Ford Sierra

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  10:36

« Re: Ozdobna lista

jde to, ale je to pěkná mr**čka! nahříval jsem to horhovzduškou, pak to chládlo zatížený betonovejma kostkama, a pak jsem to lepil polyuretanovým tmelem. ale nikdy už to nevypadá 100%-ně. :-(. ovšem ta krátká ještě jde. ty na dveřích jsou horší
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.03  10:36

« Inzerat

Nahodou jsem narazil na jeden zajimavy inzerat:
    Ford Sierra Cosworth 2.0 16V turbo, 4x4, tech.stav výborný, naj.80tis, r.v.92, 16 orig ALU-pro fandu,cena dohodou.Tel.: 777344844, 608825262, region Brno venkov, vložen 25.4.2003. Davam jak jsem nasel, vic nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  10:24

« Re: Ozdobna lista

Taky muj problem - ozdobne listy na dverich. Poradte kde je sehnat a kolik asi stoji. Muzou byt i neoriginalni ale s chromem, vypada to dobre. Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.03  10:00

« Ozdobna lista

Jeste se zeptam. Kvuli lakovani levyho predniho blatniku jsem musel sundat ozdobnou listu (cerno stribrna). Jenze se sundanim zkroutila a uz ji tam nemuzu dat zptaky. Proto se ptam jestli nemate napad jak ji narovnat, nebo mam koupit novou, kolik muze stat ?
    Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  09:54

« Re: Kvrdlačka

no me to spis jakoby "zvoni" ale taky kdyz jedu p okostkach. Myslel jsem si ze pomuze vymena silentbloku na stabilizatorech ale nepomohlo. Muze to byt kdekoliv, ale ani poradne nevim z jaky strany to jde, ale mam podezreni na prasklou pruzinu vlevo vzadu. Tak uvidime. Jinak se zeptam. Zlomila se mi klika na otevirani kastliku u spolujezdce a netusim kde ji splasit. Nemate ji nekdo z nejakyho vraku je to na r.v.91 sedan. Dik
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.03  09:33

« Klima

To fidoford:Potreboval bych poradit. O vikendu jsem koupil zadrenou 2.0 DOHC s klimou :-). Chtel bych to casem dat do svyho kombika. O vikendu jsem na to koukal a ze strany pristrojove desky se mi zdalo, ze ta prepazka mezi motorem a pristrojovkou vypada jinak ;-(. Nesel jsem teda pod ten tlumici material. Chci se teda zeptat, bude potreba ta prepazka vyriznout? Do toho by se mi teda moc nechtelo. A leto se rychle blizi...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  22:56

« Re: Jo,jsem majitelem cosího

Coz Ti radne zavidime:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  22:42

« Re: To Daytona

:)) Jo a jeste tachometr:)))
    Jinak dnes jsem se pohrabal v dokladech, a zjistil, ze je to 90, takze jsi mel pravdu. Nevim proc jsem si myslel ze je to 91...
    No na to ze je to 13 let stare...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  22:39

« Re: Prevodovka znovu

to J77: na starem bilem OHC mi delal spodek, dutiny, prahy, opravoval lak, delal totalni GO motoru, podvozku, a byl jsem vic nez spokojenej. Na DOHC mi take delal spodek, hlavu valcu. Maka poctive a ma vztah k autum. Zeptam se ho.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  22:32

Jestli jsou to tvrdý vibrace tak s tvrdým ý.Možná jestli to nedělá horní uložení tlumičů.Jsou tam nějaké gumy a ještě něco(snad poslední věc kterou jsem ještě neměl rozebranou na svým autě).Jak ale zjistit jestli to je tím to nevím.Možná dát na hever a pokusit se s tím poprat.Snad by se mohla případná vůle projevit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  22:23

Nejenom kapotu,ale i přední nárazník,masku,plastové prahy a cosí křídlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  22:20

« Re: Jo,jsem majitelem cosího

• 00 Reagovat !

foto

18.05.03  21:49

« Bez nadpisu

má tady někdo cosworth?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  20:55

"vibrace" - pardon
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  20:55

fido: ty gumy (2 nebo 4 tušim) na stabilizátoru sem měnil okamžitě po koupi :-) dost to pomohlo. No jestli se něgdy v dohledný době potkáme tak ti to předvedu, docela mě to mrzí, poněvadž jinak jede moc hezky (až na ty vybrace kolem 100-110km/h).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  11:04

Ouha, to je dalka. Ale tu kastli by asi taky zvladnul, ze - prahy, brouseni, lakovani, atd. Pokud jo, klidne si vezmu par dni dovolenou a udelam si vylet - zeptej se ho prosim na to. Ted, stejne jako Ty nemam penize, ale v cervnu - cervenci by to mohlo byt aktualni.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  10:04

Jinak je to chlapek, ktery do sveho Pontiaca Firebirdu namontoval nejprve turbo, to mu nestacilo, predelal sani, ridici jednotku, dal tam samosvorny diferencial, a pred mesicem tam pridal nitro. Ted prave predelava obycejne Capri na upravu Zakspeed (ta cerna se zlutyma pruhama na fotkach), videl jsem jak tam pridelava ty obrovske blatniky-parada. Taky dela na replice Testarossy na zaklade stareho Pontiaca (tusim Trans Am). Vsechny ty pruduchy tam pridelava rucne. Je to pan automechanik.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  09:56

Jizni slovensko. Jeste nevim kolik to bude stat, ale podrobne sem pak napisu vsechno: co tam bylo meneno a na kolik to vyslo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  02:09

Ad "Volal jsem tomu znamymu..." - odkud je ten znamy, a potazmo Ty ? Take by se mi podobna repase hodila. Jak by to asi melo byt financne narocne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.03  02:00

Ta cosina je vyborna! Jak rikam, po DOHC uz jedine Coswortha:) Kastli uz mam:) (teda krome predni kapoty:))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…