Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Osvětlení vozidla
Jirkaking - 12/21W - a máš to zapojený na těch 21W, ne na 12W, předpokládám.
willy - obrysovky mají jen 5 W? To čumím. Jirkaking psal, že ve vnitřním osvětlení měl původně 10W.....se mi na pohled nezdálo, že by obrysová byla slabší než vnitřní :-( -
Prochy i taková je možnost. Ale já to zkoušel v garáži kde mám teplotu kolem 20°C. Nechám to tak a budu tedy pokusný králík přes léto :o))). A hlavně mi ukaž někoho kdo timhle osvětlením svítí déle jak 10 minut. Já ho vůbec nepoužívám resp. jen při otevření a zavření dveří. Max 1 minutu když něco hledám. Ale to světlo v autě je fakt bomba. -
« Teplota motoru - DOHC
Jeste bych dnes otevrel jedno thema, a to sice, cim vsim krome termostatu se jeste ovlivnuje to, jak se hreje motor ?
Ja jen, ze jsem auto kupoval taky v zime, hral se krasne presne do pulky stupnice, no tedka uz mi pekne dlouho leze jen v rozmezi "M", i za teplejsich dni v predeslych mesicich. Pote co mi rbr nastavil RJ, se to chvilema lepsi a vyleze to i k "O", pri popojizdeni v zacpe dokonce do te predpisove poloviny :-) Ono to pak moc pekne jede (a lepe topi :), kdyz je to takto ohraty, proto se ptam. Termostat mam meneny, nic to nezmenilo. Tak bych rad vyzvedel, jaky jeste jsou tam cidla. -
"-- skrytý --" 19.12.03 11:55
Nechci moc stourat, ale teploty jsou dnes pod bodem mrazu. To se skutecne nemuselo nic stat. Ale co v lete. To muzes mit strechu vyhratou na 80st C. Aby Ti pak tech 21W neroztavilo ty plasty. Jinak souhlasim, ze tech 10W sviti na h.... Zvlast vzadu v kombiku se mi to zda malo. -
jirkaking - to jsi fakt hodný, že jsi to vzkoušel. Já si taky v minulých dnech říkal, že by bylo fajn něco silnějšího. Ale měl jsem obavy jako ty + pojistky. Mluvíš o klasické 21W žárovce, co jinak používáš v zadním světle? (blinkry, brzdová apod). To se mi zase nezdá, že by bylo stejné pouzdro...taky mám kombi z 90.roku. -
« Osvětlení vozidla
Minulý týden jsem vyměnil žárovku osvětlení vozidla ( při otevření dveří ...) Byla tam 10 W takový umíráček. A docela jsem se divil že se tam vejde ta 21W co je do brzdovek. Padne tam jak ulitá. A světla je teď tolik že si i něco v autě přečtu. Tomu plastu to neublíží. Zkoušel jsem to nechat svítit 2 hoďky a plast byl pouze teplý. Je to jednoduchej nápad ale velice účinej :o))). Ještě jí dám do kufru. (Kastle 09/90 Kombi) -
« Re: prosím o radu
to sm: pokud jsem dobře pochopil,tak jsi dával přednost protijedoucímu vozidlu,protože překážka byla na tvé straně = tak jak ti ukládá vyhláška.Problém je pouze ten,že jsi nezůstal na místě nehody.Pokud SPZ škodovky byla nečitelná můžeš částečně obhajovat"stíhání" tímto.Kámoš měl podobný případ a sehnal si dodatečně "svědka",jehož výpověď byla potřeba k dořešení případu.Jinak - pokud máš jakoukoliv výtku k zápisu Policie na místě nehody,máš možnost ihned(na zadní straně protokolu) napsat svou verzi,ale mám pocit že jsi to udělal.Já jsem tuto možnost uvést svou verzi 2x využil a nebýt toho,tak jsem platil já. Nedej se a hodně štěstí!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!