ohřáto" s největší pravděpodobností ti ten kouř spůsobuje,jak správně uvádíš voda ve výfuku která se tam sráží(rozdílem teplot)po odstavení se zahřátou výfuk.soustavou. Čau
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.03  13:55

« Tlumice Monroe :-)

Tak jsme to tam dnes dali, auto - zda se - zatim ani trochu neplave, to je pozitivni. Co se tyka tlumeni narazu, neni to az takovy zazrak, ale odpovida to cene 1800.- / kus, proste normal. Tak jen doufam, ze se mi nerozsypou tak brzy, jak to rbaron naznacoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  09:42

« Re: To Willy

Tak lambda uz je OK, ale byly tam jeste spatny kostry (na baterce a na ridici jednotce) a hlavne hodne rozstelovanej ten meric hmotnosti vzduchu nebo jak se jmenuje ta krabice za filtrem. Kostry opravili, vsechno seridili a ted to jede jak prase. Pred serizenim to zralo pres 12, ted uvidim, vcera jsem bral plnou (Hypernova Brno = 22,10Kč/litr! N95). Ma to jeste jednu chybku - po zpetnem namontovani kolena vyfuku co je v nem lambda mi drnci zadni dil vyfuku o kastli. Vlezu pod to, asi to chce znovu povolit a trosku s tim pohnout, bude to dotazeny sejdrem.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  08:54

« Re: Zapalovaci svicka

Taky jsem premyslel, jestli neni konec svicky od usad. Ale jak jsem napsal, nez to pokazim, zeptam se. Alespon se mi potvrdili me teorie, ze ohrat motor a postupne to rozhybavat bude nejlepsi. WD40 jiste taky trochu pomuze. Snad to nebude vybileny zavit. A kdyby jo, ma tu nekdo zkusenost s vlozkovanim zavitu otvoru zapalovacich svicek? Lze to vubec, napr. je na to v hlave dostatek materialu? A kde pripadne v Praze a okoli jsou na to machri?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  08:39

« Re: prevodovka

Zkus tu převodovku dotáhnout. Mě to dělalo taky, protože byly volné šrouby, až to skočilo tím, že nešly řadit rychlosti a já tam kromě 4 nemohl nic zařadit, až jsem zůstal viset v Brně na křižovatce. Projevovalo se to cukáním při rozjiždění, kopáním do páky a obtížným řazením nižších rychlostí.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.03  08:34

Jsou někde na nějakých stránkách aktuální informace ohledně srazu. Díval jsem se teď na Ríšovi stránky [odkaz] a jsou dočasně nedostupné.
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.03  01:16

« jeste neco

Dnes jsem trochu jezdil se sirkou, a kamarad, ktery jezdil za mnou, mne upozornil na vec, ze kdyz jsem mel studeny motor, jako kdyby mi pri kazdem prerazeni malinko sirka bilo zakourila. Pry nebyl to modrosedej dym, jako kdyz zere olej, to taky ne, ujel jsem s ni 3000 km, a z oleje nezmizel ani centilitr, ale bilej, treba jako vodni para. Hlavu valcu mam prave po totalni repasi a vareni, mam tam nove tesneni, motor ma perfektni tlaky, jede to jako drak, benzin skoro nezere. Konec vyfuku mam dost sirokej, je to kousek delsi, nez zadni naraznik. Muze ten bilej kour zpusobit voda ve vyfuku? Mate s tim nekdo zkusenost? Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  17:31

No u mne je to trosku jine, soudim ze se spojkou nic nemam, protoze ja kdyz uz tu jednicku zaradim, tak se rozjizdim krasne na volnobezne otacky a bez skubnuti. Pri popojizdeni velice pomalu na jednicku mi take neskube. Problem je jenom se zarazenim. Premyslel jsem, zda by to nemohla delat samotna paka prevodovky, ze je proste nejak uvolnena, a netrefuje se do pozice jednicky...ale asi je to nesmysl, protoze na studenou prevodovku je to bez problemu...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  17:04

Asi... jinak s tou jednickou jsi mi pripomnel - po namontovani nove spojky (komplet - i s pritlacakem a loziskem) mi auto hrozne "kvedla" pri rozjizdeni. Jako by se tam neco (v oblasti prevodovky/spojky) mlelo - kdyz dam hodne plynu, je to v pohode, kdyz se rozjizdim s mene plynem, proste se mi od toho koliba celej predek. Navic, kdyz prudce seslapnu spojku, neco v prevodovce zuchne (tyka se jednicky a dvojky, vyjimecne trojky). Taky doufam, ze to bude mit co delat se synchronama a ze je ta spojka dobre namontovana.
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.03  16:32

« prevodovka

Prece mam na aute malinkou chybicku, je to prevodovka. Kdyz je v ni olej studenej, teda chvili po nastartovani, vse je v pohode. Pak se ale zahreje, a jednicka tam nechce, jen velmi tezce. Obcas taky ne, a pujde tam bez vahani. Kdyz auto jeste nestoji, ale trosku se jeste hybe, jednicka tam padne hned. Kdyz stoji, je tam citit dost velikej odpor. Olej je uplne novy, Castrol. Budou to synchrony?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  16:10

« Re: Kufr neboli zavazadlový prostor

Fabie... mch ! Muj kombik ma oka na gumicuky taky, a navic, videl jsem kdesi prodavat nejakej specialni koberec s zasuvnenyma listickama na mnoho mist, ktere by vam litani veci v kufru resil, ani za nic si ale nevzpomenu kde. Musi to mit v kazdem vestim autoprislusenstvi.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  16:08

« Re: Predni tlumice

To myslis Alka nebo Monroe ? :-) Kazdopadne dopredu mi zitra prijdou Monroe a uz s tim neudelam... a jestli to neprestane plavat, budu nasranej za vyhozenych 3600 kreditu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  15:59

« Re: Predni tlumice

rbaron: Slyšel jsem na Monroe rozdílné názory - někdo chválí, někdo haní. Tvoje zkušenost je ale asi rozsáhlejší, tak na ní něco bude. Výhledově mě totiž také čeká na předku výměna, tak jsem rád za každou radu. A určitě nejen já.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  15:52

« Re: Zapalovaci svicka

Také se mi stalo (u Moskviče 1.500), že jsem nemohl vyšroubovat svíčky. Jak to popisuješ - kousek a dost. Hrubá síla pomohla - byl zakarbonovaný závit, jehož část patrně přesahovala do spalovacího prostoru. Svíčky přitom byly výrobcem (dovozcem) předepsaný typ. Pomohlo mi namáznout závit svíček před montáží do hlavy práškovým grafitem. Ne vazelínou! Při další výměně šly svíčky vyšroubovat lépe.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  15:44

residents: Píšeš o Jedovnicích, ale sraz byl přemístěn (důvody jsem uváděl) do Blanska, salonek v hotelu Panorama. Abys nás nehledal v kempu ... Příjezd k hotelu je dobře značen, nikdo snad nebude bloudit.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  15:40

Hmmm, to bych také chtěl ....
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.03  14:12

« Vůně benzínu

Mam další nejsnost. V kokpitu je cejtit nespálenej benzín, vetšinou, né že bych ho cejtil stále. Nevíte něgdo co počít? Nádrž je asi 2 měsíce stará, neteče.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.03  14:10

No na fábii (asi i na dalších autech) mi bylo sympatický to, že měla v kufru očka na gumicuky, nebo takový ty sítě. Ta moje kočka to bohužel nemá a něco vařit, kor nad nádrží, to bych už před tim moh jedině navštívit Remka a zeptat se ho jak to tam nahoře vypadá abych věděl na co se mam připravit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…