Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  01:57

« Re: Prevodovka znovu

Neni to spatnej napad. Domluvit by se nejak dalo. Ted jsem ale dost bez penez, a navic mne ceka jeste i ta oprava prevodovky. Na interier asi zatim budu muset nemyslet, a okna stahovat rucne:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  01:43

Volal jsem tomu znamymu, rikal, ze to teda spojka urcite nebude. Kdyby to byla spojka nebo to lozisko, tak by to skubalo, a pri vyslapnuti by delal velikej ramus. Jestli se to rozjede v pohode na volnobeh, a naopak, daji se vytocit kola (jako dnes:)), tak spojka je ok (dokaze pomalu prenest malej a rychle velikej vykon). Takze bud to budou synchrony (jednicka a dvojka pry jsou na spolecny ose, jestli jsem tomu rozumel, a zpatecka se pry docela $ere na sirce), nebo to muze delat proste jenom to, ze se tam ta paka proste netrefuje:) V tomhle pripade se to musi jenom nastelovat. Nicmene rikal jsem mu o tom, ze trosku prosaka olej, a ze ta guma je v *, a rikal mi, ze jestli prijedu domu, tak vymeni kazdej simerink a kazdou gumu co najde na te prevodovce:) Takze tak za 2 tydny...
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.03  22:37

« To Daytona

Mrknul jsi už na na to CD? Co ta videa?Ten cosí na tom okruhu docela jde,co?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  22:34

« Re: Kvrdlačka

Co takhle oblíbené silentbloky stabilizátoru na přední nápravě?Dej kola rovně a ve směru a w protisměru jízdy kopni do pneu.Když kolo má velkou wůli tak wíš na čem seš...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  22:30

Ještě to spojkové ložisko-nevím jestli to je tím.Jak jsem ti říkal tak na otcové sirce to dělalo to samé,ložisko,olej ani spojka se neměnila a myslím,že mu to nedělá.Kdyby to bylo synchronama je mi divné,že tam nejde ani zpátečka.Třeba ti někdo tady poradí něco jiného.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  22:26

V Elitu určitě pak v prodejnách s neorig.náhr.díly.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  22:24

Tak mě napadlo-co koupit společně auto na přestavbu a ty si z něj vemeš interiér? To mě jenom tak napadlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  22:20

« Re: Pro fidoforda

Je to bývalý spolupracovník mého dobrého kamaráda.Pár věcí mě na autě dělal.Musel bych se přes kamaráda zeptat,jestli by do toho chtěl jít.Jak dělá-drobnější výhrady by byly,to asi vždy když si něco dává člověk dělat.Není lakýrník,barva by se musela dělat jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  19:20

Dik:)
    Kde bych mohl sehnat tu vec? V Elitu?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  18:12

silentblok pod převodovkou: most drží na 4 šroubech - podepřeš skříň, odšroubuješ od kastle, odšroubuješ silentblok, a opačnej postup. za půl hoďky nemáš co dělat :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.03  17:02

« Prevodovka znovu

Dnes jsme s Fidofordem zjistili, ze se mi klepe prevodovka o jeden pricnik, co drzi vyfuk asi ve strede auta, a prave na nem je v * gumovej pryz, co drzi prevodovku. To, ze tam jde spatne jednicka, dela pry spojkove lozisko. Ma nekdo zkusenosti s vymenou te gumy, a ostatne s vymenou gumoveho tesneni na prevodovce? Nevite kolik asi stoji nova spojka Sachs? Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  01:36

« Re: Kvrdlačka

Mel jsem to same ale se zadni napravou. Menil jsem tam pak tlumice, ale nakonec to byli nejaka pouzdra nebo luzka, ktere vlastne drzi tu napravu ke kostre.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  01:32

« Re: prevodovka

Jo, kde se to utahuje?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.03  01:31

« Re: Vůně benzínu

Tak ta 2.8 bude spis karburator, ale mozna se mylim. 2.9 pak byla strikacka. Zkus prohledat mista ktere jsem Ti rikal, jdi podle cuchu a koukni se take pod auto jestli to nekape. Toho, ze se to vznese, bych se nebal, sierry uz maji myslim neco jako bezpecnostni uzaver nadrze, nebo ventil, nebo co to je.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.03  17:40

« Kvrdlačka

A další zamyšlení: Dyš jedu po koskách (žula:), tak to v přední nápravě kvrdlá (no spíš děsnej rámus) a přenáší se to do volantu. Pokud zatáčim tak je to kvrdlání ještě intenzivnější. V servisu mi řekli, že klouby atp. jsou v pohodě, že to bude tlumičema, ale ve mě to budí pocit,že přední náprava funguje spíš jako mlejnek na voříšky :))) Skoro se zdá, že ty kola upadnou a náprava se každou chvíly rozpadne :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  17:33

« Re: jeste neco

Nejsi magor. Nemiluju svou sierrku víc než své děvče, ale taky docela dost. Už to bylo u tří servismenů a ani jeden se mi nelíbil. Neměli k tomu autu ten "správnej" vztah :))) Skoro všichni mi řikali:"To víte starý auto", no to vim taky, jaq dyby mi řek, že přes den svítí sluníčko a v noci měsíček. Skutečne odbornej odhad. Objednal jsem si servisní manuál za 850,- a budu si asi některý věci řešit svépomocí :)))) Sierrkám zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  17:27

daytona: mam 2.8i V6, myslim, že tam je nějakej primitivní obvod, karbec už nejspíš nee. Je to nepříjemný, mam strach aby se to nevznítilo. Blbej pocit. Kámoš měl Taunuse a dostal lehkej ťukanec na záď (rozuměj p..el), no a asi do půl minuty (jenom co stačil vyskočit) bylo auto v plamenech. Brrr, děsnej pocit.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  09:49

« Re: prevodovka

kde jsi to presne utahoval ?
    Taky to skusim kdyby nahodou.
    Jeste se zeptam jestli nemate nekdo zkusenosti se stelovanim tahla na otvirani vicka nadrzee, pac kdyz zatahnu tak se obcas otevre a obcas ne, lanko na kufr jsem sesteloval ale na nadrz nevim jak, neni se tam jak dostat, poradite?
    Taky jsem zjistil ze kdyz stojim na brzde a mam pusteny blinkry tak mi problikava kontrolka zadnich mlhovek (stejne jak blinkry). Co je spatne ukostreny , mlhovky, brzdy nebo snad blinkr ??/
    dik vsem
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.03  08:48

« Pro fidoforda

Ahoj, chtel bych se jen zeptat, jak jsi zminoval ze se Ti na cossieho bylo podivat nejakej klepir... je dobrej, znas ho ? Shanim nekoho takoveho, na nejz by se dalo spolehnout, aby mi v lete dodelal kastli (prahy, spousta nejake a lakovani, vymena zavesu a slicovani vsech dveri, atd.). Je sikovnej ? Nechci to sverit nejakymu matlakovi.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  01:24

to sequenz: na starem OHC jsem mel tento problem. Hlavne po nastartovani jsem citil benzin v kabine, pak pri jizde uz moc ne. Byla to popraskana hadice u vyrovnavaci nadrzky vpravo od motoru, prosakaval tam benzin. Zapomel jsem (pardon) co to mas za motor, ale jestli karbec, tak podivej se, jestli vzduchovej filtr je dobre prisroubovanej na karbec, jestli nekde u sani netece, pak postupne vsecnhy hadice, ktere vedou ke karburatoru. jestli stojis delsi dobu nekde, mrkni se, neni-li flek pod autem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…