Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  12:19

« Re: Osvětlení vozidla

Je to opravdu jednovláknová 21W a ta co tam byla je 10W . ALe já mám obrysovky taky 10W. Těch 5W se mi nějak nezdá - willy?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.03  12:17

Dobra, dobra. Jen aby se lampicka vnitrniho osvetleni na vrakovistich nestala nedostatkovym zbozim :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  12:15

jirkaking - ještě to světlo teď něčím lehce zbarvit...třeba podle svitu palubky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  12:14

Jirkaking - 12/21W - a máš to zapojený na těch 21W, ne na 12W, předpokládám.

willy - obrysovky mají jen 5 W? To čumím. Jirkaking psal, že ve vnitřním osvětlení měl původně 10W.....se mi na pohled nezdálo, že by obrysová byla slabší než vnitřní :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  12:13

Prochy i taková je možnost. Ale já to zkoušel v garáži kde mám teplotu kolem 20°C. Nechám to tak a budu tedy pokusný králík přes léto :o))). A hlavně mi ukaž někoho kdo timhle osvětlením svítí déle jak 10 minut. Já ho vůbec nepoužívám resp. jen při otevření a zavření dveří. Max 1 minutu když něco hledám. Ale to světlo v autě je fakt bomba.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  12:08

« Teplota motoru - DOHC

Jeste bych dnes otevrel jedno thema, a to sice, cim vsim krome termostatu se jeste ovlivnuje to, jak se hreje motor ?
    Ja jen, ze jsem auto kupoval taky v zime, hral se krasne presne do pulky stupnice, no tedka uz mi pekne dlouho leze jen v rozmezi "M", i za teplejsich dni v predeslych mesicich. Pote co mi rbr nastavil RJ, se to chvilema lepsi a vyleze to i k "O", pri popojizdeni v zacpe dokonce do te predpisove poloviny :-) Ono to pak moc pekne jede (a lepe topi :), kdyz je to takto ohraty, proto se ptam. Termostat mam meneny, nic to nezmenilo. Tak bych rad vyzvedel, jaky jeste jsou tam cidla.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:59

Mne to docela staci, na cteni to neni, ale kdyz clovek za tmy neco na petkrat vynasi, tak to bohate staci a je to o tolik lepsi nez nic, ze do toho vrtat nebudu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.03  11:55

Nechci moc stourat, ale teploty jsou dnes pod bodem mrazu. To se skutecne nemuselo nic stat. Ale co v lete. To muzes mit strechu vyhratou na 80st C. Aby Ti pak tech 21W neroztavilo ty plasty. Jinak souhlasim, ze tech 10W sviti na h.... Zvlast vzadu v kombiku se mi to zda malo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:51

obrysovku ani nezkoušej...ta má 5W
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:48

Fuj tam je zima. Tak jsem na to koukal a je to opravdu 12V/21W. A není to moc. Světlo svítí krásně bíle.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:44

dobrej napad. jinak to malinke debilni svetylko je stejne na *...nechapu proc tam nemohli dat neco vetsiho a hezciho...dokonce jsem to maly svetylko mel i ve firemnim tranzitu, samozrejme s plastovou redukci:))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:42

Pouzdro je naprosto stejné ale teď jsem na vážkách jestli je to opravdu 21W. Schválně se jdu podívat :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:39

jirkaking - a není těch 21W přeci jen moc? Co tam dát tu co je na zadní obrysové(teď nevím kolik to je W)? Snad ne zase těch 10.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:34

jirkaking - to jsi fakt hodný, že jsi to vzkoušel. Já si taky v minulých dnech říkal, že by bylo fajn něco silnějšího. Ale měl jsem obavy jako ty + pojistky. Mluvíš o klasické 21W žárovce, co jinak používáš v zadním světle? (blinkry, brzdová apod). To se mi zase nezdá, že by bylo stejné pouzdro...taky mám kombi z 90.roku.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  11:19

« Osvětlení vozidla

Minulý týden jsem vyměnil žárovku osvětlení vozidla ( při otevření dveří ...) Byla tam 10 W takový umíráček. A docela jsem se divil že se tam vejde ta 21W co je do brzdovek. Padne tam jak ulitá. A světla je teď tolik že si i něco v autě přečtu. Tomu plastu to neublíží. Zkoušel jsem to nechat svítit 2 hoďky a plast byl pouze teplý. Je to jednoduchej nápad ale velice účinej :o))). Ještě jí dám do kufru. (Kastle 09/90 Kombi)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  10:11

« Re: Svicky

Ozvu se brzy - diky :)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.03  09:38

« Re: Hlava

to Fido: jsem zvedavy jak dopadne ta hlava. Dej mi pak vedet!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.03  09:15

« Re: Svicky

Tak mi zavolej .... 608833210 :-).
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.03  09:04

« Svicky

Ahoj kolegove, chci se zeptat, nenasela by se u nekoho z vas, kdo vlastni klic na svicky, dneska nebo zitra chvilka, abychom je u me prehodili ? Ja ten klic nemam :(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  20:53

« Re: prosím o radu

to sm: pokud jsem dobře pochopil,tak jsi dával přednost protijedoucímu vozidlu,protože překážka byla na tvé straně = tak jak ti ukládá vyhláška.Problém je pouze ten,že jsi nezůstal na místě nehody.Pokud SPZ škodovky byla nečitelná můžeš částečně obhajovat"stíhání" tímto.Kámoš měl podobný případ a sehnal si dodatečně "svědka",jehož výpověď byla potřeba k dořešení případu.Jinak - pokud máš jakoukoliv výtku k zápisu Policie na místě nehody,máš možnost ihned(na zadní straně protokolu) napsat svou verzi,ale mám pocit že jsi to udělal.Já jsem tuto možnost uvést svou verzi 2x využil a nebýt toho,tak jsem platil já. Nedej se a hodně štěstí!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…