Ford Sierra
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Ozdobna lista
Jeste se zeptam. Kvuli lakovani levyho predniho blatniku jsem musel sundat ozdobnou listu (cerno stribrna). Jenze se sundanim zkroutila a uz ji tam nemuzu dat zptaky. Proto se ptam jestli nemate napad jak ji narovnat, nebo mam koupit novou, kolik muze stat ?
Dik -
« Re: Kvrdlačka
no me to spis jakoby "zvoni" ale taky kdyz jedu p okostkach. Myslel jsem si ze pomuze vymena silentbloku na stabilizatorech ale nepomohlo. Muze to byt kdekoliv, ale ani poradne nevim z jaky strany to jde, ale mam podezreni na prasklou pruzinu vlevo vzadu. Tak uvidime. Jinak se zeptam. Zlomila se mi klika na otevirani kastliku u spolujezdce a netusim kde ji splasit. Nemate ji nekdo z nejakyho vraku je to na r.v.91 sedan. Dik -
"-- skrytý --" 19.05.03 09:33
« Klima
To fidoford:Potreboval bych poradit. O vikendu jsem koupil zadrenou 2.0 DOHC s klimou :-). Chtel bych to casem dat do svyho kombika. O vikendu jsem na to koukal a ze strany pristrojove desky se mi zdalo, ze ta prepazka mezi motorem a pristrojovkou vypada jinak ;-(. Nesel jsem teda pod ten tlumici material. Chci se teda zeptat, bude potreba ta prepazka vyriznout? Do toho by se mi teda moc nechtelo. A leto se rychle blizi... -
« Re: Kvrdlačka
Jestli jsou to tvrdý vibrace tak s tvrdým ý.Možná jestli to nedělá horní uložení tlumičů.Jsou tam nějaké gumy a ještě něco(snad poslední věc kterou jsem ještě neměl rozebranou na svým autě).Jak ale zjistit jestli to je tím to nevím.Možná dát na hever a pokusit se s tím poprat.Snad by se mohla případná vůle projevit. -
« Re: Prevodovka znovu
Ouha, to je dalka. Ale tu kastli by asi taky zvladnul, ze - prahy, brouseni, lakovani, atd. Pokud jo, klidne si vezmu par dni dovolenou a udelam si vylet - zeptej se ho prosim na to. Ted, stejne jako Ty nemam penize, ale v cervnu - cervenci by to mohlo byt aktualni. -
« Re: Prevodovka znovu
Jinak je to chlapek, ktery do sveho Pontiaca Firebirdu namontoval nejprve turbo, to mu nestacilo, predelal sani, ridici jednotku, dal tam samosvorny diferencial, a pred mesicem tam pridal nitro. Ted prave predelava obycejne Capri na upravu Zakspeed (ta cerna se zlutyma pruhama na fotkach), videl jsem jak tam pridelava ty obrovske blatniky-parada. Taky dela na replice Testarossy na zaklade stareho Pontiaca (tusim Trans Am). Vsechny ty pruduchy tam pridelava rucne. Je to pan automechanik.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!